:kahkah::kahkah::kahkah::agla:
Printable View
Ubs, usdzar ve usdtry 'de uzun pozisyon tavsiye etti
https://odatv.com/matematik-de-bilse...-13091918.htmlAlıntı:
Matematikçiler Derneği Başkanı Prof. Dr. Ömer Akın'ın, telefonda kendilerini 'polis' ve 'savcı' olarak tanıtan kişilerce dolandırılmasıyla ilgili davada karar çıktı. Mahkeme, Akın'ın 99 bin lirasını alan Suriyeli Ali Hammud El Casım'a, 7 yıl 3 ay 15 hapis cezası verdi.
Hocam ne diyeyim sana bilmem fazla üzme kendini,
ne Kalp Profesörleri ne orgeneralleri ne ceza hukuku profesörleri ne komiserleri kandırdı bunlar..
Hele bir örgüt var ki insanları toplu halde hipnoza sokup malını mülkünü vermeye ikna ediyor,
bunları görsen sen bile bu kadar da keriz olunmaz dersin..
akp tarafından türkiye'nin süper bir güç olacağına (dünyada ilk on ekonomi arasına gireceğimize) ilişkin 2023 (Cumhuriyet'in 100. yılı) tarihi veriliyordu.
şimdi 2023 çok yaklaşınca, "2023 olmasa da hedeflerimize ulaşacağız." diyorlar ama bir tarih yok.
siz 2070 yazınca aklıma geldi. 2071 tarihi (Malazgirt Zaferi'nin 1000. yılı olması dolayısıyla) yeni hedefler için uygundur.
hem, o zamana kadar çok var, hedeflere ulaşıp-ulaşamadığımızı kim sorgulayacak ki, değil mi?
Türkiye İş Bankası, konut kredisi faiz oranlarını 120 ay vadeye kadar yüzde 1.17'ye indirdi!
Bunlar kaldığı sürece
TÜRKİYE sondan birinciliğe adaydır.
Şu anda bile bana ülkem
Saldım çayıra mevlam kayıra durumunda
İstikrar olacakdı olumlu manada ve ilave olarak hızlı olacaklardı hala 2,5 aydır kabine değişecek derler.
Kimse ne yapacağını bilbiyor.
TANRIM TÜRKİYE ye yardım etsin.
Yok yok TÜM TANRILAR etsin.
Ankara iş ve ticaret mahkemelerinin arşiv bölümünde yangın çıktı. Yangın nedeniyle bina tahliye edildi. Alevler itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken zarar gören dosyalarla ilgili araştırma başlatıldı.
Trump sorgulanacakmış
https://tr.sputniknews.com/turkiye/2...-bileceksiniz/
YİKKKK üyesine partı içi dışı bir şeyler söyleniyordu.
bir kaç gündür merak ediyordum... nerde?
Cengaver,dava adamı Metiner'in boş sözleri önemli :shh:
Sigara içme yasağından dolayı,sigara içenler arşiv bölümünde içiyor, biri tam söndürmemiş,kalbiniz kötü sizin :)
Birde şu olay var;pazarlıklar arşiv odasında oluyormuş.Tek kamera orada olmumuyormuş. Birinin iflahını kesmişlerdir, derdinden sigarayı söndürememiş bile olabilir.Yazdıklarım gerçektir. Radyolog dostuma da biraz takılma imkanı buldum.:kahkah::kahkah:
Fatih TERİMİN in cezasını tahkim kurulu 3 e indirmiş. Yinede derbi de yok. Hak etmiyor mu ? Bence ediyor. ATAMIZ sporcunun ahlaklısı derken eksik söylemiş sadece sporcu değil, bilimumu. Normale dönse de keyf alsak,tatlı tatlı takılsak birbirimize.
İşin özü bozuldu. Sadece bu ülkede değil Dünyada durum bu maalesef :(
Neyse az sonra 20:30 GS -KASIMPAŞA maçı var,ona bakayım.
