Ben de genelde thy de boğa olurdum. Baktım pegasus balonu çok şişmiş. İndirmek için ayı oldum :) baya da indirdik yarı yarıya nerdeyse
Printable View
Şöyle zırt pırt sistemle oynamasalar olmaz
SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Milleti %20’lerle kaziga oturt,
Sonra yatirimci kazigi şaş kaza birden cikarmasin diye %10 yap...
Ne guzel dunya dimi?
Devre kesici %5 marj günlük %10 olarak degismis
Öyle bir marj kısıtlaması varsa söyle bir dengesizlik olacaktır
İnerken serbest iniş yaptık , varsayalım çıkarken de çıkacak gibi değil ya varsaydik gitti
Barier konmuş oluyor önüne
Madem öyle düşüşlerde marjı 5 yapsalardi :)
Kamunun Ziraat, Vakıf, Halk, Kalkınma, Exim, Vakıf Katılım, Emak Katılım, Ziraat Katılım vs çok bankası var. Bir tane olunca riskli oluyor. Özel de birleşmiyor, birbirine denk garanti, ak, yapıkredi, iş ve takiben teb, qnb, deniz vs bankası var.
Öte yandan HSBC, Citi, Bofa, Deutsche vs tek başlarına çok çok büyük. Bunlar dünyada aylarca fiyatları baskılayabiliyor veya yukarıda tutabiliyor. Bunların ortadan kalması lazım.
Bizim sistem daha iyi.
İşte İran'ın palası bu fotoğrafta. Bizimki nasıl bişey acep :kahkah::kahkah:
https://i.hizliresim.com/wLLqmt.jpg
İran dini lideri Hamaney'in başdanışmanında koronavirüs tespit edild
i https://sptnkne.ws/BEcV
%10’a inmesi iyi oldu. Mesela bugün Mgros 10 civari artidan %20 eksiye döndü. %30 hareket. Ecilc’de daha fazla.
Profesyoneller için iyi ama çok amatör batıyor terste kalıp. Bu dönemde çok fazla volatilite var, uzak durmak lazım diyor tecrübesi daha çok olanlar ama yeni arkadaşlar çok hevesli olduklarından problem çıkıyor.
Bi ekran acayim yahu. İki ay mi oldu ne oldu acmadik bir bakayim ne olmus graflar
Dow eksi 8 bizim vadeli artı gözüküyor
Yine anasını aglatacaklar yarın viob un herhalde
Hatta yarına bile kalmayabilir
Fed varlık alımı yapacaksa düşüş biter artık... Talk money
tarıhı geceyı dun beklerken bugun gelecek gıbı dowu 21 kırılırsa yuzde 13 14lerde gorebılırız....
Tüm dünyanın tek bir gündemi var artık
O da virüs
Ulusal krizler rafa kalktı şu anda
Dow nereye tüm borsalar oraya hepsi oldu lokomotif
ayşe teyze hala karda.
bu zamana kadar çeyrek biriktirdi. üstüynen dolar aldı.
12 eylül'den önce olayları karanlık güçler kışkırtmış, darbe olunca millet rahatladı.
Şu virus tedbirleri çok abartılı oldu. BBHT de Ege Cansen de son krize tedbir kiriz adını verdi.
Sonu bakalım ne olacak.
Mehdi gelecek gökyüzüne ismi ışıkla yazılacak vs diye komplocular söylüyordu. Ona zemin olur ise şaşırmam.
https://www.tradingview.com/x/07bLerxO/
.
.
.
UZAK ÇEKİM...
Trump.ın geçen gunlerde gorustugu Brezilya başkanında virus tespit edilmiş bence Trump da enfekte oldu ama saklıyorlar..
BBHT de Ege Cansen bugün keyifsiz. TUPRS tutuyordu söylediğine göre.
Asansörün zemin kata indiğine emin olmak lazım, biz asansörün içinde kaldık hangi kattayız bilmiyoruz.belki kurtarıcımız sen olursun. asansörün içinde sağlam kac kişi kalır orasıda belli değil
Tek tesellimiz bovespadan daha az düşüyoruz ayrıca dowda da
koskoca dow un bi günde yüzde 8 düştüğü halde
Duruma göre açığa yasağı kaldırabilirler. %10 az bir miktar. Açığa satınca korkutacak kadar satmak gerekir zannımca. Millet korkmaz ise sattığınla kalırsın tepeden geri koyarsın.
Yani bir hisse 10 liradan 9,35 e inince acaba 8 e gider mi korkusu oluyor, ama en fazla 9 a kadar inebiliri bilince panik yapılmaz.
Dow iyice yalama oldu
15 saniyede yüzde 1.5 yukarı aşağı oynuyor
Bu gece bir açıklama olacak mı Abd'den? Likidite enjekte edileceği bilgisine rağmen american pala hala niye salıyor ki piyasayı. Daha başka başka talepleri mi var??
Bugünkü dayaktan sonra sağlıklı düşünemez oldum de:vk: