TRGYO 6 milyar Tl piyasa değerine geldi. SNGYO 5 milyar Tl nin hemen altında. Bizim durum içler acısı. Tek bir projesi kadar değeri yok an itibariyle. Şaka desen şaka değil...
Printable View
TRGYO 6 milyar Tl piyasa değerine geldi. SNGYO 5 milyar Tl nin hemen altında. Bizim durum içler acısı. Tek bir projesi kadar değeri yok an itibariyle. Şaka desen şaka değil...
A1 BÜYÜK İHTİMAL PATRONUN TAŞERONU.RÜÇHANDAN HİSSEYE GECEREK NAKİT SAĞLADI.Son iki gündede aynı sistemle onmilyonlarca lotu takasa geçirecek..Bedelliden sonra hisseyi satarak piyasaya hisseleri sürecek.Aradaki marj kendine kalır.....
A1 ile onmilyonlarca otu rüçhandan ana hisseye taşıyarak taşeronluk yaptılar..
Sadece bugün 9 milyon lotu nakite çevirdiler..
Piyasaya hisseleri bu yolla pompaladılar..
Bedelli bitimindede A1 in sürekli satışlarını goreceğiz..
Daha ortalıkta milyonlarca lot var..
Patronun iyi niyetli davranmaması maalesef hissesinin ipini çekti..
İşte burada UCUZ AMA SEBEBİ BELLİ YAZMIŞTIM..
Aynı halkbak gibi..
Çok ucuz ama sebebi belli..
Arka arkaya gerekmeyen bedellilerle hissenin anatomisini bozdu..
GÜVEN TAZELERSE NE ALA..
YOKSA SENELERCE UCUZ DENİR AMA YÜZÜNE BAKAN OLMAZ..
ASLA YTD..
SM-A515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Fibonacci, ikinci bedellinin amacı güven kırıp mal toplamak olabilir mi? Saçma bir düşünce olabilir belki ama böyle bir ihtimal mümkün mü?
Takır,takır gitti,şimdi ayni oranda düşüyor,yuh be dedirtiyor 1.09 neki,adesedenmi örnek alıyorlar acep,oda bunun gibiydi,şimdi 0.70 sürünüyor,nasıl olsa keriz ky sayesinde paraları cukka yaptılar,yobazlardanda bu beklenirdi,çok güzel oyun oynadılar 1 cıvarından hisseyi 1.40 yaptırdılar gidecek gibi gösterip pat tabanladılar malı yıktıktan sonra,sorsan elhamdüllah müslümanız derler,zaten oldum,olası konyalıları sevmem,bda onlardan farkı olmaz sanırım,diğerinden zarar yok,evladiyelik 1 k lotlan attım bir kenara,bunda maliyetim 1.12,bekliyoruz...ytd.
A1 aldığı onmilyonlarca lot rüchanı ana tahtada satmasaydı çok güzel iyi yönlü operasyon var derdim..
Ama rüçhanı çok güzel karsılayıp ana hissede milyon milyon satınca ben buna mal toplama değil mal dağıtma derim..
Asla ytd..
Vay baba..senide mi bagaja attılar..😂sen yaş tahtaya bazmazdın..
Fibonacci böyledir,ciddiye almayın.Elindeki hisseyi göklere çıkartır çanak çömlek olacak diye olmayan hisseyi de yerer diplere vurur.
Kalkmış milyon milyon lot satıyorlar diyor,bunu ana tahtadan kim karşılıyor küçük yatırımcı mı? Aç bak oyak ne kadar almış rüçhan başından bu yana ana tahtada.
Tesekkurler Sn Fibonacci
bence a1 ruchanları lota cevirip kendi yakınlarına virman yapıp . sattı algısı yaptıgını dusunuyorum. muhtesem geleceğini beklediğim bilanço öncesi lot topluyor. siz ne dusunuyorsunuz sy.hayek
ytd.
Bedelliden önceki mesajımı okusaydınız keşke..
A1 e ilk dikkat çeken bendim..
Hatta rüçhanlar sıfıra yakın gelebilir diye uyardım sayın seviyesiz borsacı..[emoji16][emoji1]
Kaybol. Elinde yok madem ne geziyon burda. millete sovdurme kendini yazikSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
****lik devam ediyor...ytd
Şahsen ben bu bedellinin niye yapıldığını anlamadığımı defalarca yazdım. Akla gelen en makul ve mantıklı seçenek bu gibi. Adamlarda zaten zibil gibi para var, bütün şirketleri kamu ihalelerinden ballı kaymaklı paralar kazanıyor. KLGYO desen zerre ihtiyacı yok bu bedelliye. Hafriyat için para harcayacaklarına kargalar bile güler. Oranın (Abbasağa) hafriyatı çoktan bitti. Geriye bir tek bu seçenek kalıyor bence de...
https://i.hizliresim.com/gtekdso.png
bölündükten sonraki pastamız..ytd
valla benim bu hissede hiç bir öngörüm tutmadı
sn. ünsali zaten bu hususu dile getirmiş
hissede geldiğimiz noktayı anlamakta zorlanıyorum. şu gelecek bilançoya bakıyorum bi de fiyata !
rüçhan müçhan bedelli falan filan tamam da böyle saçma salak bir piyasa fiyatı olurmu ?