Metin OKTAY ı sahalarda seyretmiş biri olarak :gani gani rahmet dilerim.
Bunu hatırlattığınız içinde ayrıca size teşekkür ederim Mustafa bey.
Fatih hoca sütten cıkmış ak kaşık değil ama ceza aldığı konuda hiç suçu günahı yok. Çok daha ağırını defaatle söyleyip sıfır ceza alanlar var. Bu sene çok sağlam uğraşıyorlar biraz da başkaları olsun diye ama cimbom ağır taştır izleyelim bakalım. Metin Oktay ı canlı izlemeyi çok isterdim çok şanslısınız hürmetler.
Spk Bülteni :
http://www.spk.gov.tr/Bulten/Goster?year=2019&no=47
o kadin o adama 1-2 gomlek yuksek geliyordu zaten
Wikileaks te kari koca aralarindaki email yazismalarinda insanlar ben dahil kadinin yazdiklarina hayran kalmisti. Bir insan bu kadarmi alcakgonullu olur tevazu sahibi olur.
ABD den sosyoloji doktorasi olmasi ilginc bir kitap yazmis olmasi ve kocasinin Islam dini kisvesi altinda bazi bayanlarla (NY ta victoria's secret mankenleri) gunah islemesini oyle guzel yermistiki emaillerde, bir cok AKP li olmayan kadin bile "diren yanindayiz" falan diye pankart asmisti internette baya destek sayfalari acilmisti ama kadin hic orali bile olmadi. Demekki buraya kadarmis.
Takdir edilesi bir kadin ve parti yada ailesinden cok farkli biri.
Bu arada emaillerde NY ta adama manken bulmaya yardim eden Adil isimli adamida hakkaten cok merak edip baya arastirmistim ama sanirim gercek ismi degil bulamadim. O adamin yazdiklari daha da ilgincti. AKP nin NY taki ana elemani gibi bir sey.
Özel konular,sonuçta, uzak durmak lazım. Kasımpaşa çok iyi oynuyor,umarım tüm sezon bu şekilde oynar lige renk katar,takip edeceğim
Günaydın kafe
Önkibar, Akape Apo'yu hastalandı bahanesiyle ev hapsine alacak ve PKK/hdp ile yeniden Açılım denemesi yapacak diyor...
https://www.youtube.com/channel/UCMK...XFaY8Xq-VG41EQ
Koşullar çok uygun, Dersimli Kemal'e kadar Akapenin KürdistanAçılımı'na çok sert karşı çıkan Cehepe artık PKK/hdp'lilerin işgalinde olduğu için buna tam destek vereceği kesindir..
Ankara’da hissedilen bir deprem meydana geldi .
Afad : Saat 09.00’da Çankırı Çerkes merkezli 4.7 siddetinde bir deprem meydana geldi
Kandilli rasathanesi : Çankırı Çerkes merkezli 4.9 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi
Afad : Çankırı'nın Çerkeş ilçesinde saat 09.00'da 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmiştir.
Gelişmeleri takip ediyoruz.
Avrupa Sismoloji enstitüsü : Saat 09:00’da yaşanan depremin ilk ölçüm seheri 5 , 09:03 ‘deki depremin ilk ölçüm değeri 4.8 .
Kızılay : Çankırı'da meydana gelen ve ilk belirlemelere göre 4,7 ile 4,8 büyüklüğündeki iki ayrı deprem sonrası gelişmeler Kızılay ekiplerimiz tarafından yakından takip edilmektedir
alıntı
'' Ağırlanan kişiyi, önceden ayarlanmış kırık sandalyeye oturtmak eski bir Sicilya geleneğiymis.Hele değiştirilen 2.sandalyenin de kırık olduğunu söyleyerek 3.sandalye vermek gözdağının en uç örneğiymis.
'Canın dahil elinde avcunda ne varsa alırım' ''
https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...81&oe=5DF85BE9