çok adi alçaklar,ekranı kapat en iyisi...
Printable View
çok adi alçaklar,ekranı kapat en iyisi...
Sözüm tahtayı yapana olsun
29 adet daha kumbaraya attım
Şimdilik beklemeye alıyorum kendimi
Ytd
Günlükte 248.60 ve üzeri tutunmalı şimdilik
Son rakamlara göre 252.25 ve üzeriolmalıyız
Sayin O Sullivan sesiniz çıkmıyor, inşallah yine ceza almadiniz
iki günlük cezamız bitti bu evrede ufak ufak alım yaptım 13 aralıktan bugüne düşüşler hacimsizdi 250-240 bandında alımlar azda olsa ilgi çekici sırada hacimli bir şekilde düşeni kırması gerekiyor normalde alım yapmayı düşünmüyordum fakat bu iş artık inada bindi
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
249.50 ve üzeri olmalıyız biraz hareketli iki seferdir 253.60 tan dönüyoruz
[emoji192] verin bi parça ciğer. [emoji1][emoji1]
Dün genel müdür ne dedi şirket finansallarıyla hisse fiyatının bağlantılı olmadığından bahsetti hemen peşine halka açıklık oranın düşük olmasından kaynaklandığını ve uzun zaman düşük seyrettiğini daha sonra kendilerinin büyümede gösterdiği çabanın da etkisiyle yükseldiğini söylüyor.
Halka açıklık oranı neden düşük finansalların hisse fiyatı ile neden orantılı değil ve orantılı olsa hissenin ne kadar olacağını ve bunun şirketin piyasa değerine nasıl etki edeceğini sizden benden çok iyi biliyorlar.
Spekciğim bas aşağı inelim finansalların belirttiği ve olması gereken rakamlara hadii!!! bu arada bu senette lot az diye uçar kaçar diye alan kişi çok yok olan küçük yatırımcı da ciddi zararda bunların derdi başka...
yazıklar olsun sana kağıt,artı borsada bile eksisin,hiçbir şeye ayak uyduramıyorsun.
selam arkadaşlar
videoyu izledim arada atladığım bir şey olmasın diye birkaç kez izledim
Öncelikle gelişen dünya düzeninde fosil yakıtlardan alternatif yakıtlara doğru bir geçiş olacağı için çevreye daha az zarar veren enerji verimliliği yüksek ürünler üreteceklerini belirtti (PARİS İKLİM ANLAŞMASI ) Buna değinmedi ama ben bunu anladım ve de doğru bir hamle. Geleneksel kombilerden kademeli olarak uzaklaşıp kombilerdeki hidrojen miktarını kademeli olarak arttırıp orda vadede tamamen hidrojenle çalışan kombi üretmek istediklerini belirtti Bunun içinde argeye yıllık 2-2.5 milyon USD ayırıyorlar.
Halka açıklık oranının düşük olduğundan pek mennun taraflı olmadığını sezdim diyelim hisse deki hareketliliğinin 2020 yılından itibaren olduğunu bunun da nedeninin ABD deki CARRİER firmasının AĞIR SANAYİ şirketi UTC ye bağlı oldunu belirtti Bu tarihten sonra UTC nin ayrılmasıyla CARRİERİN bağımsız olduğunu belirtiyor belkide en büyük engeli UTC bağlılığı olarak görüyorlardı
izlediklerimden edindiklerim
Fiyat hareketerinde ise
günlükte 267.25 üzeri kapattık
15 dk -30 dk 1 saat ve 5 saatlikte bir çanak formasyonu var
haftalık mum barı gayet güzel kapandı
Aylıkta ise yani mart ayı bitene kadar 290 ve üzeri atarsak bu mum barı da yeşile dönecektir
burdaki bilgiler ile yatırım yapmayınız YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR
Günlükte 275 ve üzeriyiz
Bryat önde biz arkada
Ytd
At hırsızları keyifler nasıl Bryat 2020 Kasım 165 TL idi Alcar 2020 Kasım 236 TL idi 2021 Temmuz Bryat 267 TL idi Alcar 290 TL idi Bu gün Bryat 429 TL Alcar 275 TL aynı At hırsızları iki kağıda oynuyor du problem demek Alcar yönetimi meydanı boş bıraktı
290 üzerine atarsak aylık mum yeşile döner
290 ve üzerini bekliyoruz
Ne demişler ne yaparsan yap her şey olacağına varır. kapı köpeğinin yaratmaya çalıştığı algı benim daha fazla kazanmama vesile oldu 1 haftalık cezam bitti birazdan kemik için gelir sabah akşam şikayet etsen seni bu mecrada herkes biliyor.
