Kalın porsiyonda Dolare$ eksilttik portföyden.. 7,7 civarı iyi değer & %13 civarı brütten TL vade yabtık yine karşıllığı..
Daha sakin kısmi %'sel Dolare$'lerle devam..
Printable View
Kalın porsiyonda Dolare$ eksilttik portföyden.. 7,7 civarı iyi değer & %13 civarı brütten TL vade yabtık yine karşıllığı..
Daha sakin kısmi %'sel Dolare$'lerle devam..
çok fazla short algısı var.
ne bilem ben anlamam sonra ütmesinlerde..
Garanti aldıgını kısada kusan bir kurum mudur?
Bende oyle bi intiba olusmus da neden bilmiyorum.
*ııf/brooks: Türkiye için kolaş çözüm yok, lirada istikrarın sağlanması cari açığın düşürülmesini gerektiriyor
*ııf/brooks: Cari açığı düşürmenin tek yolu kredi teşvikleri dönemini sona erdirmek ve derin bir resesyona hazırlanmak
*ııf/brooks: Istikrarlı bir lira mümkün, ancak bunun bedeli resesyon
Alıntı:
Yasin Aslan
@yasinaslan36
Japon Şirket, #Koronavirüsü 7 Dakikada Etkisiz Hale Getiren Ultraviyole Cihaz Üretti
1-Japon Ushio Şirketi, Columbia Üniversitesi ile yağtığı işbirliğiyle, insana zarar vermeden Koronayı ultraviyole-UV ışını ile 7 Dakikada etkisiz hale getiren 'Care222' adlı cihazı üretti.
https://www.nature.com/articles/s41598-020-67211-2Alıntı:
Yasin Aslan
@yasinaslan36
·
4s
@yasinaslan36
adlı kişiye yanıt olarak
2-Care222, 222 nanometrelik UV yayıyor. Bu cihaz, kapalı ortamların dezenfekte edilmesinde kullanılacaktır. Öncelik sağlık kurumlarının talepleri, daha sonra diğer talepler karşılanacaktır. Fiyatı 300 bin Yen'dir. Ushio, Toshiba ile genel kullanım için Care222 ampülleri üretecek
Mahfi Eğilmez
@mahfiegilmez
·
Ben hiçbir zaman MB'nin ne yapacağını tahmin etmem çünkü tahmin edilebilir bir konu değil. Tahmin edilebilir olması için MB'nin yetkili olması lazım.
matriks donmaya başladı bir cisimmi yaklaşıyor...
PETKM de A1 sattığını alınca yükseldi gibi. 4,14-15 de yataylaştı belki.
KAP haberi gelmiş, ilgili firma daha önce ayrılmış vs.
Petkm me ne güzel badem style tezgahı kurulmuş , tezgah büyük olunca müşteriyide rahat görürsün.:)
bugün bir miktar dolar bozdurup leşlerden bir tane aldım...
dolar bozdurduğum için grafiği böyle takip edicem...
yarın yapacaktım ama bir gün öne çektim...
tradelik...
https://i.hizliresim.com/ygbkMw.jpg
https://i.hizliresim.com/u4JH1C.jpg
Haber 15:15:41 de gelmiş
hareket 1 dakika önce 15:14 de başlamış gibi.
istişkafi görüşmeler mi bekleniyor şimdi. müjde gelir mi müjde
ABD'de FED kararında şu kadar milisaniye önce hareket başladı diye haber olmuştu. Ambargolu haber, kara kutu bir sürü bu iş ile bilgi anlatıldı ve ne kadar ciddi olunduğu gösterildi.
Bizde de bir iki kere oldu, dağıtıcı kuruluş önceden öğrendi, yok bir çalışan bildirdi vs dendi işin aslı çıkmadı.
Şimdi o kadar da önemsenmiyor, sen fiyata bak kardeşim, verilere vs çok takma deniyor.
xtumy dolar bazında tarihi zirvesinde..
x100 dolar bazında tarihi diplerde..
enterasan bir durum bakalım
2 gündür petkim de çok güzel short döşedim. özellikle bugün 4,1x lara kadar güzel para bıraktı namussuz :)
şimdi yine almaya başladılar her an yine bi short dayayabilirim. 4,30 üstüne atarsa tekrar..
kovalamak an an takip etmek lazım.
ekmek başka türlü çıkmıyo :)
Müjde müjde size parizyenden müjde size...SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pera kazanmak günümüzde zor be abi sabır ister sabrın sonu da selamettir
Abd dolar endeksi 94 üzerinde olduğunu anımsayalım önemlidir bu bilgi eğer bir tuzak değilse ki prensip gereği trend kırıldıysa kırılmıştır diye okurum grafiki bol kazançlarSM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
SISE SODA birleşmesi yakın
Piramit aracılığı ile birisi arbitraj yapıyor. 1-2 kuruş için değmez, belki başka numaralar peşinde.
https://i.hizliresim.com/V5cps9.png
Ariston bu tahtada Azeri çocukları istemeden kralı gelsin kıpırdatamaz , bu tahtayı kıpırdatanlar belli milyoncuk lotlar havada uçuşuyor , dün akşam bir haber yapıştırdım petkm le ilgili , kasa badem style olmasa azeriler çoktan gömmüştü bugun , yalnız son 3-4 ayda badem style yönetiyor HACİM DE bak 30 dakikada kaç milyon lot döndürdüler:)
Dediğiniz gibi, milyon lotlar hep kademede oluyor, bir kaç kişinin kontrollünde bir hisse.
PETKM gün içi için uygun değil.
Sürekli bir volatilite ve yaygın katılım olması lazım gün içi oynamak için.
Bugün aşırı yataylaşma vardı, mantıksızdı haber ile hareket getirdiler o da haberden 1 dakika önce ve üstelik boşluklu oldu. Haberi okuduğunda 4,15 den 4,21e fırlamıştı. Cinler bildiriyorsa o başka tabi.
laguna sen vakbn mı sattın bugün...
şimdi gördüm tesadüfe bak bende ordan almışım...
Merkez bankası toplantısına BIST di 1.100 bandında sokabilecekler mi onun savaşını veriyor.:)
Geçen BBHT de Sadi Uzınoğlu konuşuyor, 3 harfli mağazaların satışları arttı, oraya gidiliyor dedi, sunucu reklam yapmayalım dedi.
Vade sonlarında oyun banka üzerine dönüyor genellikle 2 gün oyun tarzları sonra buradan sanayi badem sytle lara.
Bu oyunun aynısını Telegram grupları yapıyor , havuzda toplanan paralarla sığ tahtalarda sonuç olarak 20 sene önce tepeden tahtayı bıraktıklarında uzun yatırımcı oluyordun , şimdi sistem değişik 2-3 tahta üzerinde gir çık larla devam ediyor en azından gözlemlediğim bu şekilde.Kulağımıza gelenler hariç :)
https://i.hizliresim.com/qtJE5Y.png
Hala uçmaya devam kimle TELEGRAM grupları ve patronla.:)
%10 hikayesi bu sistemin çalışması için ince ince yasemince borsası:)
gördüğüm iki tane trend vardı. dipte 3,84 ve üstünde 3,95 trendi.. 3,85 den dün almıştım satış için 3,95 i görmesini bekliyordum ama endeks 110,600 e geldiğinde 3,93 de olunca 3,92 den verdim gitti. sonra ıcbct haberi gelince 3,90 dan fırlamış. ıcbct de tavan olmuş...
İlla long style pozları paylaşmaya devam diyo yine Viop30 cimrisi pell0$gil..
Yoksa -makas mukas öyle aheste oyalama riskli anca çıkarım ayaklarında..
Ya sabır...
Corona vakaları artınca bakkallar prim yapmaya başladı yine
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi