Yat fin a ragmen bu piyasada tavan olduk çok şükür. Umarın güzel blanço ile devam ederiz..
Printable View
Yat fin a ragmen bu piyasada tavan olduk çok şükür. Umarın güzel blanço ile devam ederiz..
10 yada 12 kere tavan acıp kapadı
yıne kapadı yıne satıs var cok ılgınc hareket edıyor bugun
endeks eksı5 aksama dogru bu kadar dusmesı tepkısız ulkede bıseyler oluyor bızbılmıyoruz battı galıba
devre kesecek bırazdan fecı satıyorlar
offf offf offf tavandan tabana donuyor
Dalga geçiyosun galiba , nasıl yakalayacaksın veya yakın bi değer olacak ??? Ciddiye alınacak bir yazı değil de , bilgisizliğini gidermek için cevaplıyorum ; öz sermayesi bile yarısı kadardır ! Diğer kalemleri saymak zaman israfı olur . Biraz çalışıp öğrenin ,sonra yazıya dökün .. Milleti de boşuna ümitlendirmeyin ,yazıktır..
Çok teşekkürler üstadım işlerin yoğunluğundan gündüz pek bakamıyorum bu faks işlerine vakit bulabilsem yapardım ama yine de yapmak için çaba göstericem.
Aramızda emekli müsait abilerimiz varsa onlar yapsa bir hayır duası ederim. Hisseyi 2 aydır ip gibi yaptı adi herif. İnş bu sefer istediği gibi düşükten alamaz sattıklarını.
Ytd
deva ile uluun hareketleri sanki aynı el tarafından yapılıyor gibi.. şansımı bundan yana değerlendirmeye karar verdim.. hayırlısı bakalım..
gün.. bir gün üstüne atıp kalıcı olursa tekrar değerlendirilmeli bence ..
https://i.hizliresim.com/fz8Zky.jpg
Bilanço nerede yoldami kaldı...
eski günleri yad etmeye geldik ama tek tavan olmayan hissem bu..
eskiden böylemiydi buralar, sessizleşmiş.. kimse kalmamış sanırım..:)
Çalı dibinde bekliyoruz sessizce
Benim aklım bana bile yetmiyor...[emoji6]
Bidon gibi hareket ediyor. Ya .. yaaa der gibi....
Bu özel bilancomu açıklayacak yada acikladida bizmi görmedik.
Uluun da kesinlikle grafiklere inanmıyorum. Temel analiz le buralara geldi. Tahtacı ne isterse o oluyor. Borsadaki hissesi ile un üretiminden daha fazla kazanıyor. Umarım biraz insiyatif gösterip 25 lere götürür.
SM-J810F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Siz öyle diyorsanız öyle olsun varsın..
Bu kağıt Tüpraştanda büyük herhalde.Tupras bilanço açıkladı bunu bekliyoruz.
aşağı geldikçe toplamaya devam..
Bilanço Dünya Bankasına kontrole gitti herhalde.
Herkeste bir bilanço bekletisi var ama rtalb ın açıkladığı bilanço süper âmâ taban yaptı
????????????????????????????????????????????
Bilancoyu gidişatı görmek için merak ediyor insan.Geride satış işlemi var.Rtl ninki normal.1) kağıt 2 TL den 50 TL.ye geldi
.2) asi bulununca aynı ciroyu yapabilecek mi? Bendede olsa çoktan satmistim.Hatta 2 kusurden 1 lotum vardı 10 kusurden satmıştım ilk gunlerinde .Bizim borsa vurkac borsası.tahtanin başında olacan 3/5 kademe görünce verecen.maalesef böyle.yabancilar niye yok.? gelirler Akbank 2/3 liraya isbankasi 2/3 liraya garanti 4/5 liraya ykb 1/1.5 liraya inince gelirler ve supururler.Simdi döviz ve Altın pesindeler.Kisisel ongorulerim olup sizi bağlamasın.ytd.
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...98a29a515a.jpg
Fibo yükselen kanal %50 destek,%61,8 ise direnç konumunda. 10,67 üzeri kalabilirse rahatlayacaktır. Son günlerde yukarı gitme isteği var fakat tepesine vuruluyor yada her yükselişte mal çıkıyorlar. Ama yükselen dipler yapması olumlu.
Yazdıklarım ve çizdiklerim asla ve asla yatırım tavsiyesi olamaz
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bilanço yu son günü açıklayınca şirket büyük şirket mi oluyor?
Çoktan vedalaştık onunla oysa çok ümitli idim.Pandemi birçok kağıt gibi onuda iç etti.
Bilanco ne zaman son gun
SM-A207F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
son gun son dakıka 19 Agustos 18.01...istese bugunde açıklayabilirde..takıntısı var muhasebecinin.
Onun icin rahat takiliyo carsambaya kadar vakti var cakalin yarinda mal alicaz mecburen
SPK bunlara zemin hazırlıyor.Koskoca Bankalar holdingler enerjiler bilancoyu açıkladı neredeyse yenisi gelecek beyzadeler son gün..Niye bukadar uzun tutulur.Bankanin muhasebesi iyide bunları ki dandikmi?Koç holding in onlarca şirketi var yurt dışı baglantisi var ama bilanço açıkladı....Onlarda değil kabahat BIST denen yere para getiren de..
Durun hemen icraata başlamayın beyler.Sesli düşünüyorum.Bunlar hisse satışı yapmayacakmi
? Gerçekten satmak istiyorlarsa batik bilanço getirmemeleri gerekmezmi.İyi mal iyi fiyata gider.Nufus 83 milyon ..+ihracat..ki yurt dışı satislar Mart bilancosunda çok yüksek.buda kur farkı geliri yaratabilir.Yani kısaca yarın bu saatlerde
Saç kesilmiş olacak güzel mi olacak dazlak mi çıkacak göreceğiz.
Hala gelmedi bilanço inatla bekliyor gerçekten enteresan.
50 ile 70 arasi kar gelmesi lazim eger benim aldigim 300 bin lot icin ****lin yaomazlarsa cuma gunu 15 tl
Neden gitmiyor anlaşıldı