Bakan Koca : Bazı illerde vaka sayısı fazla bu yüzden bazı tedbirlerin alınması istenildi
Printable View
Bakan Koca : Bazı illerde vaka sayısı fazla bu yüzden bazı tedbirlerin alınması istenildi
Türkiye’de günlere göre corona virüs vaka ve ölüm sayısı
11 Mart: 1 vaka
13 Mart: 5 vaka
14 Mart: 6 vaka
15 Mart: 18 vaka
16 Mart: 47 vaka
17 Mart: 98 vaka 1 ölüm
18 Mart: 191 vaka 2 ölüm
19 Mart: 359 vaka 4 ölüm
20 Mart : 670 vaka 9 ölüm
21 Mart : 947 vaka 21 ölüm
22 Mart : 20345 topl. Vaka 1236 Vaka 30 ölüm
23 Mart : 24017 topl. Test 1529 vaka 37 ölüm
24 Mart : 27969 topl. Test 1872 vaka 44 ölüm
25 Mart : 33004 topl. Test 2433 vaka 59 ölüm
26 Mart : 40290 topl. Test 3629 vaka 75 ölüm
27 Mart : 47823 topl. Test 5698 vaka 92 ölüm
27 Mart : 7533 yeni test , 2069 yeni vaka , 17 yeni ölüm
Testlerin pozitif çıkma oranı %11,91
Vakaların ölüm oranı %1.61
Gazeteciler bu kitlerle eglence yapan kisileri sordular...hakkinda islem yapilacak mi diye.... bakan gargaraya getirdi cevap vermedi....
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İtalya'da Kovid-19 salgınından ölenlerin sayısı son 24 saatte 969 artarak 9 bin 134'e yükseldi
twitterdan
'' İleride torunlarımıza,
"AKP Cuma Namazını karneye bağlamıştı. Karne de herkese verilmiyordu." diyeceğiz... ''
Bugun itibariyle 344 hasta yoğun bakımda , 241 hasta entube durumda
15-16-17 can kaybı son 3 günde...yarın 18 pazar 19 bekliyorum...
POT-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık Bakanı Koca: "Yoğun bakım ünitelerinde yüzde 62-63 oranında bir doluluk var."
Sağlık Bakanı Koca: Özel sektörün kamuda olduğu gibi vardiya usulü yaklaşımı uygun olacaktır
Türkiye’de Corona Pozitif Vaka Oranı/Test Oranı Oranı:
19 Mart — Oran: %8.48
20 Mart — Oran: %8.5
21 Mart — Oran: %9.3
23 Mart — Oran: %7.97
24 Mart — Oran: %8.67
25 Mart — Oran: %11.14
26 Mart — Oran: %16.41
27 Mart — Oran: %27.46
Bugüne kadarki en yüksek Pozitif Vaka Oranı/Test Oranı: 27 Mart
Cumhurbaşkanı saat 22’de aciklama yapacak
Fransa'da Kovid-19'dan ölenlerin sayısı son 24 saatte 299 artarak 1995'e yükseldi
Halk tv de Hulki Cevizoğlu nun konuğu Çin Büyükelçiliği müsteşarı..
Canlı yayın.
NTV : Tüm kamu ve özel kurumlarda çalışan sağlık görevlilerine istifa kısıtlaması getirildi
Ahaberde konusan sarlatani tanidim....dandik kanallarda ilac pazarlamasi yapan bir tip...
SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erdoğan : Karşımızdaki tehdit çok ciddi
Erdoğan : Rehavete de paniğe de kapılmayacağız, biz her türlü tedbiri alacağız, vatandaş da kendi tedbirini alacak
Erdoğan : Bu salgın dönemine en hazırlıklı bir şekilde yakalandık
Erdoğan : İlaç ve gıda konusunda hiçbir sıkıntımız yok. Test kiti, eldiven, maske gibi ürünleri kendimiz ürettiğimiz için sıkıntı yaşamıyoruz
Erdoğan : Şehirlerarası seyahatler valilik iznine bağlanmıştır .
Erdoğan : Kamu’da olduğu gibi özel sektörde de esnek çalışma sistemi uygulanacaktır
Erdoğan : Yurtdışı uçuşlar tümüyle durdurulmuştur
Erdogan : Tedbirler öncelikle tüm büyükşehirlerde uygulanacaktır
Şehirlerarası seyahatler valiliğin iznine bağlanmış...
