Bende deri yüzmeye adayım.
Pirim hitlar:oleyo:
Bilerek yanlış yazıyorum.
Bizim burada şirketleri abd li otoriteye verecen bak bakalım ne oluyo.
460 üzerinde gene kalamadı.
Printable View
Bende deri yüzmeye adayım.
Pirim hitlar:oleyo:
Bilerek yanlış yazıyorum.
Bizim burada şirketleri abd li otoriteye verecen bak bakalım ne oluyo.
460 üzerinde gene kalamadı.
Burada maalesef öyle insanlar varki insan yorum yapmaya korkuyor hemen senin yüzünden sattım veya aldım bak sonuç ne oldu diyecek insanlar..Ben kendi adıma yeni stratejiye geçtikten sonra çok rahatım.Bugünde 3 liralık marj ile düşüşte bile kazandım demek bu dilden anlıyor..Vereceği vermez ya verirse diye beklettiğim mallara dokunmadan yapıyorum..Yalnız bugün bu Libya olayında endekse birden bastıklarında hemen aşağıya doğru hamle yaptı dikkatli olmak bilmiyorsak kesinlikle al sat yapmamak lazım..Bir arkadaş yazmış bu hacimle kimi kandıryorsun diye yalnız dostum bu kağıdın işlem hacmi aslında bu yani bu kadar son zamanlarda bedelsiz döneme rast geldiğin için 20 30 milyonları gördün normalde ben haftalarca günlük 3 5 milyon olduğunu biliyorum
Bu hisse de yıllardır(5 yıl) yaptığım ve sonucunda kazandığım tek yöntem düşünce al çıkınca sat. Ben böyle yapıyorum, bunu 2 yıl hamallık yaparak tecrübe ettim, daha doğrusu patron tecrübe ettirdi. Adam çok çakal, yıllık faiz 8 iken dahi bu 1 yıllık taşıma maliyeti olan bu faizin kazancını elde ettirmedi bana. Haaa dedim demek ki bu çakalın yaptığını yapmayan , onun yolundan yürümeyen bu hissenin kerizi sayılıyor o halde hodri meydan. O gün bugündür veriyorum kırbacı çakal patrona.
Bu hissede en büyük tuzak şirketin temeli, temeline bakınca şirket çok iyi ve bu insanı cezbediyor, işte bu çekim alanına girildiği an zokayı yemiş oluyoruz ve hisseyi kolay kolay bırakamıyoruz. Patronun kullandığı en büyük tuzak bu, şirketi hep çekici ve ucuz tutuyor, bu sayede av bulmakta hiç zorlanmıyor, alışlarını resmi olarak açıklarken satışlarını yabancı yan hesaplardan yapıyor. Mesela son aldığı Deniz yat üzerinden cıtı'ye gönderdiği malların çoğunu sattı bile, bunun kaçınız farkındasınız? Cıtının son 1 aylık takas değişimlerine bakanlar gördü bunu. Önce yükseltti, sonra yatayda ürkütmeden eritti aldıklarını. Tam bir avcı.
Saol kardeş. Bi kerizliğimiz kalmıştı oda tamam [emoji1][emoji1] Canın sağolsun. 1/3 hala burdayım. 10 yıl. Yakında marşa başlıycam[emoji854][emoji854][emoji854]SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben sağıyorum size gerek yok
Bu kadar ineğe bir sağımcı yeter der emenuke
senin yapamadığını kaplm yapıyor kartn!Çin'e gidecek olan süt ürünlerinin kartonunda payın olacak kimseye de yutturamazsın yarımağa:)
Bugünde kaplamin viking dün tavan yaptı bugünde artıdalar karton hala düşüyor. Tşk patron
Şaşmamak,hayret etmemek mümümkün mü? Bu nasıl sabır?
Adam sürekli alış satış arasında büyük makas açarak bıkmadan ortada top çeviriyor.Bıkmıyor.Oysa ne alan var ne satan.
Kısacası bu herif tam bir Goodhosch !
Bilançonun kasıtlı olarak geciktirilmesini iyiye işaret olarak algılıyorum. Sanırım iyi bir bilanço göreceğiz. Baskıyı yüksek tutuyorlar hissede. Adamları mübarek Ramazan ayı bile maneviyata dair dizginlemediyse vay bu milletin haline.
Sizi sitemkar gördüm. Yahudiler bile bu ünal ın eline su dökemez...Çiti konusunda size katılıyorum. Bu kağıtta yabancı mabancı olamaz. Ünal ın gayri resmi işlerinden başka bir şey değil. Tatlı tatlı söğüşlemeye devam... Nasıl olsa haberleri biliyorlar, ona göre trade... SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Oyuncakçı bu sene hisse aldı veya sattı mı?
Sayın Serkalgo bilanço iyi gelecek o yüzden baskılıyorlar görüşünüze katılmıyorum zira bu baskı 5 yıldır var..Ha bilanço nasıl gelir bilemem çok iyi de gelebilir katakule yapıp da vasat da getirebilirler...Adam bugün kademeleri öyle bir yapıyor ki bugün hiç al sat yapamadım..Bunlar inançlı olsa bırak Ramazan’ı neyse yine kızmayayım..
