Bilançodaki TRİ miktarını görmeden bu kağıdı elde tutma maksatlı almayacağımı yazmıştım. Bütün diğer enerji şirketleri katladı, bu çapsız olduğu yerde duruyor. Demekki herkes benim gibi görmüş riskleri.
Printable View
Bilançodaki TRİ miktarını görmeden bu kağıdı elde tutma maksatlı almayacağımı yazmıştım. Bütün diğer enerji şirketleri katladı, bu çapsız olduğu yerde duruyor. Demekki herkes benim gibi görmüş riskleri.
Valla ne yalan soyleyeyim
Yılların takozu macd bollinger ve pozitif uyumsuzluğu görünce Teknik önden gider haber nasil olsa arkadan gelir prensibinden
Ben de aksenlerimi tutuyorum ve tutmaya devam edeceğim inşallah [emoji4]
Zaman ne gosterecek
Aylık
https://i.hizliresim.com/0lO8sD.jpg
Sadece yorumumdur.
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
SM-A107F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pivotu kırdı %20 beklerken %3-4 e nazlanıyor.
Çok çalkantılı.. Sıkı tutunamayan her an düşebilir.. [emoji846]
YTD
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kendimize sorular
Bunlar şimdi bu şirketi ucuz diyemi alıyor bence evet
Bunlar şimdi bu şirketi yaptığı yatırımlar için gelecekteki oluşabilecek yüksek karlar için mi alıyor bence yine evet
Bunlar şimdi bu şirketi alır iken afrika dan gelecek yeni haberler için mi alıyor tabi bunu şirket açıklamalarından sonra öğreniriz ama haftaya olacak genel kurul da bakalım neler konuşulacak
Teknik güzel temel güzel bizede beklemek düşer hayırlısı bakalım
Kızıldereliye 6 çocuğu koydular helal olsun, darısı bir düzineye olur inşallah. Yayında ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Size 2018 yılında 6 çocuklu kızılderilinin hikayesini anlatacagima soz vermiştim değil mi? Şu an hepsini okyanusa karşı domalttim ve aglatiyorum ... anladiniz siz
Kamile sana verdiğim eteği giyiyor musun
Sayın maydonozcu Kamil nasilsiniz genel kuruldan beklentiniz nedir
Eldeki bir kuş daldaki iki kuştan iyidir.
Her zaman bizden daha hızlı para kazanacak birileri vardır.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Not: Geçen seneki genel kurula paydaş olarak olmasa da ziyaretçi olarak katılmıştım.
Bu seneki genel kurul bir yakınımın nişanı ile çakıştığı için gelemeyeceğim. Mali'de sözleşme süresi dolmak üzere, Gana'da sözleşmenin şartları ve süresinin değişmesi muhtemel, Kamerun ve Kongo ne durumda umarım genel kurulda CEO ve YK Üyeleri bu konuyla ilgili gerekli açıklamaları yaparlar.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın capital selam 10 yıl önce 4800 civarı olan aksen siz şimdi kaç olmalı saygılar
Selam Sn.hafiz1864, bu sorunun cevabını en iyi şirket sahibi bilir ona sormak lazım.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Trump ile Erdogan Erdogan Libya icin konusmuslar iyi haberler gelir ve kazaniriz
noldu arkadaşlar dağılmışınız.
Bilanco ne gelir arkadaslar dusunceniz???
Azerbaycan kanadından bakalım güzel haberler gelecek mi...
Aksen haftada bir yazılan sayfa olmuş.
Sağlam bir hareket yakın olmlı
SM-J730GM cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu yazidan anlyacagimiz 1000mw lik bir dogalgaz santrali kurmak istesek 600-700 mn dolari gözden cikarmamiz lazim :). Ama dogalgaza bi 5-10 luk indirim daha yapilmazsa ven bu yatirimi yapmam acikcasi :) YTD.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
5,57 altı kapatmadığı sürece pozitifim, YTD.
Aynen ben de öyle düşünüyorum. Yazılacak her şey yazıldı, söylenecek her şey söylendi zaten. Aynı şeyleri tekrar yazmaya gerek yok bence de. Ben de aldım attım kenara, fiyatına bile sürekli bakmıyorum o kadar yani.
Ne var mesela, olur ya basında çıkan LİBYA meselesinde bir gelişme olursa yazarız yine. Ya da yeni bir sözleşme vs.
2. Çeyrek yakit fiyatlarinin karliliga ve alacaklara etkisini ilk defa net bir sekilde görebileceğiz diye düşünüyorum. Zira şirket yakit konusunda bir öyle bir böyle dedi yillardir. Kendi acimdan da etkisi konusunda fikrim cok degisiyor. Ayni sekilde 6 ayliklar denetimden gectigi icin de kur etkisini de net bir sekilde gorebilecegiz. Bence bu ceyrek bence Kibris ve Urfa fark yaratacaktir. YTD..
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Libya ile bağlantısı nedir acabaELE-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu çeyrek borusan dan gelen parada artı yazacak bilançoda genel kurulda geçen seneki elektrik üretim rakamları yakalanmak üzere demişlerdi pandemi afrika tarafında bir probleme şimdilik yol açmadı dediler doğalgaz da ki indirim konusu öneminden bahsettiler teşekkürler
Borusan falan karliliğa etki edecek bir şey değil. Doğalgaz indirimi falan da 3. Ç etki edecek konular. 2.Ç denetime tabi olacağı için bir diğer merak konusu kur etkisi. 1.Ç deki 45lik kur zararı bakalim gerçek mi :). YTD.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pehhh, boynunu büktü buda. Bir ara 5.48' e 52.000 LOT alış girdiler, pat diye kayboldu, 11.000 LOT' a düştü rakam. Tahtadakilerde ümitlerini kestiler demekki. Böyle giderse bir müddet daha sürünecek demektir. Geçmiş olsun.
Alacaksan bekle satacaksan sat alt dan al
Düşüşün nedeni belli oldu! Karlılık bir sonraki dönemde de nanay gibi duruyor. Tat vermedi bu hisse bana.
Alıntı:
AKSEN - 147 MW kurulu güçteki Şanlıurfa Doğal Gaz Kombine Çevrim Santrali'nin üretimini Ağustos ayı itibarıyla geçici süreyle durdurulması için TEİAŞ'a başvuru yapıldığı açıklandı.
Belliki elektrik sektörü ve şirket ile ilgili pek bir bilginiz yok.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Uzuuunn bir araştirma yapmanizi öneririm eğer öğrenmek istiyorsaniz.Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün endekse karşı duruşu güzeldi. Artık kısa zamanda 6 TL'nin üstüne atmasını diliyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
2.Ç de 90-110 arası kar beklentiyi karşılayacaktır. Ama umarim daha yukarilarda olur :). Vergi geliri gideri karlilikta 20% lik bir etkiye sahip malum. YTD.
Redmi 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://i.hizliresim.com/7TRRHQ.png
Bakalım bu bilançoda "kefalet" bilgileri nasıl gelecek ? Takipteyim. Bilançoda ilk bakacağım şey bu olacak.