Büyükleri görmezden gelmesen, görsen,ne yapacaksın.
Bir müeyyide gücün mü var.
Savcıya suç duyurusunda mı bulunacaksın.
Adam 17 - 25 Aralığı görmemiş. senin gösterdiğin büyüğümü görecek.
Printable View
Büyükleri görmezden gelmesen, görsen,ne yapacaksın.
Bir müeyyide gücün mü var.
Savcıya suç duyurusunda mı bulunacaksın.
Adam 17 - 25 Aralığı görmemiş. senin gösterdiğin büyüğümü görecek.
Valla avrupa restoranta girsen
Ya ismini en begendigin yemegi diycen siparişe
Yada dışardan parasiyla domates ekmek biber söyleycen
Hıyarda soylemek lazım tabi
Ama soyda ye
Yoksa suratindaki o tasmandan iceri girmez
Öğütemen sonra ya
Boğazina takilir
Biz birbirimizi tanisakda
Disardan gelen biri miri olur
Sunumun zayif
geliştir
Sinir mi var biraz :kahkah:
Yukarıda yanlış mı yazdım;
bilirim dedim ama ben daha uslu bilirdim :kahkah:
Referans gösterilmiyor, ekonomi yazarlığı yapan yorumcu ve akademisyenlerin arasından sıyrılıp basit finansal gerçekleri ve merkez bankasının kapalı döviz rejimini ifşa ettiği için birkaç makalesi paylaşıldı.
Ekonomik gerçekleri ve bilgileri paylaşmanın suç sayılacağı ve teröristlikle suçlanacakları yazıldıktan sonra en ılımlı yazan yazar ve ekonomistler bloomberg in kedicikleri filan hepsi ağız değiştirdi göt korkusuyla.
Yoksa kimse bulunmaz hint kumaşı değildir. Akla, mantığa bilime uygun yazdıkları ve konuştukları sürece herkese kulak vermek lazım. Göt korkusuyla laf ebeliği yapan kediciklere de ancak güler ve acırız.
Liberya ' da mevduat ve yatırım bankacılığı kurmayı düşünüyorum... isim önerisi olan ?
Liberbank:)
Buraya AKP için iyi haber aktarmayı ödev bilenlere gelsin bu haber...
https://www.haber3.com/ekonomi/sekto...VnVdMRurJMvRfY
Kidem tazminati fonu ciksin diye cok fua ettim zamaninda ama birturlu cikaramadilar
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
hay bin yaşa ... :( hadi be tüh .... www.liberbank.es ... ispanyada vardı bi tane... başka ne olabilir
simit ile ilgili , sebahattin önkibar 'ın yorturp taki bugünki viğdeosunu salık veririm...
Değişik bir şey görmedim ...
https://i.resimyukle.xyz/C1GbdB.jpg
ben görmedim ama gerçek diyorlar baya ilginç işler oluyor:)
Arkada akepe logosu var galiba..
Türkiye çin gibi tek elden tek parti üzerinden komünist sistemle yönetiliyor, bir sözle 11 özel bankanın üst düzey yöneticileri işten atılabiliyor.
Meclisin kapatılması lazım çünkü çalışmıyor, TBMM fiilen çalışmasını tamamlamıştır.
Dolarcilar bu hafta biraz yol alir bence yatirim tavsiyesi olmamakla beraber tabi
Cunki google denen sirket tehditvari ambargo aciklamasi var
Ayrica minareyi calan hep once kilifini hazirlar
Yani
Google bu aciklamayi 2 patronu sergey brinn ile oteki zat Larry Page
Sirketi hintli CEO ya devredip, Ayrilma karari aldiktan ya da ayrildiktan sonra yapti
Zamanlama cok manidar
Gozumden kacmis degil
Aslen bu bi detayda degil ana tema
Dunyada belki ilk
Bi sirket bi devletle restlesiyo Boyut kodaman
Artik o kodamanligi esneyerek zaman icinde Hangisi icine alacak Gorecez
Olm eskiden insanlar mertti be
Sergey Larry ordularinizin basina Gecin oyle savasin ulen
Var mi emekliye ayrilip
Saldir joe emri vermek
Ayip be ayip
Timing i zamanlamak tum zamanlarda herseydir zate
Hep derim
Kahve koselerinde
Akadaş boş boş yazmayalım diyoruz ama saçmalıyorsunuz mecbur kalıyorum yazmaya, devletle şirket restleşiyormuş dünyada ilk defai sen hangi dünyada yaşıyorsun venüs mü satürn de misin yoksa. Saçma sapan ipe sapa gelmeyen yorumunu kendine sakla aklına her geleni buraya yazmak zorunda değilsin.
