O iş göründüğü kadar kolay değil. Mart 2020 düşüşünde TAVHL sembolik değil, hisseyi belli bir seviyede tutabilmek için yüklü alım yapmasına rağmen isteğine elde edememişti.
Printable View
O iş göründüğü kadar kolay değil. Mart 2020 düşüşünde TAVHL sembolik değil, hisseyi belli bir seviyede tutabilmek için yüklü alım yapmasına rağmen isteğine elde edememişti.
Tahvl de iş durmuştu. Bizim işlerimiz tikirinda. Her patron alışı pozitif sinyal dır benim icin
Şirkete bugün giriş yaptım, bir süredir almak için fırsat kolluyordum. Yurtiçi Yurtdışı her türlü işler süper gidiyor. Bilhassa Amerika ve İngiltere de satışlar çok çok iyi. Walmart ve Amazon anlaşmaları ivme kattı satışlara, büyüme hızı gayet tatminkar. Piyasa biraz toparlanınca kuvvetle muhtemel depar ile karşılık verecek. Hisse de kollar bacaklar kesildi. Hisseler zayıf ellerden güçlü ellere geçti. Su akar yolunu bulur. Yeter ki işler böyle gitsin. Ben orta ve uzun vadeli portföyüme aldım. Kısa vadede çay çorba ehli, sabırsız zevatta hisseden epey temizlendi, hayırlısı diyelim ve köşemize çekilelim.
Yan tahtaları bitiriyorlar resmen.BIST30 daha sağlam
Bir dönüş mumu lazım bize
Bugün son işlem günü.
Kısa vade bir şey beklememek gerekli.
Beş yıllık ülke risk primimiz 408 seviyesinde işlem görüyor
Kur yükseliyor.
Belirsizlikler hat safhada.
Yabancı satışı tam gaz devam ediyor.
Dip oluşumu bitmedi.
Bayrama kadar mumla beraber pasta da gelir tahtacı abimden toz bulutu giderse.
Geçmiş olsun iflah olmaz bir hisse konumuna girmiştir bence kimsenin moralini bozmak istemem ama beklentim halka arzda elinde hisse tutanların hisselerini almak için 9 tl gibi rakam bence kesinleşmiştir ordan temettü bedelsiz verir fiyat cazip olunca alıcıda çekerler satıcıda artık 5-9 gibi fiyattan işlem görür senelerce hisse hareketlerini takip etiğimde hep aynı hareket ivmesi piyasa toparlansa bile dedimya on tanede fabrika açsa boş piyasaya tepki vereceğini zannetmem .Yukarı yönlü bi yorum yapacak biri varsa yazarsa sevinirim mani ve şiir değil gerçek kesit Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Amacım kimsenin çarpılmaması kara bulutlar saçmak değildir.Unutmayın şunuda herzaman masa kazanır anlayana. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
hisseye özel bir durum yokmuş gibi düşünüyorum, borsa istanbul sıkıntılı bir dönemden geçiyor. bu dönem umarım kısa sürer.
ulan mal bebeto kardeş hadi bassana gaza mal kaptırdın içine ettin zaten
kapanma gelecek fiyatlaması var zaten avod, fade, bimaş taş gibi
Norveç li fonun aldığı malların akıbetiyle ilgili bilgisi olan var mı ?Aynı ? satıldı ? azaldı ? çoğaldı ?
Serbest piyasada herşey olabilir.. nerelere çıkmaz yada nerelere düşmez dediğimiz hisseler ne fiyatlara geldiler..
Sürekli mal kitlediler yada patronun mal sattığına benzer şeyler yazıyorsun, bunu yazdığına göre matriks programın vardır.
Takasbank verilerine göre bana ne kadarlık hisse kitlenmiş söyleyebilir misin?
Karşımızda; tahmini olarak 2021 karı 180 milyon TL- 2022 karı da 240 milyon TL nin üzerinde gelecek bir şirket var.
2020 cirosu 1 milyar TLyken 2021 beklenen cirosu 1.5 Milyar TL olan öyle aman aman borcu olmayan bir şirket var.
Piyasa bu şirketi 5 Liradan alma fırsatı verecekse alırım. neticede tüm paramızı bağlamadık.
Hisseden suphem yok da , keske 3 5 gun daha bekleseymisim [emoji6] halka arzdan topladigin paralari naptin kervancigim bir haber veriver.
SM-M315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
HEG arkadaşım bana kızmana gerek yok.Yazdıklarım uzun vadeciler için değil onuda belirtdim uzun vadeci ne habere nede başka bişeye bakar bekler temetüsünü bölümmesini alır.matriks kulanmıyorum kademeleri görüyorum matriks kulanmak isterim araştırıyorum kulanmayı öğrenmeye çalışıyorum.Geleceğe umutla bakıyorsun ama yazdıklarımdan elsik anlamışsın ben sizleri kızdırmak sinirlendirmek için yazmıyorum kendi düşüncem ve beklendim size uyar uymaz sizin kararınız .Yazımda kaçırdığınız nokta 5 olurken bedelsiz ve temettü sonrasını kast ediyorum yani piyasada hisse sayısı artıcak diyorum sakın bana ortam kötü oyüzden düşüyor demeyin çünki ortam güzelken o kadar olumlu habere tepki vermeyen hissseden beklentim bu benim bu gelen haber hep derim başka hisseye gelseydi pilottu 100 rahat görürdü.Bana sende söylermisin bukadar güzel olumlu şirket neden önde koşarak düşüyor ne sebep yukardan hisse satmayıp toplayan spek neden aşağı basıp millete alım fırsatı verir.Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir
Ha şunuda belirteyim inşallah benim beklentim olmazda güzel yerlere çıkar hisse
Amca sen Tatar mısın?
