Dün aldığımı bugün 193 seviyelerinde verdim. Savaşın boyutuna göre tüm hisseler daha aşağıdan alım fırsatı verebilir
Printable View
Dün aldığımı bugün 193 seviyelerinde verdim. Savaşın boyutuna göre tüm hisseler daha aşağıdan alım fırsatı verebilir
118 milyon kar
Bâri kapanıştan önce verseydin de tabanı bozsaydık bre gâfil.
Müstehakını yaşa e mi.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
An itibariyle borsa değeri 130 milyon dolar bu hayatın olağan akışına aykırı bilanço bir dönemlik piyasa değeri hayat boyu patron a bu fiyattan bize sat desek satarmı veya patron acaba kaç milyar dolardan kapıyı açar emsaller ortada 3 aylık 6 aylık bilanço ne gelirse gelsin var olan bu değeri yok sayamayız ortada emsalleri milyar dolarlık lşman var ve enflasyon ortada ama arsası şu bilanço da 2004 yılı değeri ile muhasebeleşmiş güncel değil olsa defter değeri kimbilir kaç para şaka gibi malesef an itibariyle borsa değeri 130 milyon dolar bence akıl tutulması arada gelen bilanço lar ilizyon sonuçta milyar dolarlık liman var dönemlik getiriler e göre esas olması gereken değere odaklanmak önemli 130 milyon dolar nerde emsal milyar dolarlar
Cruz arkadaşın dediği gibi vinç alımları gerceklesmis mi,bu yuzd
öncelikle 118 mil bu dönem.için gayet olumlu, şahsen hazırdan düşeceğini sanmıştım ,.yani 98 bekliyordum. buna da şükür...
700 dönüm arsa alınan vinçler, kurulan sistem büyültmeye çalışılan liman bu değeri haketmiyor elbette ama.bu tür kriz durumları nakiti olanlar için fırsattır, beklemeye devam
Liman geliri 244 den 340milyon tl ye cikmis
Dolar %50 değer kazandı kur artışı ndan bilanço yu kurtarmış
Senin yakıtın ne? anlamış değilim.
Sen ne ile çalışırsın?
Seni ne doyurur?
Sana ne iyi gelir?
Yatırımcılara çektirdiğinin bin katını yaşa.
Allah kahretsin seni dusureni,şu mübarek cuma günü Allah belanı verir inşallah
https://i.hizliresim.com/gal6rq0.png
buradan döndü döndü yoksa dibe gider
Üstadım yapılan davranışlarda yatırımcının lehinde iyi niyet görmüyorum.
Bilanco gelmez, gelse hoş bir zamanda gelmez, , gelse de sanki prim yapmıs gibi enseye ha bire şaplak indirir.
Bedduayı hak etmiyor mu?
Sövmek bize yakışmaz.
Anca bu kadar olur.
Investingte adamlar cehennemlik sövmeler yapıyorlar.
Buna bir daha bir lira dahi yatırmam.
en dandirik şirketler 100 milyon üstü kar yazarken sen gübrenin en pahalı olduğu dönemde gübreden nasıl kar yazamıyor,üstelik te hiç bir zaman stok yapmaz 190 milyon stok yapmış
111 milyon kâr... Gayet iyi.
küfrede küfrede %3 pirim yaptırdınız 😂😂😂
63 milyon kambiyo zararını nasıl becermişler anlamadım.. ben mi yanlış okudum acaba. Olağan dışı gider ve zararlar bölümünde yazıyor..
1.çeyrek: 39 milyon
2.çeyrek: 35 milyon
3.çeyrek: 27 milyon
4.çeyrek: 15 milyon, Kötü, bunun neresi iyi...
En az izmir alsancak kadar degerliyiz.
Verdigi deger ortada.
Bize malı boşaltmak için mi yaptın böyle gencer
Hangi faaliyet karı iyi geldi 500 milyon hasılat 18 milyon efk yazmış gübreden burası mı iyi sizce...limani istesede kaçıramıyor zaten...liman girişinde gümrük muhafaza var...oradan KAÇIRAMAZ...
Stok yapmış insan evladı...borc ödemiş 110 milyon tl...liman borcu olan 1.5 milyon $ da ödenmiş...2 milyon $ daha borç almış...ticari borcu patlatmış...stok 294 milyon....aman kar gösterme de gerekirse denize dök onları...
SM-J700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bağfaş gibi bir sürü döviz borcu olan şirket gübrenin en çok arttığı dönemde bir sürü finansman gideri ile kar yapıyor , Ege gübre gübre satmayıp stok yapıyorsa burada ben dürüstlük ???? Yatırım yaparken millet boşuna kurumsal şirketlere koşmuyor Ereğli , aksa ,,,, bunlar sonuna kadar güvenilir kimse bunların bilançosunda hinlikten söz edemez ama bizimkinin daha ilk sayfasında yeminli mali denetmen limanın gerçeğe uygun değerlenmediği için olumlu görüş bile bildirememiş ,,
Güven kaybedilirse kazanılan paranın da bir değeri yok (ardyz yazılım örneği artık ağzıyla kuş tutsa güven gelmez)
Oncelikle firma stok yaptigi icin kari azalmaz. Enflasyonun yuksek gittigi donemlerde, hele ki pandemi ile arz zincirine yasanan aksakliklar dusunulurse, stok yapmasi uzun vadede karliliga pozitif etkisi olacaktir. Limanin degerine uygun defterlerde yer almadigi daha once de yeminli mali musavirlik tarafindan ifade edildi. Firma limanin alimindan dolayi hala borc odemesi yapmakta ayrica limanin modernizasyonu ve genisletilmesi amaciyla doviz bazli yatirimlari devam ediyor. Boyle bir donemde limani gercek degeri ile kaydetse ayrica bir de vergi yukumlulugu altina girecektir. Bu ise firmayi nakit yonetimi konusunda sikintiya sokar.