Bu arada soyle ifade ediym
Zat I sahsim I-phone cu olup
Diger tum handy pc lebtob gibi emtialarından google yapilandirmasini coktan sokup atmis olup
Bunun etkisini hic hissetmiycek te
Ya milyonlar?
Boyle bi paylaşım şimdi
Cok mu sacma? Sacma ise ya nesi sacma?
Başlarım boyle sacma paylaşım dunyasına
Biri çıkar opus dei corbası yaftalar öteki yeni yetme ergen cocugu gibi burnundan hınk yeaaıuau bu cok sacma der
Tamam rest i gördüm eski pokerciyiz zate biz clintler con veynler zamanından
Buyursunlar lütfen paylaşım yapmıyom ne uğrasacam ya Ugurlar ola
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı televizyon programında Libya'ya asker gönderilmesi ile ilgili "Davet gelirse gereken adımları atarız. Libya bizden talep ederse her türlü yardımı vermeye hazırız" dedi.
sn moruk cok iyi yere dikkat cekmis. google ile china arasindaki durum su an dunyadaki en onemli mevzulardan biri. bu gelecegi belirleyecek cunki.
usa tarafi daha sansli.
cunku oteki taraf halkini iceri kapatiyor.iceri kapanirsan dunyaya acilamazsin.
acilamadigin dunyayi yinettirmezler adama.
ABD Senatosunun 'Ermeni' kararı) Her şeyden önce Amerika Birleşik Devletleri iç siyasetindeki kamplaşmanın aleyhimize sonuçlar doğurduğunu, bazı çevrelerin Trump'ı zayıflatmak amacıyla ülkemizle ilgili gelişmeleri kendi çıkarları için suistimal ettiklerini üzüntüyle görmekteyiz. Bu aldığınız kararların bir kıymetiharbiyesi yok. Çünkü bu kararlarınız tamamen siyasidir.
İncirlik üssünün kapatma gibi bir karar söz konusu olursa bu bize aittir. Kapatılması gerekiyorsa İncirlik ve Kürecik'i kapatırız. Türkiye kabile ülkesi değildir
İskender'in, Timur'un dünyayı yönetmesiyle, Osmanlı'nın kendi hakim olduğu coğrafyayı yönetmesiyle, bugünün lider ülkelerinin dünyayı yönetmesi çok farklı...Orta Çağın keşif ve fethe dayalı yönetmek durumları da farklı idi...
Günümüzde bir ülkeyi yönetmek için oraya gitmek ya da orayı fethetmek gerekmiyor...
Demem o ki, Çin'in dünya lideri olması için demokrasi fazla gerekli değil.
Eğer "halkını içeri kapatmak" ile anlatılmak istenen buysa tabi...
Bu klişeyi çok seviyorum...:)
Kabile terimini kendimize uygun gören biziz..."değildir" derken bile...
Bu konuda bir tereddütümüz olduğunu sanıyorum...
Hemen devam edelim. Bir Atatürk sevdalısı olarak...
Bizler fikri hür vicdanı hür irfanı hür insanlarız...
Acaba öyle miyiz?
Benim de bu konuda tereddütlerim var...
Bir kesime göre Türkiye % 99 u müslüman olan ülke. Bir cemaat...
İmamı da belli...
Garip olan ise Anayasasında değiştirilemez madde ile laik bir cumhuriyet olduğu belirlenmiş...
halkini iceri kapatmakla kastim demokrasi degil. demokrasi kalkinma icin sart degil.
yuzde 10 yillik buyumeleri de demokrasiyle yapmadilar.
halkini iceri kapatmaktan kastim Great Firewall Of China.
engeller. fikir ozgurlugune tersolar.
burda dersin ki benim nufusum var . ben bi uygulama yazarim 1.5 milyar musterim var. bir malzeme uretirim halkima satsam trilyon dolar ciro basarim. bu seni baya bir goturur.
ama bir yerde tikanirsin.
dunyaya acilmak gerekir. acilamiyorlar.
bilgi uretemiyorlar.
hep geriden nal toplamakla olmaz. al yonet sen kalabaliksin demezler. sanslari cok dusuk.