Bugün ABD 30 yıllık %2 düşünce, altın da bir o kadar değer kazandı. 30 yıllık haftalık grafiğinde de pozitif uyumsuzluk var. PU tutarsa altın orta vadede sorun olur.
Printable View
Piyasanin nasil tek elden yonetildigini garan takasindan gorebilirsiniz. Credit 4.8 milyon kilcikciz alim yapmis. Bir lot dahi satis yok. Bu kurumda baska yatirimci yok sanirim. 1 lot satardi belki :)
Vay be 10156 farklı urun ithal ediyormuşuz. Sonra tl meden değer kaybediyor diyoruz. Biz bu ithalat işine kalıcı çözüm bulmazsak iflah olmayız.
Viop akşam seansında dolar ve ons al-sat başladı mı
haa niye düşmez biliyor musunuz ;
https://twitter.com/busralsall/statu...486100992?s=21
aha bu gibi angutlar yüzünden düşmez, ons/altın düşse bile gram altın dusmezzzz..!!
kafaları alana kadar , öğrenene kadar düşmez..
akşam akşam tüm şeytanları topladı başıma bu meymenetsiz..
1760 Usd de kaparım shortları alıma başlarım
Ons dönüm noktasına geliyor.
2000 e kadar çıkabilir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
BİDEN:Artık Erdoğanı durdurmalıyız onu indirmek için muhalefeti desktelemeliyiz
TRUMP:BİDEN DE ERDOĞANLA BAŞ EDECEK ZİHİNSEL KAPASİTE YOK
gurur duyuyoruz
dünya liderliği bu olsa gerek
belki de Amerika tarihinde bir ilk türkiye başkanı açıkça hedef alınıyor ve nasıl durdurulacağı tartışılıyor
Amerikan liderleri bunu bir de seçim kampanyası olarak halkına anlatıyor
https://resimyukle.link/img/VFNP6.md.jpg
SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
abicim bu ons öyle bir gidiyorki system reboot olacak gibi bir sinyal veriyor. böyle her gün %3'er koya koya ilerliyor. çakma haber yaptılar, bitcoin'le ateşini söndürmeye çalıştılar ama artık durdurulamıyor. ons eğer tarihi zirveyi kırıp teknik hedeflerine giderse o halde finansal piyasaların, emeklilik fonlarının, büyük fonların ne anlamı kalır ki?
bizim piyasaların ne anlamı kaldı mesela? endeks/gr altın, endeksteki hisselerin %99'unu /gr altın yap gerçekten spekülasyon borsası olduğumuz meydana çıkıyor. sanki yıllar sonra küresel piyasalara aynı şey olacak gibi. system reboot olduğunda üzgünüm ama insanlık tarihi büyük bir trajedi yaşayacak.
millet korona morona dinlemiyor;
bizim burda bir düğün salonu var..nerdeyse günde 3 düğün yapacaklar...acayip bir durum... müzikleride hep aynı..
aman ben yandım yandım yandım....ellerin memleketinde eylendim kaldım.
Altın yukselmeye devam ediyor
Ev ve araba stokları tukendigine göre alacak bir şey de kalmadı
O zaman milletçe zenginlesmeye başlayacağız
Ne altın vardır şimdi o yastiklarin altına
Şıkır şıkır :kahkah:
.
başkanlık gelecek ekonomi ucacaktı,borsadan sıfırlar atılacak borsa ucacaktı..sıfır atıldı atılalı borsa tersine dogru ucuyor
kişi başı milli geliri dolar bazında 3 katına çıkaraydı, enflasyonu kalıcı olarak 3-4'lere işsizliği 4-5'lere indireydi, yerli ve milli paranın değerini kuşa çevirmeyeydi, cumhuriyet tarihindeki kazanımları satıp savıp rezervleri eksiye düşürmeyeydi....
gurur duyardık elbet...
şu halde gurur duyulacak pek bir hal yok...
bütün dünya milletleri de trump delisi gitsin diye dua ediyor misal.. abd'liler gurur mu duymalı trump ile... o hesap...
