17 li rakamlar hedef konumunda daha önce geçmiş sayfalarda analiz etmiştim sanırım
Printable View
Sayın Çelik Çomak deva ile ilgili yorum alabilirmiyiz acaba.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sn. Celik comak, GEREL covid 19 icin guneykoreli buyuk bir firmanin distrbtrlgnu ustlenmiş ultraviyole teknolijisinde, ayrica e şarj icin devam eden yatirimi. Gecen ay bakanliktan guzel bir yatirim tesvigi almisti, butun bunlari birlestirince sizce ilerisi icin guzel bir yerlere gelirmi şirket?
sn Çelik çomak hisse yorumlarınızı neredeyse en başından beri okudum hele rtabl öngörünüz muhteşem keşke daha fazla saklayabilseymişşiniz mükemmel olurdu..soğukkanlı ve ciddi anlamda değerli öngörüleriniz foruma ve buradaki insanlara çok değer kattığına eminim.
Dışarıdan takip eden birisi olarak sizi tebrik etmek istedim .
syn atakan abartılı değil tamamen teknik öngörü sistemin bana verdiği rakamlar bu rakamlara neyi bahane eder gelir onu zamanla göreceğiz benim anele öngörümde 20 li rakamlar ihlgm öngörümde 22 tl civarları sanko öngörüm 15 li rikamlar bunları izlicez görücez ALLAH nasip ederse YTD
Hocam CEMAS bir türlü hareket etmedi. Sizce hareket için daha zamanı varmı.
İttifak holding numara cekmez ise grafiği ben gidecem diyor. Hem de pazartesi salı
sn .comak hocam ozgyo da hareket bekliyormusunuz bu hafta
Cemas, rheag,ozgyo gibi şirketlerin kar etmemesi veya çok az kar etmesi(2019 12 aylık bilanço),fk ve dd oranları,borçları bunlar önemli değil mi acaba?Kanal İstanbul gibi projeler en çok ekgyo mı yoksa ihgyo mı yarar ? Teşekkür ederim.
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
metro 1.34 üzeri kapatmamak için hatta 1.34 görmemek için cırpınıyor ..son 10 dakka bakalım ne yapacak :):)YTD
Ustadım. IHEVA için yorumlarınızı alabilir miyim
Sahol akbnk ykbnk ayen özgyo 3 4 aylık orta vade portfoyum. Ytd. Yorumlarınızı alabilir miyim üstadım
trgyo beklentim 5.6 civarları sıkıntı yok hissede dökme yapıyor:):)Arada YTD
şimdiden söyliyim çarşamba bizim borsa endexs ralli yapacak gibi 104. bin görürüz gibi :) YTD 108.bin hedefime 6 iş günü kaldı
108 bin sonrası ne olacak hocam. Şelale mi yoksa kısmi düzeltmeler mi bekliyorsunuz? iyi akşamlar herkese ve size...
SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Konfurt gıda hakkında yorum yapacak olan var mı
Naten ve lkmnh hakkında bilgisi olan varmj rica etsem ..?
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn. Celik hocam bolu için tebrik ederim. Oyak çimentoların birleşmesi ile mardin e 0.95 olarak entegre olması. Oyak şirketlerinin güvenirliğini ortaya koymuştur. Bu konuda 8 ay öncesinden bu konuda ve birleşme için öngörünüz için kutlarim . [emoji106][emoji106][emoji106][emoji122][emoji122]
SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ozgyo bugünde 1.57 direncini dört beş sefer kırmaya çalıştı bir türlü kalıcı olarak kıramadı. 1.87 de hafif bir direnç var 2.06 direnci var .
Bugün gördüğüm kadarıyla uzun zaman sonra aygaz da iyi alım oldu . Göstergeleri biraz daha duzeldi . BNTAS ta aynı şekilde alım yönünde hareket etti . Bu konudaki düşünceleriniz nasıl? Teşekkürler...
Mumkunse polho yorumu alabilir miyiz?
Polho 2.50 üzeri kaldıkça çok iyi duruma gelebilir . 2.90 civarında bir direnç daha var . Bugün meril ve citi den alımlar gayet iyi . Benimde bugün incelediğim ve benimde dikkatimi dahada artırdı. Bu kağıt çelik hocanın da daha önceki takip listesindeydi. Bence takip etmeye değer [emoji106][emoji106][emoji106]
Sn Çelik çomak; olmip yorumlar mısınız lütfen?...
sizde haklisiniz . Fakat bu durum çoğu kâğıtta var iki yüz günlük ortalama fiyat 2.58 e denk geliyor . Çiti ve merill in alması ve yabancı takas saklamanın artışı iyi . Risk almaya bence değer. Risk sevmeyen için ise 2.58 üstünde alinabilir . Iyi bir haber tahtayı coşturur. Tabiki karar sizin ...
Boya hisseleri için iyi haber ne olabilir ki Sn mebes. Bende DYOBY aldım. Korona bahanesiyle Kimya sektörü hisseleri uçtu tutana aşk olsun. Boyalar cılız kaldı. UZERB bi başını kaldırdı derken kafasına kafasına vurdular iki gündür taban yaptı. Ne olacak bizim boyalar acaba ...SM-J110H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Boya fabrikaları sonuçta kimyevi üretim yapan sanayi şirketleri. Herturlu kimyevi , dezenfeksiyon ve benzeri üretim yapabilirler . Polho bunların en gelişmiş olanı. Yurt dışı üretim yapar ortaklık kurabilir , bilançosu iyi faaliyet karı iyi, Sabiha gökçene yakın arsası var . Bedelsiz beklentisi olabilir . Zaten tüm hisseler bu beklentilerle alinir . Bunlar gerçekleşmiş olduğunda fiyatlar yüksektir. Örneğin alkım gibi
Kadir gecenizi mubarek olsun. Allah sizlere sağlık versin.