İyi ki temettü verdi. Yoksa halimiz nice olurdu?
Printable View
İyi ki temettü verdi. Yoksa halimiz nice olurdu?
Temettüler yattı ama yine hareket olmadı (olumlu yönde...)
Yani temettü yu müsait bir yerime koysun ahlaksiz Sabancı....... temettü vereveksen Ereğli gibi dik durmayı bileceksin...senin gibi hissenin taaaaa... bıktırdı ama satmıyoruz
Evet temettüleri aldık,:yahoo: emeği geçenlere teşekkürederim, ALLAH'ım 2023 yılındada temettü almayı nasib eder inşaallah.
Temettü alan ortaklarım güle güle harcasınlar.
Fş fş kayıkçı ...
Şubatta 60 lira bekleyen bi arkadas
Bide 100leri 200leri konuşan bi arkadas
Biliyorum okuyorsunuz yazilanlari,yazmak istiyorsunuz ama gurur işte sıkıntılı mevzu :)
Hadi yazın yazın attınız tuttunuz ama gelin deyin "Kelebek kardeş sen haklı çıktın" Olur böyle seyler,borsanın en aşşağılık tahtacısıyla uğraşamazsınız.Vereceğin temettüye..
Hayatımda gördüğüm en iğrenç tahta geçen yıl girmiştim paramız pul oldu Allah belasını versin böyle tahtanın
Sabancı şirketleri çöp....kordsa hariç...
Ne oldu yine mi tutukluk yapti bu teker?
Allah kurtarmis beni bundan cok sukur..
Isinamadim bir turlu..
Iki defa girdim 1-1.5 sene tuttum.
Krs kazanamadim, lanet olsun deyip ciktim.
Samanci kagitlarina tovbe ettim.
Koc'un tirnagi olamaz.
Zaten aradaki pd ve f/k farkindan piyasanin da benim gibi dusundugu belli oluyor.
Syg,
Sayın Dudu, borsanın efsanesi dudu.. senin gibi bilge bir zat niçin bunu yapar satmışsın gitmişsin işte kendin söylüyorsun ara ara gelip burada ki yatırımcı odağını niçin baskılıyorsun. itiraf et aklın hala burada değil mi biraz daha gevşese koşa koşa geleceksin değil mi..
Sabancının ve bistin en güvendiğim hisselerindendir kendileri. Bırakınız sabancıyı bristonu arkasında devletler var desek eksik söylemiş olmayız.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Samanci = Pismanlik
26.50 de bekleriz.. daha ucuzu yok ona göre SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
29.00 direnci önemli, geçilirse 30.64 seviyesi var.. haftalık ve günlükleri güzel..
Adamlar temettü verdi 3mislini iki gunde geri aldı....ahh nerdee kordsa Ereğli,aksa oyuncusu brisa ya bir el atsa ..
Yine eldeki aksa ve kordsa yukarı bu brisa denen Sabancı'nın yuz karası aşağı...
üstad üç beş bir şey alabildin mi.SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kordsa ve aksa dan para kazaniyoruz ..brisa yine hüsran
#BRISA #matriks http://share.matriksdata.com/share.a...04211108309924
Sevemedim bu namissizi...
50 TL perspektifi acildi...
Syg,
Sn Dudu yu tanımam, onun avukatlığını yapmak gibi bir niyetim de yok.
amma, malı olmayan birinin de burada yazı asacağına inanacak kadar da tarafsız (en hafifinden) değilim.
Burada yazılanları okuyan arkadaşların, sadece okumalarını ve mutlaka kendi analiz ve fikirleri ile hareket etmelerinin
önemine bilhassa dikkat çekerim.
Beklentiler, herkes için çok farklıdır.
Borsa'da algı yaratmak, çok da etik olmasa bile, maalesef, olağandır.
dudu ya saygı duyacağım diye kendinizle çelişiyorsunuz. bakın sizi ve buradaki bir kaç ismi yorum ve paylaşımlarınızdan hatırlıyorum saygı da duyuyorum.
dudunun yazdıklarını bir başkası yazsa idi en başında görmezden bile gelirdim. Bu adam tecrübeli bir cok yatırımcının isimini sıkca duyduğu birisi , ben dududan daha bilgece yol yordam gösteren paylaşımlar yapmasını beklerim.
samimiyetle yazıyorum , şaka espiri felan bana böyle gelmeyin. dudu kendisi cevabını verir.
İzmit ve Aksaray üretimleri iyi gidiyor.
Çoğunlukla ihracat çalışıyorlar.
Sabrın sonu selamet.
Ama yatırımcı uzun süre burada sabır edebilir mi bilemiyorum.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bizim orda düdüğe düdük denir. konuyu espiriye zeka düzeyine polemiği bağlayacağına yaşının başının hakkını ver. daha geçen hafta yazdıklarını yukarıya kopyaladım " iki defa girdim 1,5 sene kaldım , kuruş kazanamadım. samancıya tövbe ettim diyen sen değilmisin. " bunun neresinde zeka ile espiri var / yaramazlık yapan çocuklar gibisin öyle demedim böyle dedim deyip birde karşınızdaki insanın zekasını küçümsüyorsun. boş yapma , kaybol !
(Ben seni goodyear ın bedelsizinden biliyorum. böyle benzer paylaşımlarını hatırlıyorum. biraz yüklenilince aynı böyle geri viteslerini o yıllardan biliyorum.)
https://i.hizliresim.com/pfhvsft.gif
Brisa, borsamızın, en güzide senetlerinden biridir.
Bu kadar sıkıntı vermesi, yapmış olduğu büyük yatırımlar nedeni iledir.
Mavi yuvarlakta , Sn JoNaTaHan nın katkıları yadsınamaz.
Bu yazdıklarımız ve çizdiklerimizle asla yatırım yapmayınız ..
kendi kararlarınızı kendiniz veriniz..
Doğru kara vereceğinizden de gayet eminim.
Çöp hissemiz çöplüğe devam ediyor....
Çöpçüyüz....devam......herkes acı çekmeye devam ediyor galiba.....
:)))
Çöp hisseyi beklerken..kral kordsa ve aksa yüzümü güldürüyor....
bu çeyrek kardeşi gibi bilanço gönderebilir.
DÖNEM KARI (ZARARI) 614.181.986 281.814.767
Gayet güzel bir bilanço ve gayet güzel kâr açıkladı, ortaklara hayırlı olsun. İnşaallah BRİSA'dan devamınıda bekliyorum.
Sayın dudu buyurun bilanço geldi şimdi yorumunu alalım, teker nasıl dönecek acaba ?
Birde sayın dudu BRİSA 2022 yılını 2 milyar kârla kapatabilirmi ?
günaydın buyrun dediğiniz adam aylardır elinde hisse olmadığını brisa nin pişmanlık olduğunu yazdı durdu.. burdaki bir çok küçük yatırımcı belkide 28, 29 arasında sattılar hisselerini. Ayrıca onlar böyle keyifli havalarda değil de düşerken yazarlar , daha basit mal dökülür tahtaya. Bugün - 5 yapsın neler neler yazar..burda kimseye itibar etmeyin bana bile.
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Brısa'nın 2022 yılı 3 aylık konsolıde net karı 612.895.311 tl (2021/3 aylık: 281.814.767 tl)