satışa hazır olmayan gayrimenkullerin takip edildiği hesap nedir ?
# yatırım tavsiyesi değildir #
Printable View
Yap sat firmalarında mamul ve yarı-mamul hesaplarında takip edilir genellikle..bizim firmamız yapsat değil o yüzden emin değilim.
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir süreliğine ayrılıyorum . Şansımı safkr de deneyeceğim. Herkese bol kazançlar dilerim.
yedekten giris yaptim 😊 bu gidisle hic ky kalmayacak ?
Takasta ki ilk 2 kurum hariç yani gedik ve bizim dışındaki kurumlar işbank vakıf garanti ak ykb ziraat halk ellerinizde ki lotların maliyeti belli bu size bir de şirkete böyle acemilerin elinde komedi var hergün tahtanızda beceremiyorlar o zaman horizonda ki
6-7 daire fiyatı kadar bir rakama hisseleri geri alın böyle gereksiz firmalar borsadan çıksın 13-15 milyona toplarsınız bütün
Hisseleri bence en doğrusu bu tavsiyem önemli ytd
abv lan senin
https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...69f2129fce.jpg
burda ilk iki araci kurumdaki hisselerin %90-95'i fiili dolasim disinda. aslina bakildiginda ky neredeyse hic yok gibi.
pozisyonu az actik ama 1.55 alti olursa komple doneriz insallah😊
Hay senin hissegibi sahibinide speninde soyunu sopunu skm orspu evlatlari satmiyoz amk benden bu fiyata mal yok size cek 2.20 vericem anann amna sokarsin
Bu tahta işlem yapanlar tahta yapmayı bilmiyorlar öğrenecekler belki birgün o lotların turşusunu kurdunuz ya bizde
Severiz olgun turşu yemeği çokkkkk beklersiniz çokkkk endeks uçmuş ve veee bekleyen görecek 2.64 ü
5 ay önce gören hisse 1.59 şartlarda olumsuz birşey mi var bilakis herşeyin hayırlısı çanağı tamamlayacak bu hisse ytd
klasik ayni adamlar
iş (çoğunluk islemleri)
halk
ziraat
finans
deniz
ak
ykb (bugunku satis ky olabilir)
garanti
sanko
kendi arasinda top ceviriyor. piyasada cok az hisse oldugu belli. biraz daha toparlama pesinde olabilirler
A1 Capital + invest az de dahil oldu sanirim.
artik bizde yavas yavas fullemeye baslayim yarindan itibaren. vade problemimiz yok zaten bekleriz.😊
1,50₺ ve 1,40₺ den alacam seni, bekliyorum nazlanma...
burada yat kardeşlerime üzülüyorum, uzun süredir bekleyenler, lakin uyardıydım; bunlar oyalama yapıyorlar şimdi, 118bin seviyesinden çıkış yaptığım hisse karşılığı parayla, belirttiğim seviyelere geldiğinde bu senede alış yapıcam, bu entarililere böyle yapacaksın. Uzun uzun yazdım zira ders olsun bu gavatların oyalamasına, bezdirmesine bir daha gelmeyin.
YTD
6 yıl zıtlaştığım son spekten sonra sırada krgyo tahtacısı var gibi uzun bir süre yazmayacağım ancak sattıktan sonra yazarım
Hedefim belli beklentiler belli takas toplu hareket hızlı olur.işlerimden dolayı uzun süre olmayacağım fiyat alarmı kurdum
Herkese hayırlı kazançlar sağlıklar dilerim
Krgyo çok çok iyi kazandıracak
Cenabet bunun tahtacısı hiç birşey olmaz.
En istikrarlısı bu...taban da yapmıyor tavan da. sonuçta %8 halka açık...konya ovasında yol alır gibi...hızı aynı vitessiz araç gibi.
Tiyatro izliyoruz. Alan kendisi veren de kendisi. Son dakikalarda asagiya dogru kapattirma arzuzu da klasik oldu.
Nedense bu aralar DZGYO ile aralari iyi. Orada mesai harcıyorlar.
Dipte olan geleceği parlak halka açıklık oranı düşük nadir hisselerden bende portföyüme aldım.
Seni borsaya alaanın...........................
