Banka bizim hisseleri C ye cevirecek . Ne kadar cok nazlandilar.
Printable View
Isbank yonetımı ataturk un vasiyeti dır deyıp, milletin mirasına cokmekte nedir neden mirasçılarına verilmez tam bir kapalı kutu hazıneye gecınce buna göz yumanlar hapis bile yatabilir
150-160 arasında yoğun işlem oldu bu bana
90-99 bandındaki yoğun işlemleri anımsattı ondan sonra hızlıca yukarı çıkmıştı hatırlarsanız
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sizin hatırladığınızın resmini atayım..
Birbirine çok benziyor..
Alıcı cılız ve satıcıya karşı çok az..
Ama bu hisseyi durdurmuyor.Oralardan 242 bin lere kadar gidiyor..
Yaşayarak öğrendik ki bu hissenin kademelerini göründüğü gibi yorumlamamak lazım...
YYD...YTD...https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...d6331c1917.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Vakıftan sonra sıra bunda beklemeye devam bu fiyatlar da tarih olacak yakında tunele gireriz
Bugunku alıs tek kısı tarafından yapıldı sanırım vardır bir bıldıgı
Yahu şeker yatırımı kullanan kaç kşi vardır da aynı fiyattan birini hiç işlem olmayan nerdeyse sabahın köründe diğerini de akşam vakti 10 kuruş bile oynatmadan almış olsun. İş şeker, şeker iş arada bir iki aracı kurum çok gördük. Bu günkü alışlara kesinlikle inanmıyorum. YALAN ALIŞLAR. KENDİNE VEYW KENDİLERİNE. ısrarla baskı oluştu sanki hissede.
İslem gercek baskı 5 bin TL ile olmaz baskı 242 den 120 ye verince baskı olur bu hissede aksam 17 55 de ki eslesme gerceklesmedı ama hisseler kademede mevcuttu 18:05 te gerceklestı
Canlar benim tahminim bu iş bankası kolay kolay teslim olmaz.
Zekice hazırlanmış imtiyazlı hisseleri ve /veya kurucu hisseyi , geri alım adına plan proğram yapıp , almak için şansını denemek isteyecektir !
Benden kardeş tavsiyesi. Eğer böyle bir şey olursa
İşa ve işb ve işkur sahipleri tek lot vermesin!!
Bu yazı burda dursun...
Saygılar ytd...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
https://www.resmigazete.gov.tr/eskil...20130328-7.htm
2018 de imar bankasi munzam vakfinin devri ile ilgili. Vakfin tum aktif ve pasifleride devredilmiş. Bunu snayasa mahkemesine tasimislar hukuksuzdur diye. Anayasa red vermis. Bu iş bankasi munzam içinde emsal olabilir.
https://resmim.net/f/hElJIX.jpg
işkurda görüldüğü gibi cuma günü hiç iş olmamış
https://resmim.net/f/GR4lwR.jpg
aylık pasta
https://resmim.net/f/WW4XCp.jpg
aylık takas
Bu oflu marsli felan vsrdi esaretin bedeli bunlar sattilar heralde bayadir yoklar
Acılan davalarda vakfın elinde ki hisselerin nasıl ele gecırıldıgı acık ve net bakalım yargı nasıl bir karar verecek
Munzam in yaptığı tam bir yolsuzluk ersın in neden sınirlı acıklama yatptıgı belli oluyor
5 in uzerınde acılan dava var bunlar ataturk un mirascıları ve Osmanlı hanedanı mensupları
Erdogan in ilk acıklamasımdakı gunlerde 15 kurucu hissenin ısbank tan seker bank vırman yapılıp bir hafta gecmeden de denizbank a vırman yapılması.
Son zamanlarda seker ve denizin alısları dikkat cekıcı.
Hala 156 da ısrarlı durus hıc olmazdı yönetim den kaynaklı bilgi ile alıslar olabılır
Yanılıyorda olabılırım.
Benim dikkatimi çeken bir hususta, alan satan kişinin ses çıkarmaması...eskiden arada birde olsa buraya yazılırdı ben aldım aranıza katıldım diye.
