Oralarda gayrimenkul'u fazla bir de kanal İstanbul projesinde İhlas grubunun bir şekilde yer alacağı düşünülüyor diye düşünüyorlar sanırım!!!!!!!
Printable View
İlginç şeyler olacak gibi.
Kanal İstanbul gündemde oldukça bu hisseyi de bir şekilde spekülatif hareketlerin içine sokacaklar.
Yok ihaleyi alacak yok arsası falan filan...
Bugün hacim iyidi.
Zaten doğru dürüst yatırımcı da kalmadı hepsine kan kusturdular.
Eğer dedikleri gibi bu kanal Abd ve İngilizlerin Karadeniz'e hukuksal açıdan rahatlıkla geçişini sağlayacaksa birileri buna destek verir. Yalnız o zaman Rusya'da Suriye kartını yeniden açıp, başımızı ağrıtır. Bir diğer hususta Erdoğan siyasi mühendistir, bu kanalı öyle ya da böyle yapar.
bakın dostlar kanal bir devlet projesidir ve gizli unsurları var mutlaka yapılmalıdır eğer bağımısızlığımızı tam anlamıyla kazanacaksak malesef bizleri lozan antlaşmasıyla öyle bağlamışlarki kendi kara sularını dahi kontrol edemiyor iki yakanın arasından yol geçen hanı gib,i geçip gidiyorlar kanal hem bu durumu bitirecek hem stratejik açıdan çok büyük faydası olacak bunun yanında beklenen istanbul depreminede ilaç olacak bunun yanında ticaret yeni işler vs katkısı büyük atıl bir bataklıktan koca dünyanın dev havalimanını yapan ülkesine kazandıran akıl bunuda yapar kazandırır ALLH ın izniyle bakmayın pontusluya muhalefete onlar bu faydaları istemeyen bağımsızlık beri dursun kapı kulu olmaya hevesli olanlardır...
Güzel bir özet olmuş.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul'da Cuma namazının ardından yaptığı açıklamada Kanal İstanbul Projesi'nin mimari boyutunun hazır olduğunu ve ihale safhasına gelindiğini söyledi.
Erdoğan "Kanal İstanbul Projesi'nin mimari boyutu hazırdır. Bunun yanında teknik tüm boyutlar hazırdır ve artık işin ihale safhasına gelmiştir. Yatırımlarda herhangi bir durma söz konusu değil. Yatırımlarımız devam ediyor. Bunlar içerisinde bir numaralı proje Kanal İstanbul. Kanal İstanbul Projesi'yle İstanbul çok daha farklı bir görünüme ve uluslararası anlamda da çok daha farklı bir güce ulaşacaktır"
------------------
Onu bunu bilmem ilk defa ihale lafını somut şekilde duyar olduk. Şimdiye kadar pek net konuşulmuyordu. Bu namussuz ihlgm'de tüm bedellilerini , yatırımcıya kan kusturmalarını zamanlama olarak tam da bu zamana denk gelecek şekilde bitirdi mi acaba?
Sizinle aynı fikirdeyim,Cumhurbaşkanı ile bir iki kez görüşmesi boşa değil.Sermayesini dev boyuta taşıdı, inşallah sabrımızın karşılığını alırız..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İnsan düşünmeden edemiyor kısa zamanda iki kez bedelli vererek sermayeyi 1 milyar liraya çıkardı.
Bu bedelli sürecinde en çok parada bunların cebinden çıktı bedelliye katılmak için. Peki neden?
1 milyar sermayeli bırakın gayrimenkul şirketini, sanayi şirketi kaç tane var yahu?
1 milyar lira sermaye az mı? Bir şeye hazırlık mı yapıyorlar?
En nihayetinde gerçek olan şu ki kendilerinden nefret ettirdiler. Her türlü ayak oyununu yaptılar.
Bakalım bundan sonra ne yapacaklar?
#ihlgm Dünyanın bütün me$hurlari bu hissenin peşinde. ingiltere krali,*rahmetli*ba$kan kenedi,*tacsiz kral*pele, bakkenbauer, kaleci mayer, nadya komanaçi, bricit bardo, fenerbahceli cemil. hepsi $ohretlerini bu hisseye borcludurlarrrrrrrrrrrrrrrrr
Aaaa evet Maradonayı hedefime geldiğinde ekleyeceğim unutmadım.
Bu ihlgm çoğu kişinin ayarını bozmuş.
İhlas grubu neden ihlas finansı tekrar açmaz hissemiz kaldı bilen duyan varmı
Ne olacak bu iş
İhlas finansta alacağı kalan binlerce müşteri var ama muhatap bile bulamıyorlar . Sözde müslümanlar ya. Kul hakkı ya...
Redmi 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Holding kar ediyor, kim mezara götürmüş parayı
Derdim parasında değil yalnız ilk emeklerimin üstüne oturulması benim zoruma gidiyor
O zaman işlerin kötüydü şimdi herşey güllük gülistanlık açın şu tahtayı
Yazıktır günahtır yalan dünya
Allah büyük
İnşallah ölmeden kalan paramı alacağım bunlardan
Altın kural :
Sabr ile def-i hacet eyleyen , mermerde tahribat eyler ..
Al sat turşusunu kur tavsiyesi değildir
:kahkah:Eskilere götürdün beni evet o neşeli filmler ,oyuncular,arkadaşlıklar,dostluklar,huzur,paylaşım vb nerdee şimdilerde dostum arkadaşım kardeşim dediklerin insanın gözünü çıkarmaya çalışıyor..Şener Şen abimizede geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor, selam gönderiyorum..