Nasıl yani?...
Valilik neye göre karar verecek?..
Baş vuranın talebindeki, (anamı, babamı, kardeşlerimi, çocuklarımı görmeye gidiyorum, hastam var, gideceğim yerde de bir evim var o nedenle gidiyorum gibi) gerekçeye göre ise burada verilecek kararda keyfilik var...
Baş vuranların virüs taşıma potansiyeline göre ise, burada da bürokrasi var. Valilik her baş vuranı virüs taramasından mı geçirtecek?... bunun için nereye yönlendirecek?..
Akıl mantık iflasta.
Ben hala Umre konusuna takılıyorum,zaten Rize olayı örnek,açıkladıkları trıvırı,üstelik kendisi bile panik halinde gözüküyor,kendisini kaçak saraya tıkmış,ekmek,yemek en kalitelisinden ayağına geliyor,vatandaş ne yiyecek,cepte yok,açıkladıkları teşvik hala ortada yok,zaten yetersiz,özelleştirmelerlen herşey peşkeş çekildi,oda yetmedi kaynak bulamadığından varlık fonuna el konuldu,peşi işsizlik sigortasının akibeti meçhul,ihtiyati akçeninde öyle,kızılay ortada yok vs uzar gider,eve tıkın kendinizi demek kolay,halkın itiyacı acilen giderilmesi için 100 milyar değil bu oran 500 olması lazım,para yoksa bulsunlar,kutularda dışarıda paraları vardır getirsinler,zaten bu ortamda o paralar onlara lazım olmayacak.
Ulaştırma Bakanı Cahit Turhan görevden alınmış, yerine eski İBB genel sekreter yard. atanmış.
ABD de hemsireler toplu halde istifa etmeye basladi
Zaten sistem tikanik inanilmaz akil almaz hemsire ve doktor acigina bir de bu eklendi
Bu ulkede hersey sahsi menfaat ve bencillik uzerine kurulu
Canlarida oyle tatliki. Ayni polisler ve askerleri gibi
Kahrolsun Amerikan kulturu ve onu taklit edenler
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan görevden alındı. Cahit Turhan'ın yerine Adil Karaismailoğlu atandı.
Son günlerde dünyanın en tepesinden, en dibine kadar tek gündem maddesi corona, hepimiz ultra sağlık uzmanı olduk!
Söylenenlerle yapılanlar çok zıt kutuplarda, kendilerini izole edemeyenler bir şekilde bedelini öderken, maalesef kurunun yanında yaş ta yanıyor.
Bu yaşanan süreçte şu kanıya vardım; "Corana öldürebilir, ama cehalet; hep corona yapabilir hem de öldürebilir."
- İlçe sağlık bizler içın titiz bir çalışma yapmış ve mail yolu ile biz dişhekimlerine şu önerilerde bulunmuş.. ..
'' Hastayla en az 1m. mesafe sağlanmalıdır...
'' Hastanın tıbbi maske takması sağlanmalıdır.
'' Acil olmayan işlemler ertelenmelidir.. -
Şu an havaalanından çıktım sorgu sual yok karantina yok bir uçak dolusu indik ve memlekete geldik içimizde yabancılar Türkler, Çinliler, Afrikalılar hep geçtik nerede karantina?
Bu sabah saat 04:39 da İstanbul yeni havaalanı na indim...
Zambiyadan etyopyaya kadar 6 saat en az 150 Çinli ile uçtuk...
Etyopyadan çıktık Türkiye'ye sabah indik ..
Girişte isim soyisim geldiğimiz ülkeyi yazdık görevliler okumadan kağıtları topladılar...
Sonra pasaport polisine gittim.girisimi yaptım
Elimi kolumu sallaya sallaya girişimi yaptım .
Görevli bir saglikciya uçakta çok Çinli olduğunu herkesin giriş yaptığını söyledim ...
Cevap: istersen karantinaya alalım yoksada Corona olursun zaten dedi...
Bende çıkışa yöneldim çıktım...
Durum aynen böyle olmuştur ...
Saygılar
https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....70&oe=5EA44515https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....f8&oe=5EA40716https://scontent.fist11-1.fna.fbcdn....01&oe=5EA4D1F0
https://www.facebook.com/mc.metin.mc...QVUyNg&fref=nf
Termal kamera görevlisi olmadan görev başında...dün sabah İstanbul havaalani...
Adını vermek istemeyen bir yolcudan....