Kod PD/DD
ISGYO 0,41
MRGYO 0,42
KLGYO 0,43
RYGYO 0,45
OZKGY 0,45
HLGYO 0,45
SNGYO 0,47
PAGYO 0,51
OZGYO 0,52
TRGYO 0,54
PEGYO 0,59
YGYO 0,65
TSGYO 0,65
AKSGY 0,65
VKGYO 0,67
SRVGY 0,67
YGGYO 0,76
ALGYO 0,79
AVGYO 0,84
EKGYO 0,85
DZGYO 0,98
AGYO 1,05
KRGYO 1,07
DGGYO 1,28
AKFGY 1,31
MSGYO 1,35
YKGYO 1,44
NUGYO 1,83
ATAGY 2,52
IDGYO 2,75
AKMGY 3,67
Ortalama 1,000645161
bir de bu kadar grafik hammallığı nedir yahu ?
fakir fukara babasi, sokakta kalmışların yardımcısı sn. ersoydelta
bu kadar gereksiz bilgiyi depolayarak !
bilgilendirme icin tsk ederiz.
yalniz bu gyo'nun diger gyo lara gore pddd olmasinin sebebi değerlemeleri maalesef bilancoya dahil etmedikleri icindir. oysa diger tum gyo lar degerleneleri bilancoya dahil edip , degerleme karini fk icinde gorebiliyoruz.
burda fk 5 altinda, gercek pddd ise 0.60 civaridir ki o oldugunda, fk da 4 ve ya 3.5 gibi olur.
yanlisa mahal vermeyelim. bu sirketin pddd orani yuksek falan degil yani. simulasyon yok digerleri gibi
Ortaklar
KÖRFEZ TATİL BELDESİ TURİSTİK 12.894.471 TL ( %19,54 )
DİĞER 3.607.529 TL ( %5,47 )
Kuveyt Türk Katılım Bankası A. 49.498.000 TL ( %75,00 )
VAR BİR NUMARA AMA
YA PATRON CENABET..NURSUZ..........
YA PİYASA GÖRMÜYOR
YA BABALAR BEKLİYORRRRRRRRRR
Açıklamalar
Sermaye*Piyasası*Kurulu'nun Gayrimenkul*Yatırım Ortaklıklarına İlişkin Esaslar*Tebliği**(III-48.1) 40.*maddesinin 3. fıkrasının ç bendi uyarınca;**2017*yılı içerisinde*kamuya açıklanan son finansal tablolarımızda*yer alan*aktif*toplamının %2'sini geçmeyen alım, satım veya*kiralama*işlemlerinin toplu olarak*bildirimi kapsamında, satım*işlemlerimizin*toplamı 63.364.707,77.- TL + KDV,**kiralama*işlemlerimiz ise yıllık toplam kira bedeli 243.402.-TL +*KDV olacak şekilde*gerçekleşmiştir.
Kamuoyuna Saygıyla Duyurulur
2.60 hedefi
Selam dostlar öğleden sonra dönüş yapmaya karar verdim.Alis yazdıkca yukarı ,ben yukarı çektikçe daha yukarı çektiler.Su an 1.61 _1.60 bekliyorum . Herkese bol kazançlar.ytd
Açıklamalar
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 01.02.2018 tarihli kararı ile*Şirketimizde*Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi ve*Kurumsal*Yönetim Komitesi Üyesi olarak istihdam edilmek üzere 01.02.2018 tarihi*itibariyle Sayın Şakir DUMAN'ın atanmasına oybirliği ile*karar*verilmiştir.
hayirli olsun diyelim[emoji4]
**
Kamuoyuna saygıyla duyurulur
Bu hisse geleceği olan fiyatı diplerde bist b grubuna hatta a grubuna geçme potansiyelini satın almamış karı devamlı artan nadir hisselerden. Dünkü haberi kimse dillendirmedi Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 01.02.2018 tarihli kararı ile Şirketimizde Yatırımcı İlişkileri Bölümü Yöneticisi
veKurumsalYönetim Komitesi Üyesi olarak istihdam edilmek üzere 01.02.2018 tarihi itibariyle Sayın Şakir DUMAN’ın
atanmasına oybirliği ile karar verilmiştir.
Şakir Bey i araştırın derim boşuna geçirdiklerini düşünmüyor uzmanlığını göstererek hisseyi hakkettiği fiyata getireceğini düşünüyorum.
bu piyasa degeri , 12 aylık bilançoya dar gelecek. bilançolarin açıklanmasına da çok zaman kalmadi max. 40 gün sanırım.
beklemeye değer😊
Şahsen uzun vade yatırımcısı olarak bu hissede hatırı sayılır beklentilere sahibim. Şakir bey e mail bile attım sizede öneririm hissenize sahip çıkın.
Sayın Şakir Duman;
Yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını dilerim. Krgyo hissesini hakkettiği yerlere getirmek için elinizden geleni yapacağınızı düşünüyorum. Bistte A grubunda işlem yapıp yurt dışı borsalar dada işlem yapar hale getirmeniz dileğiyle.
:ok:
ve olmasi gereken
Bugunun ozeti; Farkli araci kurumlarda dagitilmis hisselerin bir araci kuruma devredilmesinden ibaret gibi duruyor.