Helal kardeşim,ağzına sağlık:bravo: Cellat, parmağımı görüyorsun değilmi sen anladın onu :ok::yes::ok: aynen..
Printable View
Başta şunu söyleyeyim kimsenin avukatı değilim yanlış anlaşılmasın, Benimde bu ibliste maceram 2000 yıllarına denk geliyor bu bağlamda inanın ihlas dışında pek bir kağıtta olmadım tek narkozum ihlastı,konuya gelelim Jellat kardeşimiz bildiğim kadarıyla yurt dışında ikame ediyor onu 2009 lardan beri bu hissede tanıyorum,belki demek istediğini ifade edemedi zaten kelimelerindende bazen anlam çıkarmak zor ama bu grubun ne olduğunu çok iyi bilir ve art niyetli olduğunu zannetmiyorum, Bunu ifade etmemdeki amacım kendi sinirlerimizi bozmaya gerek yok .ZATEN BÜYÜK sinir bozucumuz belli değilmi sevgili patronumuz, saygıdeğer spk yöneticileri,
Parp onlar günahlar içinde yanacaklar yapılan beddualar onları bulacak ve ne olduğunu anlayamayacaklar günahkar kul hakkına gözünü diken iblisler, hep öyle olur ky için alınacak yerden satıp satılacsk yerden almak fakat yapacak bir şey yok kendin zarar verip sevenlerini üzme kardeş Sağlıkla kal desemde biliyorum aklından atamayacaksın kolay kolay ama hepimiz yaşadık ve yaşıyoruz bunları
Aynısını çok insan yaşıyor.Zaten ben bu borsa denen kumar makinesinin işleyişini yeni yeni anlamaya başlıyorum.3-4 defa ya maliyet düşürmek için yada stoploss için sattığım ihlaslar için hep büyük zarar ettim.Alım yaptığım zamanlar ise hep tavana yakın yerlerdi.Yani almayı düşündüğün zamanlar satım,satmayı düşündüğün zamanlar da alım zamanıdır.Ben de ihlgm ve kardeşleri covit ten alaşağı düştüğü zaman satayım dedim en dipten yani 0,70 kuruştan sattım ve senin gibi mantıksal olarak gıda sektöründen sağlam diye bimaş aldım.Sonra yine senin gibi uçup giden ihlasın ardından baktım.Bimaştan da %5 kayıp gel de kanser olma.Beklemeyi becerebilseydim iyi kardaydım.Ama bunlar kumarbaz bi şekilde alıyorlar elinden.Sağlığınıza dikkat edin.
Kendimi tecrübeli akıllı zannederdim nerdeee dediğiniz gibi hepimiz yaşıyoruz 60 dan ihlası sat git 79 danmı 81 denmi sinirden hafızam bile karışık ihyay al son 8 bin puanlık yükslişi spk nın bizleri koruma adına brüt takastan dolayı kaçır ne diyeceğimşi şaşırdım ama sizler tahmin edersiniz ne diyeceğimi ... Diğer taraftan kovid ibnosuda psikolojimizi iyice bozdu.
en doğrusu sabırla beklemek idi.piyasalar düzelince kaldığımız yerden devam ederiz gibi görünüyor.daldan dala atlayarak daha fazla kayba neden olan arkadaşlar lütfen sabit durun.yayın ın önünde halka arz var brüt ten sonra elbet kıpraşir.
ayrıca en çok gözümüzü korkutan ali veli 49-50 yi fazla takılmadan geçmesi de umut oldu benim için.
karantinaya sağlığa ailelerimize dikkat lütfen herşey yoluna girer elbet.hakkımızda hayırlısı olsun
Ceza almak icin gayret etmeyin ... Siliyorum devam ediyorsunuz , hisse başlığı sizin atışma yeriniz değil .. Birbirinizin yazılarını beğenmiyorsanız engelleyin birbirinizi .. Kapansın bu tartışma ..
ANKET-BIST100 Endeksi'nin haftaya satıcılı başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin medyan
tahmini -621, ortalama tahmin ise -717 oldu.
Foreks'in 37 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en yüksek
beklenti +236 puan olurken, en düşük beklenti -2670 puan olarak
gerçekleşti.
Ankete katılan 37 analistin 3'ü pozitif, 34'ü negatif açılış
tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, Cuma gününü 636,53 puan artışla 96470,97
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(13/04/2020 - 09:16:51)
Hayret endeks eksi iken bizim düldül +3,5. Müco aşağılardan biraz mal topladı anlaşılan. Hadi hayırlısı.
Her ülkenin kendine göre dinamikleri var bist te grafik formasyon vb
Bilimsel yaklaşım tutmaz onlar batı ulkelerinde geçerli
grafik fincan olmuş kulp olacak mis bist
takmaz yapacağınız şey belli herkes borsaya girin uçacak kaçacak diyorsa satın kriz geldi kadın diyorsa krizden etkilenen sağlam şirketleri toplayın .
O kadar onun dışında nakit veya dövizde bekleyin.
Böyle sahtekârlara paranızı kaptirmayin
Derim dinlersiniz dinlemezsiniz size kalmış.
Getto35 ayrıca teşekkür ederim eskilerden bilen bilir bizi
https://i.hizliresim.com/Oq2v4z.jpg
muco nun çetesi deşifre olmuş.bazıları bilindik isimler lakin daha önce de birlikte iş tuttukları mübareklerin tekrar tahtaya davet edilmiş olması sürpriz oldu
Ulan muca it yine mi yakalandin.
haci haciyi mekkede hoca hocayi tekkede
it iti dakkada bulur 🤣🤣🤣
ANKET-BIST100 Endeksi'nin güne yatay bir seyirle başlaması bekleniyor
Analistlerin BIST100 Endeksi açılış fark değerine ilişkin
medyan tahmin -120 puan, ortalama tahmin ise -48 puan oldu.
Foreks'in 36 aracı kurum analisti ile yaptığı ankette, en
yüksek beklenti +630 puan olurken, en düşük beklenti -708 puan
olarak gerçekleşti.
Ankete katılan 36 analistin, 17'si pozitif 19'u ise negatif
açılış tahmininde bulundu.
BIST100 Endeksi, dün günü 2151,16 puan artışla 98549,80
puandan tamamlamıştı.
NOT: Foreks Haber Merkezi tarafından günlük düzenlenen
BIST 100 Endeksi açılış anketine katılmak isteyen yatırım
uzmanları neslihan.koroglu@foreks.com adresine başvuru maili
gönderebilir.
- BIST100 Açılış Anketi Sonucu
Medyan : -120
Ortalama : -48
Maksimum : +630
Minimum : -705
Katılımcı: 36[(+17)(-)19]
Foreks Haber Merkezi ( haber@foreks.com )
http://www.foreks.com
http://twitter.com/ForeksTurkey
(15/04/2020 - 09:17:33)
Pegasus 20 avans vererek başladığı yarışta ihlası bir boy farkla geciyor.
Ihlas her zamanki gibi nal topluyor.
Demistim demekten yoruldum artık bunlar kötü adamlar arkadaşlar.
Kısa vadede kazanıyor gibi olsada uzunvadede hep kaybederler.
Gerçekte kim cezalandırılıyor
Bu işten kim zarar gördü
Cevap yok
Çünkü
Kimseler yok
Maskeden başka bişey yok
SM-J610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın yönetim burada ki yatırımcıya enayi diyen vatandaşın yorumunu kaldırmıyorsunuz ama benim onun kendisini enayi olarak beyan ettiğini onayladığım evet sen enayisin dediğimi kaldırıyorsunuz. Çifte standart uygulanıyor buradaki yatırımcılara hakaret edene dokunmuyorsunuz benim yorumu siliyorsunuz.
Hepsi taban olacak gibi ytd
Adamlar dunku cezanin acisini burdan cikariyo
Katılıyorum.
Başkent ben kimseye enayi demedimim lafın başkasına karşıysa pardon
Bu hisse bir türlü dikiş tutmuyor neden tutsak elimizde kalıyor yine gözünü aşağı dikti
SM-G900FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabırla beklemeye devammmmm. 148 milyon lotu küçük yatırımcı mı alıp sattı bugün! Hele bir tünelin ucu görünsün salgında o zaman görürüz kimse tutabiliyor mu hisseleri buralarda.