MI 9 SE cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bu isin meclise gelmesi heran olabılır. Vakıf ın devri bunun habercisi
iş bankası ndan 2 kişiyle görüştüm biri müdür, devir işi zor, hem de çok zor, ancak imhayı bilemeyiz, yöneticilerin tasarrufundadır, dediler. birseyler mi saklıyorlar gerçekten mi haberleri yok bilemem.bekleyip görecez.
Acılan davalar varken imha olayı nı unutun en iyisi vasiyet e gore nemalamdırmak
Devır ısı imkansız dıyen mudurlere sorsaydın vasiyet memurları vasiyet sartlarına harfiyen uymuslarmı?? Ataturk un varisleri bile mahkemeye vermıs erdogan a mektup yazmıs durumu sıkayet etmıs
5 Eylül 1938’de Mustafa Kemal Atatürk’ün el yazısıyla kaleme aldığı vasiyetnamenin içeriği ise şöyle:
“Malik olduğum bütün nukut ve hisse senetleriyle Çankaya’daki menkul ve gayrimenkul emvalimi Cumhuriyet Halk Partisi’ne atideki şartlarla terk ve vasiyet ediyorum:
1) Nukut ve hisse senetleri, şimdiki gibi, İş Bankası tarafından nemalandırılacaktır.
2) Her seneki nemadan, bana nisbetleri şerefi mahfuz kaldıkça, yaşadıkları müddetçe, Makbule’ye ayda bin, Afet’e 800, Sabiha Gökçen’e 600, Ülkü’ye 200 lira ve Rukiye ile Nebile’ye şimdiki yüzer lira verilecektir.
3) Sabiha Gökçen’e bir ev de alınabilecek ayrıca para verilecektir.
4) Makbule’nin yaşadığı müddetçe Çankaya’da oturduğu ev de emrinde kalacaktır.
5) İsmet İnönü’nün çocuklarına yüksek tahsillerini ikmal için muhtaç olacakları yardım yapılacaktır.
6) Her sene nemadan mütebaki miktar yarı yarıya, Türk Tarih ve Dil kurumlarına tahsis edilecektir.”
1 2 4 ve 6. Maddelere uyulmadığı acılan davalardan belli
“Malik olduğum bütün nukut ve hisse senetleriyle Çankaya’daki menkul ve gayrimenkul emvalimi Cumhuriyet Halk Partisi’ne atideki şartlarla terk ve vasiyet ediyorum
hadi devir veya imhayı unutalım bir hakim, nemalar eksik ödenmiş, hak sahipleri mahrum edilmiş kararı verse bile yeter bize.
Birşey saklayamazlar çünkü bilemezler..
Eğer imha olayı müdürlere kadar duyulsaydı kurucu hissenin şimdiye tahtası kapanması gerekirdi..
En üst 11 yönetici haricinde kimse bir adım sonrasını bilemez.Sadece tahmin eder..
Fısıltıyla yayılırsa da kurucu hisse agresif alınır.Tabi bu imhanın fısıltısı..
Açıkçası ben hep yazıyorum.Bankadan hiçbir adım beklemiyorum.Patlasalarda çatlasalarda çulsuz da kalsalar agresif adım atamazlar.Çünkü içlerinde CHP var.Agresif adım atacak kadar yürekleri yok.Kafalar eski..düzeni değiştirmek istemeyen ve kendi çıkarlarını bozacak her adımı görmezden gelen günü kurtarmaya çalışan..eski kafalı korkakzihniyet bankayı ele geçirmiş..
Dış dünyaya kendilerini kapatmış..bankanın tüm kademelerine parti sempazitanı ve bağlı kişileri getirmiş zihniyet..
Aklı başındaki yönetim imtiyazlarını ve kurucu altın hisselerini ortalığa saçmazdı.Bankanın en kritik hisselerini itibarsızlaştıracak kadar siyasetin içine girmiş zihniyet..