İyi akşamlar geçen sene burada küçük yatırımcı diye biri vardı hala buralarda mı acaba iyi akşamlar
ag sevdiğimin evladı yüklü ihgyo satıyor ihlas holding hissesi alıyor bunu bir hafta önce 1.33-1.34 tl den sattı ihlas holdingi 1.11 tl den yukarı çekti şimdi 1.21-22 tl ama İhgyo olduğu yerde sayıyor hatta sabah 1.29'a sarktı..
İhlas GYO'nda iki kere bedelli yap bir milyar tl'i cebine indir hala hisse fiyatı 2.00 tl'nin altında bedelli yapmadan önce 1.70 tl'nin üstünde idi yani sürekli çalma ve zula işleri devam ediyor yani yeni yıl yeni bedelli derlerse şaşırmayın Ören ailesinde senaryo bitmez hekümet rüzgarıda sürekli arkalarında yemede çaldıklarının yanında yat böyle bir güzellik lütuf daha hangi ülkede var şimdilik ama işler bozulunca kaçacağı ülkede belli americana çünkü her ihtimale karşı orada alt yapısını oluşturmuş durumda hain fetullahın (fetönün) ikiz kardeşi hatta dahada sinsi ve tehlikelisi..
Sabah 1.36 gösteren hisse endeks düşmemesine rağmen 1.30 kapattı.
Bu kan emiciler birtek bedelli de para toplamayı biliyor ondan sonra hisseyi günlük harçlık için kullanıyor:(
Bu hisse yüzünden onlarca hisse kaçırdım. Patrona ve speğe hergün sayıp sövmekten bıktım bu iğrenç insanlar hergün kulaklarının çınlamasından rahatsız olmuyor. Zengin olmak uğruna böyle geniş olmayı hiç istemem.
Hayırlısı ile şu adi hisseden bir çıkayım hergün beddua edicem. Şimdilik köprüyü geçene kadar ayıya dayı diyorum:) ama beddua edemediğim için iyi kulak çınlatıyorum:)
Ytd
:bravo: Aynen bende senin duygu ve düşüncelerine katılıyor harfiyen uyguluyorum hatta patroncuğun herşeyine ortağım şirket hisselerim oranında o yüzden bu hırgız,dolandırıcı,kul hakkı yiyen Sülün Osman kılıklının Amerikaya kaçmasından endişe ettiğim için evinde kalıyorum istersen sende gel müştemilatta sanada bir yer ayarlarız :kahkah: ortaklık hakkaniyetle bitene ve hakkımız olan temettüyü alana kadar sonrada iblis görün yüzünü der ve çeker gideriz bir daha dönmemek üzere..:oleyo:Bu şahıs asla düzelmez ar damarı yırtılmış bir kere sürekli milletten Hain Fethullah gibi bedelli yapıp HİMMET topluyor :evil: Allah bunları ıslah eylesin..Amin..
kanal istanbul,lun yakında baslayacağını duyurdu ve burada iglym nin bütün projekeri ve özellikle ısparta kule haber bekliyoruzz
sayın cumhur başkanımız çok yakında müjdeyi vericem dedi bekliyoruz
1 tl bedelli sınırı bedelli yaptıkça yukseltilmeli mesela bu hırsızlara 3 tl hisse değeri olmadan bedelliye izin vermemeleri lazım.
kanımca İHLGM ile İHLAS fiyatlarını birleştirecek
İhlas Gyo satıp ihlas holding hissesi alıyor ..Hemde bunu aşikar yapıyor peki bu ihgyo yatırımcısına haksızlık değilmidir sayın Spk yetkilileri..Lütfen yapılan bu haksız ve şaibeli işlemlere dur deyin..Nedir bu mücahit ören den milletin çektiği adam resmen Sülün Osman gibi önüne,eline ne gelirse satıyor..
patron mal satıyorsa alan niçin alıyor turşumu kuracak gayriden :evil: bazı olaylar kimi zaman göründüğü gibi olmuyor y.t.değil
1453 hasan Akdoğan değerli arkadaşlar çok dikkatli olun birçok tahtada milleti bitirmeye oynuyorlar spk derhal elkoyması lazım inanın bazıları 20 sene sonrayı fiyatlı yor çok felaket acemi var yazık inanın çoğunu ezecekler ne ederin ne dk sına ne sektörüne nede sahibine bakıyorlar al hemen para kazan öylemi açın Bi grafiğini bakın 6 ayda 6kat 10 kat giden var bu patronlar gerizekalımı ki bu kağıtlar bu paralardaydı bülteni açın hergün borsa da işlem gören tipe dönüşüm haberleri küçük yatırımcı çok dikkat et sonunda beşpara etmez bir kağıtla başbaşa kalırsın 33 yıllık tecrübe karaköy. Den değil cağaloğlundan beri buradayım uyanın uyandırın ytd 1453
1453 hasan Akdoğan ihlgm ile ilgili değil genel birdeğerlendirme yaptım ihlgm ile çeşitli düşüncelerim var ama biraz bekleyelim şu Avrupa Amerika işleri birnetleşsin sonra bakarız genel tablonun netleşmesi lazım ytd 1453 iyi akşamlar
Sayın Hasan 1453; Gyo hakkındaki kıymetli çeşitli düşüncelerinizi bizimlede paylaşırsanız çok makbule geçer..Slm..