Limanin ederi ile ilgili firma sahibinin yaklasik bir rakam telafuzu vardi. Bence bu gelecek beklentileri ve hisse fiyati acisindan onemli bir ipucu.
ben haşlamasına saglı sollu girerken bu milise bazıları bu kadar yüklenme diyordu ahanda sonucu bu patron tam tırnakçı cepcilerden başka ne diyelim yav sanki bagfaş bok satıyor da bu su mu satıyor anlamış degilim gübreden ve yancılardan dolayı habire zarar gösteriyor kılıfına da güzel uyguluyor ki ne spk ne denetçiler ses çıkartmıyor veya çıkartmak istemiyor böyle başa böyle tarak dercesine
hem yükselen trend desteği hem de indikatör desteği burdan
sert bir tepki beklemek teknik gereği burdan artık...
bu destek öyle bir cırpıda kırılıp yerle yeksan edilecek destek değil
https://resmim.net/cdn/2022/02/25/Nehao.png
xu100
aylık 200 üzeri kapanışlar 262 bine gitmesi çok kısa zamanda olur.
181 bin çok sağlam destek
https://resmim.net/cdn/2022/02/25/NeJyh.png
Valla FOTON abim ben de bir anlam veremedim.
Acaba bize gelen talepleri bağfaş ı kurtarmak için onlara mı yönlendirdi.
Fakat ben bu dönen dolaplardan yatırımcıları bıktırıp sinsi hisse toplama operasyonu gibi düşünüyorum.
Bağfasın başına gelenleri biliyoruz.
Musilaj dümenleriyle kim bilir kimlerin canını yaktılar.
Sonrası mâlum.
Hisse iki katına gitti.
Dümen çevirme niyeti olanların dümenleri başlarına dolansın.
Öyle işçilerin hakkını alnının teri kurumadan verin demekle olmuyor, bu hissedarlar 12 yıldır gübre üretiminden kar. Göremedi , bunu borçla harçla izah edilir yanı yok, üstelik benim limanım değerli dendiğimde ana aile hissedarları hisse 20 TL ilken ilken hisse aldı bu hissede( kapta mevcut) kurumsal diğer hisseler şu an anda hisseleri değer kaybetmesin yerlerde sürünmesin diye alım açıklıyor,,,
Dürüstlük en büyük erdemdir.acık ve şeffah olmak insanları bilgilendirmek en büyük fazilettir,
Niye tüm yatırımcılar Ereğli konuşuyor, herkes ne kadara mal aldı neye sattı biliyor. Bu paradan da önemli en büyük değerdir..
2021/9 aylıkta 96 milyon stok(gübre ham madde)) varken..
2021/12 aylıkta 295 milyona çıkmış stok...
İlk çeyrek tarım açısından yoğun olması sebebiyle normal karşılanabilir..
Döviz yükümlülüklerinin aynı dönemde 13,8 den 25 Milyon dolara yükselmesi,
stok gübreleri(ham madde) dolar borçlanarak aldığımızı gösteriyor..
Gübre kısmı yıllar sonra bilançoya bir miktar + katkı verdi..
Bu işlem içinde hedge yapılmadığı görülüyor...
Usd/TL de son çeyrek de ki gibi bir hareket olmaz umarım..
https://youtu.be/WzA-7aZqCfk
Özellikle 9 ile 12 . Dk arasını izlemeniz iyi olur uzun
Ne oldu da böyle 182 yi gördü
Sayın Denizkiraz 180-181 önemli destek demişti, buradan döndü..
Bilanço kalemlerine çok hakim olmamakla birlikte, 2020/12 gübre tarafındaki bilançoda hasılat 478.xxx.xxx iken 2021/12 döneminde 493.xxx.xxx olmuş. 2020 ve 2021 gübre üretimi ve üretimden satış miktarları tonaj olarak birbirine yakın iken, gübre fiyatları artışına rağmen hasılatın artmaması normal midir? konuya hakim arkadaşlar yorumlarsa sevinirim.
Görev zararı göstermiştir herhalde değerli gencer kardeşler???????
Minareyi çalan kılıfını hazırlamıştır.
Mercek üstadın dediği gibi bu milisler işini bilir.
Toplam gübre satışları 263 binden 156 bine düşmüş, dolayısıyla miktar olarak aynı değil. Fiyat artışından kaynaklı gelir artmış.
Haklısınız tedarikten satışlar önceki seneye göre bayağı azalmış.
Baba Gencer çocuklarına fabrikalarıni bölüşturmus,en pasifi,en beceriksizi ege gübreye denk gelmiş,tek bildiği yatırımcıyı yolmak,tahtaciyla terör estirmek.