Borsaya ve at hırsızlarına karşı emek veren herkese bol kazançlar.
Bofanın robotları topladıkları malları dağınık virmanlıyor takas takibinde yaratılmak istenen algı belli 300 -240 bandından baskı suni ve hacimsizdi hem silkele hem ucuz topla güzel iş dipte oluşan hacim ise ayı tuzağının en temiz örneği oldu bundan sonrası için ben olumluyum herkese bol kazançlar
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir..
saatlik trendin üstüneyiz boşuna demiyoruz at hırsızı bunlar.
ruh hastası başka bir açıklaması yok.
saatlikte çanak çömlek yaptı üstüne birde çanağı katladı tabi formasyon kulağa müthiş geliyor ama marj %15 hahahah allah terste olana yardım etsin benim yıllarım yatırım diye boşa gitti ama ite çakala buradan tek lot dahi vermem.
1,5 m lotluk tahtada saatlik formasyonu kovalıyoruz buna kargalar bile güler ama gerçek. U30 da gitmez dediğimiz tahtalarda çok daha fazla marjlarla işlem yapıyoruz yatırım tercihleri büyüme ve temel verilerden uzaklaştığında bedelini yan tahtalar her daim ödetir çünkü burası at hırsızlarının mekanı
halka açık olan kısmın ödenmiş sermayesi 5 m dolarmış çok bilmiş saftiriğin tespiti bu, sermayenin ödendiği yıldan buyana bunu kaça katlaması gerekirdi döviz bazında bu sermayeyi geçen zaman içerisinde ne kadar güçlendirmesi gerekirdi taşınmazların güncel değerini hesaplasak ya da şirketin bağış politikasını sorgulasak neler çıkardı ortaya..
tahta yıkılmasın diye hiç bir formasyonun gereğini yerine getirmiyorum görgüsüzlük etmek istemem fakat gösterdiğim sabır bu onursuzlara fazla..
Bedelsiz verecekse bugün versin, tahtada izleyici bile yok. Demek ki iyi bıktırmışlar...
su bile vermemişler bırak bedelsizi vizyonsuzluk değil sadece biz kazanacağız kafası bu, küçük yatırımcı kim!!? %15 in konuşmaya bile hakkı yok
iplikçi o zaman inelim finansal değerlere ne diye şişiriyoruz fiyatı, hiç yok yere yükselttin şirketin piyasa değerini yoksa spekülasyonla algıyla millete hikaye uydurup mal mı kilitledin sen...
jantsın patronunun eline su dökemez bu basiretsizler nerde o göstere göstere bedelsiz hey yavrum hey önce kendi aralarında anlaşacaklar sonra karanlık senaryolar falan ohoo küçük yatırımcı kimmiş hahah
evladiyelik kaldı artık blokajı da koyup bir müddet unutmak en iyisi
tahtacının insiyatifine kaldık
her şeyden önce sağlık sn. eliot dediğiniz gibi biz uzuncular için en temizi blokaj fakat bu kadar borsaya ilgi varken şirketler temettü yarışına girmişken küçük yatırımcıya böylesini reva görmek şirketin prestijine verdiği önemin ne kadar rezalet olduğunu gösteriyor halka açılan şirketlerin ana sebebi büyüme ve sermeye olsa da halka açılmanın bir reklam değeri de var bunun gibi dayanıklı ürünler satan şirketin bu vizyonsuzluğu ve kapalı kutu misali oluşu başta marka prestijini zedeliyor yazık bizden çok bu ayağına sıkan yönetime yazık
Kapanışa bak, ne bedelsizi eziyete devam diyor....sabir taşı olduk,catlayacagiz....tabi saglik,he zamn saglik ama...