Şimdi ana HİSSENİN dibi 1,03 rüchanın dibine 4 kademe kaldı. Taban 0,09.
RÜÇHAN SONRASI: 0,09 + 1,25 = 1,34 / 1,25 = 1,072 yani ana hissenin dibinden %4 yukarıda. Hangi aklı başında %4 lük riske girip piyasadan rüchan toplayıp Hisse sahibi olmak için mücadele verir. Şuan ya oyun oynanıyor, yada elinde rüchan olup sıkışan veya haberi olmadan bedelliye katılmayanların paraları dahil hiç edilecek. Çok haince kurguluyorlar her şeyi. YTD
Bu fiyattan bile alici gelmemeside ilginc. Demek ki bizde hata vardi. Sonuca katlancaz kurusluarda. Yaziklar olsun boyle sirkete
SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Daha millet ruchan satma pesinde. Aptallar 0.35 den vermemis 0.11 den veriyo
a1'i tek kişi kullanıyorsa 27 milyon lot fazlası kaldı elinde,bunlarla yarın da baskıya devam etmezler umarım.
Ana tahtadaki alımların dağınık gözükmesi milleti yanıltıyor,rüçhanı çevirmeye parası olmayanlar el mecbur kuponlarını satıp ana tahtadan alıyorlar.Şu ana kadar gözlemlediğim kadarıyla bedelliye hiç talep göremedim bu da bunlara yarıyor işte.Tek sorun sermayenin yükselecek olması ama dolaşımda zaten %50 si var.Bakalım hayırlısı olsun artık ne olacaksa da.
Vay be trgyo isgyo dzgyo nerelere geldi. Bugunde tavan olacaklar biz surunuyoz yazik be allah belani versin vah-it nah-it
İhlasın son bedellisinin aynısı..
Hayek sen daha iyi bilirsin..hatırla..
A1 yüzmilyonlarca lot çevirdi..
Bedelli bitti hisse hala o operasyonun etkisinde..
https://i.hizliresim.com/my69zwn.PNG
Bedelli başlangıcından önceki durum. Bu satılanlar patronlara ait olamaz. Çünkü adamlardaki mal miktarı tamamen Holding'in içerisinde. Başka bir şey var bunda ama ne, yakında anlayacağız.
Kilerle ihlas birmi:) tam sana yakisacak bi kiyas. Elma ile armut kiyasi gibiSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda algi yapip durma hissen yoksa. Bi kisi bile senden etkilenip satsa burdan da hisse yukari gitse hesabini verebilcen mi. Adilik yapmayin burda hisseniz yoksa...SM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patronun hisse harici başkasının üzerinden aldığı mallar vardır sonuçta şirket hissenin satış karı patrona girmiyor şirkete giriyor.
ARKADAŞLAR
dikkat edilmesi gereken şu
ASLINDA BU SPK NIN DA DİKKAT ETMEDİĞİ YADA YASALARIN ÖNEMSEMEDİĞİ BİR DURUM
şirket i yöneten hakim ortak BEDELLİ sermaye arttırım kararı alıyor
ama kendisi bile sermaye arttırımına tam katılım sağlamıyor
küçük yatırımcıya kitleme operarasyonu
aynı nı PEKGY de yaptılar yanlış hatırlamıyorsam
bakalım VAHİT KİLER ve avanesi de aynı nı mı yapacak ki
şimdilik öyle anlaşılıyor
sermaye arttırımı öncesi payı 331.974.283 lot idi
sermaye arttırımı sonrası payı 746.942.137 lot olmalı
ama sanmıyorum ki Kİtleme demek Kİler demek
Kullanilmayan ruchanlari kendileri alacak. Alim garantisi varSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu rezalet 3-5 gün daha devam etse Bakırköy'de yer kalmayacak. Net. Hayırlısıyla bitsin artık şu seans da kurtulalım şu rüçhan rezilliğinden. Ondan sonra düşecekse de düşsün, çıksın. Bunca yıllık borsa hayatımın en rezil günleri...
A1 alir tahtaya verir yine. Ins cok olmaz kullanilmayan. Kuruslu fiyatlara gidecek nalet heralde. Diger gyo lar tavan bu taban nerdeyseSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
paraları hazırladık bakalım...ytd