Sayın Lalezar aslında bir şeye dikkat çekeceğim ama çok belaltı olur diye detay vererek bunu yapmayacağım. Patronun (Damat'ın) önce ki sene babası vefat etti. Tesadüf Hürriyet gazetesinde vefat ilanı vermişler gördüm, biraz aile bireylerine bakayım kimlermiş derken çocuklarına verdiği isimleri görünce epey bir şok geçirmiştim. Burada herkes Ünal bey'e sallıyor ancak o dış kapının mandalı, tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş, balık baştan kokar. Anlayan anladı diyelim ve burada keselim bence. Vesselam bu hissede uzun vadeci olan ya da olmak zorunda bırakılan herkesin Allah yardımcısı olsun. Çok zalim çok gaddar adamların ellerine düşmüşler.
borsa İstanbul'un en lanet kağıdı adayısın emin ol
Hocam onu biliyoruz lakin bu it gözümüze soka soka yaparmı diye düşünmeden edemiyoruz. Ya tobo, ya ikili tepe tercih kansız patrona bağlı... Benim tahminim altına Prima [emoji3][emoji3][emoji3] bağlatacak ünal aga ama ona rağmen çıkmıyorum, çıkmayacağım. İnşallah fazla pislemez diyecem lakin bazen bezden taşırıyo fazla kokutuyor...SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şu şirketlerin yönetim kurulunun yarısı kadın olsa egeen ve kartonun işler daha da güzel olurdu emin olun:)desada yüzde 40 imiş oran:)
Tweetırda insanlar isyanda sinirden gülüyorum ne beddualar neler neler..bana birileri böyle kötü şeyler yazsa çok üzülürümdüm herhalde varsın param olmasın ama insanlar beni böyle anmasın..kağıt diğer kağıtların düşüşten sonraki verdiği tepkiyi verse bile şu an 550 olmalıydı bakın sadece tepki diyorum..daha öncesine bakmadım ama 2 yıl önce zaten kağıt 400 müş yani diyecek birşey yok.. Çok merakla bilanço ve sonrasında vereceği tepkiyi bekliyorum..
Çimbeton zarar geldi trendin tepesini 60 TL hesap etmiştim.Sattım.
Şimdi 92 leri gördü.
YTD
Spekülatörler bile bu kadar sıkmıyor en baba 3 yılda bir yeni zirveler yaparak hisselerini taşıyorlar.
Dipten dönüşte de üzerlerine %250 ile ucu açık katlamalar yapıyorlar.YTD
Normal durumda bilançosu iyi gelecek şirket fiyatlanır, KARTONSAN ilk çeyrek iyi işler yaptı.Yasaklara rağmen full çalıştı.Fiyatlara güzel zam yaptı.Böyle olunca Tahtaya üşüşenin tepesine vurdu patron söz sahibi benim hesabı.Bakalım ne kadar dizginleyecek daha.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sadece dolar kuru artışında 7 milyon kâr geliyor. Diğerler satış iyi gelse 35 milyon gelebilir.............. sadece kisisel görüşüm olup tavsiye icermez
kur farkı geliri varda hiç gideri yokmu..
bilmediğimden soruyorum..
https://www.google.com/url?sa=t&sour...pKhqhJ&cf=1 benim bildiğim bu
Çarşamba acısını bizden çıkarmasın..
net ypp hedge dahil 62 milyon TL civarı. İlk çeyrekte Kur %10 artmıştı. Buradan yaklaşık 7 milyon kur geliri gelir. Ama kartonsanın karı doğrudan hurda kağıt fiyatlarıyla çok ilintili. Gerçi bu kalemi dengelemek için sürekli zam yaptı ambalaj sektörü.
30-35 milyon kar gelmesini çok olası görüyorum.
Ancak bu firma karlılıkla hareket etmiyor maalesef. Pandemi de hiç durmadan çalışan nadir firmalardan biri, kasası para dolu, borcundan fazla varlığı var ama 170 milyon dolar pd den işlem görüyor. Bi el değerlenmesini istemiyor gibi.
Calisanlara kadrolu olanlara bin tl, diger taseronlara 500 tl ekstra ucret odenmis. İsler iyi demek ki. Bize de sira gelir insallah
Bir de şöyle patronu sevmiyoruz,Bim a.ş rekor kırdı resmen sorsan borç çok der kapıcılar kralı gibi. şaka bir yana şu zamanda şöyle patronu bulmakta bir nimet.Redmi Note 8 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Son 15 gün içinde takaslarda ilk 3 de yer alan kurumlar 13 bin lot mal vermiş yeni gelenlere. Eline malı alan yılların zalimi patronu akıllarınca gaz vermek için yalamaya başlamış ama bilsinler ki kendilerini mal sahibi yapan bu ilk 3 kurum yaladıkları patronun ta kendisi. Ondan sonra buraya gelip yıkama yağlama yaptığınız patrona küfredersiniz. Kendi düşen ağlamaz elbette.
sizin probkeminiz nedir idrak edemedim???
simdi kartonsan yatirimci misiniz degil misiniz
al satciysaniz burda algi olusturuyosunuz ha eger yatirimciysaniz ve bu kadar laf ediosaniz kartona ve yatirimcisina ayip ediosunuz...
ha bana sorcaksaniz...deli gibi portfoyumde kartonsa var...her dususte eklemeye devam...para benim param...sabir benim sabirim...yatirimi yaparken seccegim sektore karar veren de benim beynim...
Forever kartonsa ....
patron işçileri sevindiriyon yıllardır sana yatırım yapan yatırımcılarıda sevindirsen hayat boyu sende sevinecen ama yatırımcının kanını emmeeee.
Endeks açılışı 105,000 üzerinde olacak;
https://tr.investing.com/etfs/ishares-msci-turkey
forumda değişen bişey yok. patrona saydırmak dışında yazılan bişeyde yok. işçilerin kadrolu ve taşeronu varmış dagıtılan para işlemlerindeki haberde okuduk. yorumcularında kadrolu ve taşeronları var dikkat edin arkadaşlar.
Dolar kuru gevşiyor, yükselirken kartona zam yapan şirket yakında ürünlerinde indirime gidecek.