Fazla köpük kısmını hızlı aldılar şimdi biraz yavaşça suze suze biraz daha alirlar.Yukaridan kimse kaçamasin diye hızlı davrandılar gibi.
Printable View
Fazla köpük kısmını hızlı aldılar şimdi biraz yavaşça suze suze biraz daha alirlar.Yukaridan kimse kaçamasin diye hızlı davrandılar gibi.
iyi senaryo abd endeksleri görmüş olduğu en düşük yerin altını görmeden ve artık hız keserek zigzaglarla yukarı yönelmeli ama Cuma günü olduğu gibi yüzde 10 artı kapatıp pazartesi yüzde 12 düşmemeli hareket yavaş olmaĺı.
Nihai hedef 69 Ayhan basgan vanga gibi bakın yok oldu ortalıktan sadece şaka al sat tut falan değildir haaaa
44000 bekliyorum bende
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
İdlibte radikal gruplar iki Mehmetimizi şehit etmiş. Kim ki bu amk radikal grupları.
Hangi Vix??? Ben halen 70 görüyorum
https://i.hizliresim.com/mYoOG9.png
Sira yavas yavas altina geliyor. Kaldiracli oynayanlar altini izlesin.
Len vallahi arkadaş bi bana teklif etmezler şöyle
Vurkaç işlemini at 500 TL vereceğim DİE
Vallahi etseler yapıştırırım buraya
O 500 TL yi de çatır çatır yerim 😊
Bende istiyorum böyle arkadaş
ABD, küresel seyahat uyarısını 4. seviyeye çıkararak vatandaşlarına uluslararası seyahat etmemeleri, yurt dışındakilere de ülkeye dönme çağrısı yaptı
Kaynak : Anadolu Ajansı
MSB: "İdlib Gerginliği Azaltma Bölgesi'nde radikal grupların roketli saldırısında 2 silah arkadaşımız şehit olmuş, 1 arkadaşımız yaralanmıştır."
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yanılmıyorsam bugün ilk defa ölü sayısı 1000 i geçti vakada 10 bin bugün daha etkili
Iyimserliği anlayamıyorum Avrupa'da hayat durmak üzere iş kontrol çıkmış zaten kontrol edilmesinin imkanı yok. Biz işin daha başındayız bakalım bu gece kaç vaka aciklanacak. Işyerleri kapanıyor fabrikalar uretimecara vermiş turizm bu sezon gitti. Ulaşım hava yolları tirt oldu. Biz tepeden %30 düştük zaten tepeye nasıl gitmiştik. 1,5 sene önce vadeli 104 tü dolar 6.50 di. Cokmu düştük sizce? Belkide son yüzyılın en büyük krizine yeni giriyiruz beyler
https://www.milliyet.com.tr/gundem/s...&utm_term=post
BU NEDİR YA....
Evet .
Tepeden %64 düştük bir öncekinde şimdi neden olmasın
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ya siz gerçekten komiksiniz
Ve bir de cahilsiniz
Trader herhangi bir yöne inanmaz
Hangi yönde olursa olsun kar eder
Benim bu forumda hangi pozisyonlarda olduğuma açarsın bakarsın
92-122 Rallisi’nde aldığımız kağıtlar belli Ortalama kazanç 1 e 2.5
122 de flat olundu
Günlük trade harici 93 de msla girilmeye başlandı
Şu an yüzde 60 malda spotta
Testere piyasanda günlük tradeler ile ( hepsi de burada yazıldı )
3 günde yüzde 30 alındı
Hepsi anlık hepsi tarihli
Şimdi bir tip ortaya çıkıp ben inanmadım diyor çok da şeyimde onu inandırmak
Senin gibi bir tip çıkıp arkamdan konuşuyor ne denir komik
Siz kumda oynayın
Cfd işlemin ne olduğunu bilmez bilgisiz tipler
Siz hepinizi komiksiniz
Sadece gülüyorum
Aaaa doğru size extre atmıyorum ben yalamcıyım
Beni dinleseniz 3 günde yüzde 40 alacaktınız
Eeeeee
Cehalet
Tüm kuyruk acısı olan
Defalarca tokat manyağı ettiğimiz zerzevatçı
Gelip saldırıyor
Eeee kuyruk acısı büyük bunların
Burada yani 82-88 yada 90 bin aralığında bekleme süresi önemli. Uzun süre kalırsa kenarda bekleyen herkes fiyatların ucuzluğundan dolayı borsaya girer. 2008 de 40-30 bin aralığında böyle oldu. Sonra 20 bine tıkır tıkır indirdiler. 20 binde 16 bine düşecek korkusu yayıldı çıkan çıktı. Sonra takır takır kaldırdılar 30 bin oldu ama tvlerde kriz dahada artacak buradan alanın anası ağlar dediler ama ortam hala kriz ortamı ve borsa nasıl yükseliyor derken mallar verildi. Sonrası borsa aldı başını gitti.
Şimdi aynı senaryo yine olabilir. 80 binlerden alırız düşer 70 bine. Sonra ortalık dahada kötüye giderken tekrar 85 binlere çıkartırlar. Yok olmaz burdan döner ortam çok kötü derken malı toplarlar hop 100 bin 200 bin .. bu borsa daha 300 -500 binleri görecek. Sıfır atılırsa 3-5-10 binler...
Hadi borsalar dow izliyor tamam anladik ama altin neden dowu izliyor?
Dxy 102.75 !!!
3 gün önce yazmışım çelha ditaş aydın abi kağıtları öncüdür diye dikkat edelim bunlara diye
3 günde yüzde 30 Yapmış
Sen alsan yüzde 30 kazanmıştın
Benim senedi almış olmam ya da olmamam seni bağlar mı
Sen kendi kazandığın paraya mı bakarsın
Benimkine mi ?
Kendi almamış . Bana sen kazandın mı extre at diyor
Bunlar bonzai kafası hep :))))
Evet hisseler çok düşmüştü o zaman ttkom halka arzı ile 30000 36000 hareketi yapıp sonrası fecaat olmuştu orada girenler için
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şu bir gerçek
@Volna olduktan sonra yaptım etti demedi
Ha işlem yaptı yapmadı bilemem ama
Adam olmadan önce geldi yazdı
Bu konuda hakkını yemem
son olarak 106 vadelıse cok onemlıydı yarın asamazsa orayı........cok zorlasır 88 bıle....bana gore yarın son sans
Belirsizlikte herkes göz ucuyla birbirine bakıyor.