Bedava ya hisse satar mısın?
Bir mani desem sana,
Bir şeker atar mısın? ( bebeto ossun )
Buralarda kapatırsak durum böyle
https://www.resimyukle.org/i/Zfqa5
Araştıralım elbet mallar kıymetli zayi olmasın.128 misali :)
"Gelirin yüzde 55'i yurt dışı yatırımlarında kullanılacak"
Kervan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Başar, elde ettikleri geliri büyüme odaklı kullanacaklarını belirtti.
Başar, “Halka arzdan elde edilecek geliri üç ana alanda değerlendireceğiz. Halka arz gelirinin yüzde 55’i ile Avrupa’da yeni bir yatırım / satın alım yapmayı hedefliyoruz. Bu konuda araştırmalarımıza başladık. İç pazara yönelik olarak ise kaynağın yüzde 25 ile yapılmakta olan yatırımların fonlanmasını ve fabrika binası satın alımının finanse edilmesini düşünüyoruz. Kalan yüzde 20’lik kısım ile de finansal yapımızın daha da güçlendirilmesini amaçlıyoruz” dedi.
Sermayesi 187 milyondan 240 a cikacak artis aman aman olmayacak.
Sizin 5 lira hesabiniza göre piyasa degeri 900 den 1200 olacak. Aman aman bjr değişim yok kisacasi..
Biz yanlış bisey yapmadik ki;
Inorganik buyume adayi olan bir sirkete ortak olduk.
2020 kar 122 milyon--1 milyar ciro
2021 kar 180 milyon--1.5 milyar ciro
2022 kar 250 milyon--2.2 milyar ciro
olabilecek bir sirkete ortak olduk.
Buraya kadar yazdiklarimda bir yanlış yok sanirim.
Sizin deyiminizle;
Sirket yönetimi Speki vicdansizlik yapacaksa Sat tuşu hepimiz icin bir tik uzakta..
kimildamadan Yatirim yaptik, hayallerimiz gerçekleşmezse stop olmayi da biliriz.
Satmak günah da degil üstelik.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hsbc karanlık odada yine mesajı verdi.
HEG kardeşim sen bilgili ve araştırmacı biri olduğun belli son bi haber gelmiş ne demek istiyor ben anlamadım bi açıklarmısın teşekkürler
Rutin bir haber sirketin aralik ayinda halka arz olurken sermayesini nasil arttirdigini belirtmisler.
gelen kap rutin bir kap.
--Suan için Patron satisi falan yok. (Muhtemelen sen öyle sandin)
---Zaten bizim dolasimda 51.750 milyon hissemiz var.
Adamlarin halka arz icin basvuru yaptığı sozlesme maddeleri bugun Spk tarafindan onaylanmis..
Adamlarda onu belirtmişler.. olay bu kisacasi. Rutin islem. Ortaligi bulandirmaya gerek yok..zaten yeterince bulanık.SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
[IMG]https://i.ibb.co/3TkScMB/ocuklar.jpg[/IMG]
Akıl, bilim ve vicdan aydınlığında; iyi eğitim, mutluluk, sağlık, özgürlükle yaşayacak, yaşatacak VE gelecek dediğimiz, çocukların
gezegeni, çocukların ülkesidir. Geleceği çalınmış bir ülke bırakamayız onlara.
EGEMENLİK ÇOCUKLARINDIR. 23 NİSAN
Amerika’ya neredeyse her Allah’ın günü tonlarca mal ihraç etmeye başladı şirket. Walmart ve Amazon anlaşması şirkete eşik atlatmış görünüyor. Kurların artıyor olması da ihracat ve karlılığa oldukça olumlu bir momentum katıyor. Bu şirketin kıymeti uzak olmayan bir zamanda daha iyi anlaşılır.
https://i.hizliresim.com/4lj23b.jpeg
https://i.hizliresim.com/44mybq.jpeg
Önümüzdeki hafta finansal rapor gelecek bir ışık bilanço icin
Temettü ve bedelsiz 6 mayısta genelkurmay toplanirsa
Teşekkür ederiz.
Verileri hangi siteden bulduysaniz güzel bir çalışma olmuş.
Gemilerin daha yeni yola çıktığını düşünmüştüm bunlar Amerika'ya varmışlar.
27 Şubat itibariyle limandan çıkmışlar.
https://www.msc.com a konteyner numarasını yazınca çıkıyor.
Acaba kaç tane daha gemi gitti?
Sayın @Roadruy başka gemiler var mı?
MI MAX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.