Teşekkürler hocam özletmeyin kendinizi bizi yorumlarinizdan mahrum bırakmayın her daim bekliyoruz hayırlı haftalar olsun inşallah bol kazançlar günaydın.
Printable View
Gunaydin . Hayırlı işler dilerim . Sağlık ve mutluluklar herkese ...
Çok enterasan sürekli satış yiyen ve bu satışların karşılaması sonrasında. Bugün çok iyi durmakta . Polho ....
Çelik hocanın kağıtları çok iyi prim yaptı, ben uzaktan seyretmekle yetindim, endeks düzeltmesi şu bu derken, ona rağmen kağıtlar primlendi.
Celik hocanın kumbara hisselerinden Ieyho ısınma turlarını tamamlayıp piste çıkacak gibi . Düşük fiyatlı enerji şirketi...
Hakan Hocam MEGAP hakkındaki güncel yorumunuz nedir.
BNTAS ta sanki flama oluşturuyor.
Bu yarın için olumlu mu ?
Üstadlar yıllıklarımızın çoğu gidiyor maaşallah Çelik hocam emeğinize sağlık Allah razı olsun YTD
Çelik üstad Allah razı olsun katmr den de faydalandık.
Derdimize DEVA da süperdi..
Saygılar, hayırlı akşamlar
Esma Hanım
Yarın asuzu 23.50 deneyebilir mi ne dersiniz?
Güzel bir gündü arkadaşlar cümleten hayırlı akşamlar.
Celik hocam, bugun sabah erken davranip alamadim haftaliklardan. Hepsi prim yapmisti. Sizce haftaliklardan hangisi/hangileri hala hareketine devam edebilir?onu bari yakalayalim..
Tesekkurler
Ytd
SM-A750F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sanko 9,8 → 10,40 +6,12%
usak 2,48 → 2,640 +6,45%
bntas 5,15 → 5,58 +8,35%
trgyo 4,19 → 4,17 -0,48%
glyho 5,47 → 5,650 +3,29%
ıhlgm 1,48 → 1,57 +6,08%
dgklb 2,97 → 3,21 +8,08%
mtryo 2,70 → 2,55 -5,56%
mndrs 3,29 → 3,41 +3,65%
haftalıklar bereketle başladı maşallah. değerlendirebilen arkadaşlara hayırlı olsun.
Işyat da tavan kapattı.Yıllık listenin 1 numarası.Tebrikler üstat.
Çelik Hocam maşallah diyorum size. Allah nazardan korusun sizi...
Esma hanım yok.
Dikkatimi çekti.
Umarım kötü bir şey yoktur.
Gündüz yoktum. Yüzde 50 nakitedeyim. 1560 üzeri kalıcı kalamıyor buda beni temkinli davranmaya devam. Halen 1800 hedefli ralli içindeyiz ama ara düzeltmeler olması daha sağlıklı olur. Eldekileri korumaya devam. Şubat ayları genelde yatay geçer. Bilançosu iyi gelebileceklerini yükseltiyorlar.Cümleten iyi geceler.
Endeks yarında volatiliteli olmaya devam edeceğini düşünüyorum. Takibe değer bulduğum bazı hisseleri yazayım. Ama herkes kendine stop seviyesi belirlemeli. USAK, MAKTK, CEMAS,RYGYO, GRNYO YTD.
yunsa devam
megap biraz geri çekilme olabilir ama daha bozulma yok devam
ıeyho devam
yakın takiptekiler
etyat
mepet
durdo
tuclk YTD
ULUUN daha yeni yola çıkmış gibi yakın takibimde
sanko polho bir üst lige çıktılar bundan sonra daha dikkatli izlemek lazım
Üstad CEMAS ile ilgili düşünceniz nedir
SM-J330F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.