yani şimdi omo da o nun sağ tarfında kaldık mı yoksa bu alışlar aldatmacamı
Printable View
yani şimdi omo da o nun sağ tarfında kaldık mı yoksa bu alışlar aldatmacamı
Kaldırıp tek tuşla veriyor namussuz
Bu hacı hoca kağıtları nin alayı böyle işleri güçleri dümen
SM-N910H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu ne iş yaa.. Duymadığımız bir şey mi var. Alıcı buldukça basıyorlar..
28 milyon işlem hacmi.. Hayra alamet değil..
Grafik olgunlaşmadı daha..
Bu kadar düşmüş olmasına rağmen halen bu hisseye güvenim tam şahsen. Ytd.
Kap daki birleşme haberiyle ilgili bilgisi olan var mı? Çağrı falan olmadan direk yyapı ile birleşilecek sanırım, detay verebilen olursa bwlki bu düşüşü de anlayabiliriz
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ne tükenmez mal varmış namussuzda
Benim adıma sıkıntı yok sertmert, uzun vadeciyim ben. Anlık günlük haftalık al sat yapmıyorum.
Birleşecek onu biliyorum da detay verecek olan var mı, normalde birleşme oldugu zaman çağrı fiyatı falan belirlenir ama bunda öyle birşey yok, direk birleşiyorlar bunun elbet iyi veya kötü etkisi olmalı hisseye ama kimse birşey yazmamış bu konuda
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaslar yarin tabana mi gider yine ,hic mi teknikten anlayip tam yorum yapan yok
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn sertmert ben de 5 yıllık borsa tecrübeme ve bu hisseye güvenerek diyorum ki en fazla 5 iş günü içinde 1 in üzerine atar. Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir tabiki de..
Kimseye al da demedim sat da demedim, yorumum beni bağlar, olmazsa da yanılmışım derim geçerim, benim yorumumla da alana almasaydın der geçerim kardeş. Herkes işine baksın..
https://i.hizliresim.com/pWldEq.png
Tabana 4 barem. Tam bir psikolojik savaş..
34 milyon oldu..
Gecmis olsun hepimize
Lenovo P2a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Taban yapta bitsin bu dert
SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
0.90 altına inmez deyip aldık ama elimize almışız. :(
Lenovo S1a40 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dolaşımdaki kağıt miktarı 65.424.000.... bugün ki işlem hacmi 38.540.000
Kendi kendime kaşındım yyapidatemiz temiz kazanıyordum eski göz agrım dedim 91 den girdim 88 kapadı yarına Allah kerim. Hacimli düşen hisseye kaç kez girilmez dediğim halde sazan gibi atladım. Yarın bu savaş devam eder cuma niyetini anlarız. 1.31 in düzeltmesi olsa bu kadar hacim akıl alır gibi değil. Ya mal el değiştirdi ya da elimize verdiler. Gyo şirketlerinin revaçta olduğu dönemde bu derece sert düşüşün izahı olmalı. Bayram sonrası toparlar artık
Yazdıklarım tamamen beni bağlar yatırım tavsiyesi değildir
bizde 98'in altına düşmez diye aldık ama direnç mirenç takmıyor eloğlu...yine de rahatım 1tl garantisi var 5 gün içinde nasılsa... Taahhütlü
Bu gün satan kurumlar belli mi? Bu hissenin yabancısıda vur kaçcı çıktı. Yada yabancı görüntüsü altında malum kişi.
İş yatırımın halt etmesi... Tahtanın ağası o ne de olsa... yabancı da eşlik etmiş
https://i.hizliresim.com/PrmR78.png
arkadaşlar bu sülalesini s min spk sı nerede gören varmı.hisse biraz çıktımı hayırdır deyip açıklama istiyorda.şarampole yuvarlanınca neden gıgı çıkmıyor hissede olanlara yazık degilmi bi açıklama istenmezmi hayırdır kepenkmi kapattın diye anlaşılan herkesin biyerlerde dayısı var vurun zavallı küçük yatırımcılara bakalım elbirligiyle topunuzun sülalesini a k mun haramzadeleri.