Nerden satarsan sat asla üzmeyen hatta sevindiren hisse. :)
Printable View
Nerden satarsan sat asla üzmeyen hatta sevindiren hisse. :)
Olmaz diye bir şey yok beyaz 200 görmüştü, hubvc 50 gördü,finanslar 100/200 nerelere gitti. Hepsinin farklı özellikleri ve nedenleri vardı. Galatasaray!da farklı özelliklere ve nedenlere sahip çok abartılı bir fiyat mı? Evet. Şimdilik imkansız mı 1 milyon kere imkansız olur mu? 10 lira olsa tahtada zaten 100 kişi zor kalır.
Çok doğru bir laf ama eksiği var. Sadece GS değil FB BJK TS gibi diğer büyükler de satılmaz daha doğrusu ilk etapta satılamaz. Derin güruh yani bu kulüplerden nemalanan güruh buna engel olur. Güçleri de var. Ama ne olacak biliyor musun? Er veya geç bunları da satmak zorunda kalacaklar çünkü aksi taktirde egale olma riski ortaya çıkacak. Neden? Çünkü; madem 4 büyükler satılamıyor o zaman ilk kurumsal satışlar 4 büyüklerden değil de diğer kulüplerden başlayacak, mesela Başakşehir ve/veya Gaziantep ve/veya Antalya gibi. Bu kulüplerin belirli oranda hisseleri yurtdışından bir stratejik ortağa satıldıktan sonra elleri mahkum GS FB BJK TS de bu trendi takip etmek zorunda kalacaklar.
Stratejik yatırımcıya blok hisse satışında potansiyeli en yüksek olan futbol kulübü Başakşehir'dir. Adamlarda pek çok avantaj var: 1) Borç sıfır, kasada da nakit var, 2) Sportif başarı var, 3) Sadece futbola konsantreler, sürekli gider yazıp para batıran voleybol basketbol gibi amatör şubeleri yok, 4) Kendi menfaatlerini değil kulübün menfaatlerini düşünen, giderleri kontrol altında tutan, paraları çarçur etmeyen, transferlerde büyük başarılara imza atan profesyonel bir yönetim kurulu var, 5) Kurumsal değişime yani reformlara açıklar, 6) Küresel futbol endüstrisini yakından takip ediyorlar ve trenddeki değişiklikleri uygulamaktan çekinmiyorlar. İşte bu yüzden Başakşehir; GS FB TS BJK gibi büyüklerin 10 adım önünden gidiyor ve ilk blok hisse satışı bunda olursa şaşırmam.
Bize de gerek!!!
Ben 2011'den beri hissedeydim. 9 yıl içinde her türlü bedelli-tahsisli sermaye artırımına katıldım. Bu sermaye artırım kararlarını alan tüm GS yönetimleri, ocağıma incir ağacı diktiler. Hele o ilk bedelli yok mu, bizleri keriz yerine koydular. Ben sadece bunlara beddua ettim. En son yükselişte, bütün hisselerini 3,70'den sattım. Allah bir daha bulaştırmasın! Ama beddualarım bakidir! Alma mazlumun ahısını, çıkar yavaş yavaş veya aniden! Saygılar sunarım.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TH, sen de çok can yaktın, vebale girdin.
Çok geçmiş olsun Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim in koronavirüs testi pozitif çıkmış, bu virüs yayılmaya devam ediyor ciddi anlamda gerekli tedbirleri almak gerekiyor,
https://www.borsagundem.com/haber/fa...alandi/1479271
Tüm camiaya geçmiş olsun dileklerimi sunarım. Lütfen ciddiye alalım. Evlerimizde kalalım.
İnşallah kısa zamanda iyileşir.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Venus Z20 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sizce ligler devam etmeyip mevcut tablo sonuc olarak kabul edilir mi? Sampiyon Trabzon, Basaksehir ile Sampiyon ligine gider. GS ve Sivasspor da UEFA ya seklinde ??
25 inde Kap a düşen "Sermaye tavanını 5 katına artırmak" la ilgili haberi yorumlayabilecek var mı acaba?
Sermaye artışına zemin hazırlamak demek. Ne zaman yapılır bilinmez ama bedelli gündeme gelebilir yine. Maçların oynanmadığı, gelirlerin azaldığı şu ortam bedelli için iyi bir bahane olabilir.
Düşmemesinin bununla ilgisi olablir mi? Trabzonsporun da kapa benzer bi haberi var
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şu anda hisse, devasa düşüşüne tepki veriyor.
Yukarıdaki bildirime gelirsek, bir cisim yaklaşıyor sanki, haberiniz olsun.
Arkadaşlar, SPK sermaye artışına onay vermiş demek mi bu, yoksa sportif yön kurulun aldığı karar mı? Rica etsem bir bilen açıklayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim.
Peki bu hareketlerin sebebi ne?
Çok düştüğü için tepki verdi veya ucuz kaldı hisse. 2'yi hatta 2,5 lirayı kırmak için çok uğraşmıştı geçmişte ve bir anda bu destekleri kırıp 1.30'a kadar düşmesi normal değildi. 2.50'ye kadar gidebilir. Yeni bir haber olmazsa daha yukarısı zor görünüyor şu koşullarda. Fakat sporlar mantıksız hisseler, ne olacağı belli olmaz.
Play off ve tescil kesinlikle kabul edilemez demiş başkan, seyircisiz oynamak da kabul edilemez demişti.bu durumda seyircisiz oynamayı kabul etmek durumunda kalabilir[emoji848]
Redmi 4X cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trabzon tavana bağladı
Gsray hacim de iyi fakat yavaş gidiyor (TS ye göre)
2,37-2,38 kademesi kalkarsa önü açılır. Öyle görülüyor.
Yarina ceza gelirmi
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yarına ceza gelirmi
SM-A205F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ceza?
ne cezası? uefa mı?
Yarın yataya girerse ne ala...aşağıya kırmamalı...yoksa kötü
Bence 2 altı olmaz artık.
https://www.aspor.com.tr/futbol/2020...m-iste-o-rakam
https://i.hizliresim.com/BFSJV7.jpg
Trabzon bizi bir yukarı bir aşağı sürükleyip duruyor.