Bu iblis gerçekten parayı sadece borsadan kazanıyor,zira çalışanları için devletten yardıma muracaati bunun kanıtı.üreterek para kazanma gibi bir derdi yok çünkü bulmuş bizim gibi sabit fikirli insanları kanimizi emip duruyor.Her seferinde bir bahane yaratıyor iblis,yemin ederim bu adamın çete olduğunu devlet yetkilileri çok iyi biliyor ama neden buna müsaade ediyorlar anlamış değilim.Adamın hisselerin de son bir yılda kaç kez ceza geldi kaç kisiye yasak geldi ben unuttum sayısını.Simdi yine iki gün önceki çete elemanlarının olumsuzlugunu tüm hisselerine yansıtarak(güya olumsuz)tabana götürüyor.Maksat aradaki KY bin malına konmak ve bir aylık harçlığını çıkarmak.Bu adamın bu ülkeden kovulması ve mallarına el konulması gerekirken,el üstünde tutulması akil tutlmasiyla kardeş..herkese sabir diliyorum..
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ihlas 0.58 den kaç lot verildi yazabilecek var mı?
Niye biz köle sınıfı için soyguncu,hırsız ,zalim bir iblisin mallarına el koysunlarki çünkü al gülüm ver gülüm birbirleriden kendi çıkarları için faydalanıyorlar (Mücahit'in Medya Tv silahı var istediği gibi kullanıyor) yani alan - veren memnun vatandaşın çığlığı umurlarındamı özellikle bu güne dek kahpece mağdur edilen ky'ları haykırışından bahsediyorum..Bu konuda mevcut hükümetin bu zamana kadar küçük yatırımcıların mağdur edildiği zarara uğratıldığı patronları tarafından kötü yönetilen şirketlere yaptırım manasında aldığı caydırıcı karar attığı olumlu bir adım olmamıştır ki bilakis biz küçük yatırımcıların şirketlerin patronlarına acımasızca başımız tutulmuş tepeden tırnağa kadar soydurulmuşuzdur..Bir zamanlar tahtaları kapalı şirketlerin tekrar borsaya kote olacağını yazıp çiziyorlardı tahminen on yıl öncesindeydi sanırım hatta hangi şirketlerin döneceğinin listesini bile vermişlerdi gazetelerde sonra o olay kapandı gitti sanırım seçimlere yakın bir zaman olması dolaysıyla oy avcılığı yaptılar herzamanki gibi zalimlikler,soygunlar,hırsızlıklar,merhametsizlikl er,acımasızlıklar,istismarcılıklar,mağduriyetler,z ararlar,ziyanlar vb. devam ediyor sistem aynı sistem sadece oyuncular değişiyor..Allah sonumuzu hayır eylesin.. Rıza kutlu Işık ve Mücahit Ören ,kul hakkı yiyen ah alan mağdur eden dolandıran iki kötü örnek iş adamı.. İhlas holdingi endex 80 bine düşerken 0.38 krş'a düşürdü endex 98 bin oldu 0.67 krş 'a çıkardı verdi tekrar milletin eline kademe kademe düşürüyor yani satıyor bizede çaresizce seyretmek kalıyor nasıl kaçarsın 0.86-0.87 maliyetlendik..Allah ıslah etsin seni mücahit efendi devre kesici ve para cezaları bile adamı durduramıyor corana19'a bile pabucunu ters giydirecek kadar acımasız ve ihtiras abidesi..
İşin vahim tarafı o zaten
Buradaki yatırımcı en kötü ihtimalde dahi; hakkımızı savunacak kurum, adli makam çıkar sanıyor
Ama yok
Yalan çok...
Kimse yok
Kuzgun çok
Yukarıda paylaşımımda maske var diyordum benide yalancı çıkardılar o da yok.
Guya kimseyi korkutmadan tek tek dusuyo yavas yavas basamak yaparak iniyor..selale moduna gecmedi..bugunde taban galiba..ytd..tamamen sallamadir..
Maalesef ortak, bizde geç olsada öğrendik.
Bu sisteme tek oyumla bile destek olduğum; payıma düşen günah için yaratan ve milletimden özür dilerim.
bugün ihlas hol ü çok verdiler ...söylenti mi var....
Ne yapacağız peki,yıllardır insanların sırtından gecinip durdu,bizler sefalet içinde o iblis bir eli yağda bir eli balda.Sadece omu? Hayır elbette,bu sadece bizim kanimizi emen,başkalarinin kanını emenlerde de durum ayni.Kapitalist sistem yikilmadikca bu hep boyle olacak...
Nasıl bir söylentiden bahsediyorsunuz?