Maliyer bedelli öncesi fiyatla 1.6 vesselam ytd
Kesinlikle YTD.
Printable View
Gipten çıkış şartlarıyla ilgili
'Şirket hissesi GİP'te en az 2 yıl işlem görmüş olması' böyle bir madde gördüm. Bu hesapla en erken seneye çıkacak gipten?
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKFYO tavanda 9.82,nereden nereye,5-6 ortalama ile satmıştık,üstelik gidişinide çözemedim,buda gidermi,speklerine bağlı+bomba haberine bağlı.
Sadee bumu,buna benzerleri çok,1-150-2 fiatlı hisselerin çoğu uçtu,120 pahalı dediğimiz KENT hep ironi oldu 2432 hala tavanda,buna 100 lotluklar halinde takılırdım trade için,130 sonrası peşini bıraktım,1 lot 120 tl eski fiatı,şimdi 2432 tl %1500 gitmiş,onu bu fiattan kim alıyor anlaşılmaz denklem.
Penguen bundan iyi,2.73 olan hisse 2.93'e vurdu birden,ondan biraz bunun zararını hafiflettik,yani R zararını,bunda zararı düzeltmemiz için 3.60 üstüne atması lazım,yada E fiatının 500 üstünde olması lazım bedelliye girmek için,neyse yarın R tahtadan kalkıyor,bunun peşinden 5 ağustos bedelli süreci takibi başlıyor,ben bu aralar bir hareket bekliyorum Penguen gibi...ytd.
Bu zamana kadar bütün girdiğim bedelliler bunun kadar beni yormadı,üstelik onlarda tavsiyede vermiştim,bu belirsiz denklem.
Her gün yükselecek değil ya, 2-3 seansta düşmesi bence normal. İllaki ters tepki yapacaktır. Ytd...
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
VKFYO En iyi bedelli yapan hisse,ortalama maliyetim 3 cıvarıydı,R'leri öceden bedelliye çevirmiştim 4.50 cıvarından çevirdiklerimi postalamıştım,6.50 cıvarına kadar hepsini elden çıkarmıştım,bugün bu hisse yine tavanda 9.82:(
Sn refaba deniz gyo bekleriz. %200 bedelli var.
BLA-L09 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkafaslsr bolundukten sonra R aldim,
2 kadrme ile satamadik elde kaldi, aracu krum 400 lot icin 400 tl tatirman gerek diyor, kafam karisti alirken zaten para verip aldik, elimde onceden megsp e yoktuki olsaydida ve r ciktiginda benfen para istenmesi nornaldi befelliye katilscaksam ama r cikinca alim yapmistim, nerde yanlisim var?
rüçhan kuponu üstünde almışsın,senin aldığında ayrıca, RHKP yazar ,öbür sadece MEGAP , yazan daha pahallı mesele bu değişen bişi yok en çok satar öbürünü alırsın
R'leri satacaksan yarın son gün,bedelliye katılacağım dersen 5 ağustos saat 16'ya kadar katılman lazım,aynen 400 lota 400 tl yatırman lazım bedelli için,hiç katılmazsan elinde patlar zarar yazarsın...Yanlışı herkes yapar,bizde 4 altından aldık R'leri,maliyet 3.50,bizede iyi giydiriler,0.70 krş olan hisseyi tepelerden alırsan olacağı budur,ilk defa bizde tufaya geldik,yarın R yükselmezse mecbur bedelliye gireceğiz,zaten amaçları bu,R alanları eline kilitlediler bedelliye mecbur katılmak için...Her bedelli sonunda çoğu hisseler yükselir,bakalım bunda bu kaide işleyecekmi.
eee sn. refaba,
papaz her zaman pilav yemez tabi,[emoji848][emoji848]
işin şakası bir yana siz altından kalkarsınız ve umarım yine de kazançlı çıkarsınız..
is the average of five people around the human..
Bilgioendirme icin tsk ederim
Aynen yarın belli olur gibi. MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
R tabanı 1.49:evil:-Tavanı ise 4.45:notr:
Katılmamak elde değil,hiç bulaşmadığım hisseydi,Penguenin huyunu biliyordum,bu ise huysuz Virjin çıktı,neyse bir çaresine bakacağız...Katıldığım bütün bedelliler hep uçtu,en fazlada VKFYO 10 üzerinde,bunun için hep olumsuz diyorlardı,sanırım Cölelinin hissesi olduğu için uçurdular gibi,ben sattıktan sonra %70 pirim daha yaptı:(
E fiatı 3.89-tabanı 3.61:evil:,tabanda yakışır hani,bedelli yapan hisseye bakın,nereden bulaştık:seyt:
Geçmiş olsun demekki patron ben kalan ruchanları alıcam derse bidaha girilmezmiş ruçhana bişey daha ögrendik...
:thumbdown:
Bugün saklama analizinde alıcılı görünüyor. Bir haftadır satıcılı idi. Bence alttan topluyor.
Birşey soracağım, R leri bugün satmazsak , E üzerinden mi takip edeceğiz. Sanırım bedelli parasını en son 5 Ağustos ta yaptıracağız.
Size megap zor tahtadır demiştim dostlar..
is the average of five people around the human..
Arkadaşlar borsayı 1 haftalığına hisse alıp satma mantığı olarak gördüğümüz zaman 1, 0 eksi başlıyoruz zaten. Şu fiyatla bile 4 e 5 e katlamış bir hissedeyiz. Kredili işlem, borç vb olmadıktan sonra bu hikaye burada bitmez diyorum. Yeterince toplasın gaza basar @ga ytd
Kesinlikle YTD.
100 lot R için bedelliye katılış 100+350=450...E fiatı 3.80...450-380=70 tl zarardayız...E 4.50 yaparsa anca zarar sıfır oluyor,yaparmı,orası bilinmez denklem,çünkü tam piyasaların bozulduğu zamana denk gelindi,piyasada dolar kıtlığı var,merkezde para yok,mecbur serbest piyasaya yönelme oldu,sektörler dışarıdan mal alacak,mecbur doları tefecilerden tedarik ediyor,vaziyet bundan ibaret...ytd.
2.71'e inen penguen 2.90 üstüne attı,hiç olmazsa ondan yüzümüz güldü,öyle,böyle bundaki zararı bir şekilde çıkartacağız.
Bu hiç tepki vermedi. Hep R leri ellerinden çıkarıyorlar. Mantıklı da gelmedi hangi akla böyle yapıyorlar anlamadımMI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Penguen 3.05 oldu,galiba tavana gidiyor,bu uyuzda uyuzlanıyor.
Son dakikalarda oldu oldu, olmadı bedelli ye kalacağızMI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.70 krş olan hisse 7 üstüne atıyor,bizde güya yarıya düştü diye topladık,R maliyet 3.50-E 4.05:seyt:hepsi bir kenara hiç yükseliş yapmadılar,diğer bedelliye giden hisseler hiç olmazsa hoplama yapardı,buda bastıkça bastı aşağıya,tamam iyi kötü zararı çıkartırızda,bundaki sorun insanın canını sıkıyor.
Aynen öyle, can sıkıcı bir durum
Aşırı baskiladilar. Daha da aşağıya gidecek gibi duruyor
Devamlı satış, devamlı. Hiç alan yok.
Çok güzel gol attılar
Taban çekti E 3.61:yahoo:
Artık paraları hazırlayalım, bizi baya zorlu bir süreç bekliyor. Bu zarar kolay kolay çıkmaz