Forumda yazanlardan,Şirketin,Bugünkü genel kuruluna katılan var mı.?
Orta ve uzun vadeli yatırım düşünüyorsanız Siz siz olun. Bilançoya, faaliyet raporlarına, hisse fiyatına bakmadan önce o şirketin sahiplerine bakın! Zihniyeti bozuk insanların yönetimindeki şirket hisselerine sahip olursanız bu mecrada tutunamazsınız alcar yıllarca yatırımcıya kan kusturduktan sonra hala aynı zihniyeti taşıyarak yatırımcısına hiç bir şekilde lütuf göstermiyor lütuf diyorum çünkü en son yatırımcı ilişkilerinden duyduğum cümle buydu… borsadaki şirketlerin kurumsallık oranlarını da ayrıca dikkate almanızı öneririm
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir borsa bu hisselerin değeri iner çıkar mühim olan yatırım, sabır ve karşılığıdır.
https://emlakkulisi.com/konuttaki-fi...borsada/699204
1) Yabancılar 18 Mart haftasında 197.3 milyon dolarlık hisse senedi satışı yaptı. Yabancılar bir süre daha satmaya devam edecek. Bu satışlar, uzun vadeli düşünen yatırımcılar için büyük fırsatlar sunuyor.
2) Hatırlarsanız 2016-2017 ve 2018'de konut için "Uzun vadeli düşünenler için bu fiyatlar bedava" diyordum. O yıllarda konut alanlar dönüp bugün bana teşekkür ediyor. Şimdi aynı şeyi borsa için söylüyorum.
3) Bedelsiz sermaye artırımı yüksek ve düzenli temettü veren hisse senetleri uzun vadeli düşünenler için çok büyük fırsatlar sunuyor. Temeli sağlam hisse senetleri gelecek yıllarda zengin edecek yatırımcılar arıyor.
4) Geçmişte "Konut alın" dediğimde parayı dolara bağlayanlar kısa vadede kazançlı çıkar gibi oldular. Ama şimdi kafalarını taştan taşa vuruyorlar. Bugün bu fiyatlardan hisse senedi yatırımı yapmayanlar da gelecek yıllarda kafalarını vuracak taşı aramaya şimdiden başlasınlar.
5) Borsa İstanbul'da çok kaliteli hisse senetleri sudan ucuz fiyatlarla işlem görüyor. Bir süre daha görecek. Ama bu sonsuza kadar devam etmez. Portföyünüzde yüksek bedelli verme potansiyeli olan ve düzenli temettü veren şirketlerin hisse senetleri mutlaka olsun.
6) Kısa sürede zengin olmayı düşünen ya da bir koyup 10 almayı hayal edenler uzak dursun. Tüyo ile hareket edenler borsadan uzak dursun. Sürekli al-sat yaparak zengin olacağını hayal edenler borsadan uzak dursun.
7) Türkiye'de ve dünyada her şeyin fiyatı arttı. Fiyatı artmayan hatta yerlerde sürünen tek yatırım enstrümanı Borsa İstanbul'daki hisse senetleri. Bunun da nedeni yabancı satışları.
8) Ayrıca SPK ve Borsa İstanbul yönetimlerinin geçmişten beri sürekli bedelli sermaye artırımı yapan şirketlere izin vermesi. Borsadaki fırıldaklıklara göz yumması. Bunlar küçük yatırımcıları borsadan soğuttu.
9) Siz siz olun sahibinin kötü namı olan tahtalardan uzak durun. Sürekli bedelli sermaye artışı yapan şirketlerden uzak durun. KAP açıklamalarıyla küçük yatırımcıyı tokatlayan şirketlerden uzak durun.
10) Geçmişte konut alma fırsatını kaçıranlar borsadan doğru hisse senedini seçmek koşuluyla çok daha fazlasını kazanabilirler. Hayatta fırsatlar bitmez. Şimdi fırsatlar borsada.
11) Kısa vadede borsa düşebilir. Buna takılmayın. Alımınızı zamana yayın. Borsanın yakın zamanda uçacağı veya kaçacağı yok. Bu dönem uzun vadeli düşünenler için büyük fırsatlar barındırıyor.