Partiyi korumak adına yatırımcısını ezip hissedar yapısını değiştiren at gözlüğü takmış bankacı geçinen parti sempazitanları...
Sonuna kadar BU BASKILARA KULAK TIKAYACAKLARDIR.Hükümet çomak sokarsa karşı hamleleri bile hazırdır..
Zararın neresinden dönersek kardır mantığıyla hisselerini toplayıp kasaya kilitleme hamlesini bile yapmaktan korkan veya TOPU BİRBİRİNE atıp günü geçiren zavallı bankacılar..
Hükümet tarafındaki İNADINA SUSKUNLUK bir strateji gibi duruyor.Art arda varlık fonuna devredilen iştirakler bu işin habercisi olabilir..
Her ne olursa olsun BEN KOCA BANKANIN ALTIN HİSSESİNDEN KAPABİLDİĞİM için kendimi çok şanslı hissediyorum..
Banka birgün mutlaka altın hisseyi benden isteyecektir..
EDERİNİ VERENE SEVE SEVE BU HİSSEYİ VERİRİM...
YTD..YTD..YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Iskurun ederinin hesabi hakkinda kişisel beklentili talepler ve farkli hesaplamalar var. Onceki imhalarla az bucuk denkelestirip bir varsayima ulastigimda 3.5 - 4 milyon TL civari bir rakam cikiyor.
Bulent Turan Bey durup dururken kürsüden bağırmadı yada bu iş için fazla mesai yapacagim demesi hep bir üst akılın yönlendirmesiydi. Bu üst akıl zaten en baştaki adam. O zaman nasil defalarca haber edilip suan suspus oluyorlar yine bir strateji hemde ayni üst akılın stratejisi. Bir sabah kalkicaz ve vakif gibi isbankasi da bitmis olacak. Artik soylenecek söz kalmadi sıra icraatta ve bunun vakti bellidir. Bize düsen o anda hissede olmak. Yani sabırlı olmak. Hükümetten çıt cikmazken padisahlar cihetinden davalar açılıyor yok sekerci bilmem kim falan bunlar kendiliginden olmuyor. Yada durup dururken Kilicdaroglu vallahi tum gelir dil ve tatih kurumlarina gidiyor demiyor , bir duyum aldı refleks savunma yapiyor. Sadece 1 defa gündeme gelmesi yeterli. Ve derin hisse listesinde 12 ay demis enteresan sekilde imha icin 2 ayı gitti bile.. yeşil vadi ye az kaldı dayanın telliogullari.. saygilar
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Atatürk'ün vasiyetnamesinde yer alan parayı alamadığı için CHP'yi mektupla kendisine şikayet ettiğini söylediği kişinin Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe olduğu anlaşıldı.
Erdoğan, Meclis'te mal varlığı tartışmaları üzerine yaptığı konuşma sırasında Atatürk'ün vasiyetnamesine değinmiş, Atatürk'ün manevi evlatlarına bıraktığı mirası da tek tek sıralamıştı.
Başbakan Erdoğan, CHP'nin sorumluluğuna bırakılan Türkiye İş Bankası'nın kar nemalarına ilişkin "bugüne kadar gelen paralar nereden geldi, nereye gidiyor?
Bunları da iyice incelesinler. Çünkü geçenlerde şu anda vasiyetin içinde yer alanlardan bir kızı, evlatlığı da bize mektup yazdı. Niye biliyor musunuz? CHP'den aldığı olumsuz cevap nedeniyle" dedi.
Erdoğan'ın grup toplantısında sözünü ettiği kişinin Atatürk'ün manevi kızı Ülkü Adatepe olduğu anlaşıldı.
Adatepe'nin Atatürk'ün vasiyetnamesinde İş Bankası kar nemalarından ödenmesini istediği 200 liranın bugünkü karşılığının kendisine ödenmediğini mektupla Başbakan Erdoğan'a ilettiği ve yardımcı olmasını istediği belirtildi.
yine aynı kişi yada kurum 160 a 4 adet satış girmiş
İslem hacmi halkb yı gececek
ilginç bir gün satıcı kadar alıcıda var