Bu altın biraz daha artsın dedektorlu tipler dit dit dut dut diye sinyal arayarak dolaşmaya başlayabilir köyde kentte sokaklarda
Bahattin abi sinyali alıyor musun
Aldım hussam
kuzey batı cephe yarden yukseklik yaklaşık 6 metre , halatı hazırla
:kahkah:
elinde matbaa varsa trilyonlarca dolar , euro , yen , TL basabilirsin ve fakat altın basamazsin..
tek gerçek var , o da sarı kız..
geri kalanlar altın in getir goturunu yapar..:)
Düz okursan düz anlarsın. Erdoğanı indirmede ne var. Adam tweet attı agzını bile acmadk dolar 3.5 dan 7 ye gitti. Üstüne 10 sanıyelık cumle kursa al erdoğan gitti. Millet yaka paca gönderr hemde.
Adamın demek istediği erdoğan cok işimize yarıyor onu ancak benım gibi insan kullanabilir diyor. Abd istemese değil 17 sene 1 sanıye duramaz. Daha işi bitmedi iran a da saldırtacak sonra çöpe
Biz nelerle uğraşıyoruz gavur dediğimiz adamlar nelerle uğraşıyor.Dün hollandalı bir arkadaşla görüştüm muhabbet arasında doğayı kirlettiği için 10 yıl sonra hollandada doğalgaz kullanımının yasaklanacağını söyledi ne ile ısınacaksınız dediğimde ısı pompası ile dedi. Az araştırdım maliyet olarak yüksek bi maliywti varmış (net fiyat tespiti yapamadım. ) ısı su ve toprak kaynaklı ısı pompaları varmış. Hava kaynaklı daha az maliyetli imiş ama hava şartlarına göre üretimi sıkıntı yaratabiliyormuş. Hollanda bu işe girişiyorsa diğer avrupa ülkelerinde de böyle bi çalışma olacaktır. Bu işte iyi para olabilir. Bizimkiler yandaşada olsa şu iş için teşvik verse 3-5 fabrika kursak ileride piyqsayı ele geçirirsek yerli otomobil uydurmasının 100 kayı gelir.elde edebiliriz.
Yemiş seni o uçan hollandalı operası
O ısı pompası
Nehirden gelen ısı yı kullanımda oluyo
Hollandada nehir yok
Almanyada var
Nehir binanın temelindeki türbine +15 derece sıcaklıkta girip eksi 5 ile çıkıp enerjisini bırakıyo
Hollanda sahillerinde git gel var
O sistem başka ama yahu
işlevinin yerinde olduğu filmlerde oynasın almanlar yaşlı ve işlevli oyuncuları alırlar
Filipinler de belki iş yapar.
https://www.google.com.tr/amp/s/www....erler-45855246
Sürdürülebilir enerji arayışı konusunda çalışmalara ağırlık veren Hollanda'da yılbaşından itibaren bazı konutlar hidrojenle ısıtılmaya başlanacak.
Tam isolasyonlu evlerde hava kaynakli isi pompasi ile Münih'te dahi ev isitilabiliyor.
Ancak evin icindeki hava sirkulasyonun cok iyi yapilmasi gerekiyor, yoksa rutubetten gecilmez. O yüzden her odaya havalandirma sistemi yapilmasi gerekiyor (komple sistemlerde var, ancak cok pahali). Iceri hava verirken isitarak hava veriyor ki, enerji kaybi olmasin.
Eski evleri bu sekilde tadilat yapmak imkansiz gibi bir sey. Gazi nasil birakacaklarmis merak ettim gercekten.
Russia state-affiliated media
Trump: Geçen hafta dünya liderleri beni arayıp Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hakkından gelmemi istediler, dediler ki 'O, bir tek seni dinler, çünkü o kişilik bir tek sende var'
https://sptnkne.ws/DvsU
Sordun mu hiç neden diğer liderler Trump pı aramış yazıyı iyi oku .
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Dist...ct_heating.gif