Hatay meselesinde bile Esad'ı savunuyor. Pkk'yi savunuyor. Feto'yu savunuyor.
Neymis demokrasiymis. Hazzikkktirininiz...efendum...
Printable View
Hatay meselesinde bile Esad'ı savunuyor. Pkk'yi savunuyor. Feto'yu savunuyor.
Neymis demokrasiymis. Hazzikkktirininiz...efendum...
Abey yazem ilerde noolucağnı kaçem
Normal seçimde mike pompeo
Biden ölürse kamala harris
Pompeo gelirse Avrupa cephesi
O kayış gibi karı gelirse. India dan çinbaş cephesi
Indira Gandi Bindira Gandi
Çok sürmez
Tamam be ya...senin didiğin gibi ossun...
ENAG
@ENAGRUP
·
41sn
Yarın sabah hem enflasyon raporu ve sonuçları ile, hem de ENAGrup ailesinden gelecek sevindirici bir haber ile sizlerle birlikte olacağız.
Buluşmak üzere.
Eski ABD Başkanı Donald Trump, Çin Halk Cumhuriyeti'nin 2022 Pekin Kış Olimpiyatları'ndan sonra Tayvan'a saldıracağını ileri sürdü.
Herşey yazdığımız yere çıkar.Alıntı:
Türkiye, ABD'den 40 F-16 Savaş uçağı talep etti ABD bu kez talebe olumlu yanıt verecek gibi. Türkiye ABD ilişkileri iyiye doğru gidiyor.
Bazı Enfes Filmler
@izlemelisiniz
·
57d
“Size yemin ederim ki, gereğinden fazla anlamak bir hastalıktır, gerçek bir hastalık.”
Meksika’da yer alan ve Morelos ve Puebla kentlerinin sınırında bulunan Popocatepetl Yanardağı’nda patlama meydana geldi!
https://youtu.be/_wTMmbLg8z8
Yaşar Gaga'nın şarkısı...
Rusya istihbarat birimi FSB, güvenlik kurumları hakkında bilgi toplayıp, terör saldırısı hazırlığı yapan, 3 Ukrayna istihbarat ajanını yakaladığını açıkladı.
Aklımdan geçeni yazmacem. Herşey buraya yazılmaz.Alıntı:
Kavcıoğlu: TL enstrümanlara geçişi teşvik etmek için çalışıyoruz-Bloomberg HT
https://abcgazetesi.com/kemal-kilicd...liyorum-410540
Alıntı:
Kemal Kılıçdaroğlu'ndan TÜİK'e: Saat 11'de geliyorum.
T24
@t24comtr
·
28d
KONDA Genel Müdürü Bekir Ağırdır: İktidarla seçmeni arasında kalan tek motivasyon dindarlık; mitingler CHP’nin seçimi kazanma motivasyonunu arttırır.
https://i.hizliresim.com/mrsl0lf.jpegAlıntı:
Mitos
@mitoskultur
·
38d
1948'de Oklahoma Üniversitesi'ne kabul edilen ilk siyahi olan George McLaurin, beyazlardan uzak bir köşede oturmak zorunda kaldı. Ancak adı, üniversitenin en iyi üç öğrencisinden biri olarak onur listesinde yer alıyor. İşte o sözü:
′′Dünyayı dönüştürebilen tek silah; EĞİTİM ′′.
Daha iyi olunca akar sular durur. Digerlerinin yaptigi insanlik dışı gibi geliyor?Alıntı:
“Bazı sınıf arkadaşlarım bana hayvanmışım gibi baktılar, kimse bana tek kelime etmedi, öğretmenler sorularımı dikkate almadılar. Ama kendimi o kadar adadım ki, daha sonra sorularını cevaplamak ve ders anlatmam için beni aramaya başladılar".
Hiç değil. Bizim yaptığımız gibi her gelene kucak açsaydılar, yeni gelenler niçin bu siyahi gibi çaba göstersinler? Kendi gettolarını oluşturup, ülkelerindeki kültürü aynen buraya taşıyacaklardı.
Kara büyü, tavuk büyüsüyle uğraşıp, yerel dinlerini, geleneklerini devam ettirecekler, fareler gibi üreyecekler, tenekeken gecekondu mahallelerini buyuteceklerdi.
Kendi kültürleri iyiyse, kendi memleketlerinde yaşayanların durumları ortada.
Gitsinler kendi kültürleriyle kendi memleketlerini kalkindirsinlar.
Nerde çokluk orada ...luk. Tabii bu arada demokrasi, insan hakları, kültürel haklar diyen kendi insanlarını
unutmayalim. Bu uyuzlar da kendi insanlarına faşist diyecekler.
İste birisi de Tuik'e gidecek. Saat 11'i geçti gitmistir. Tuik mi zenin muhatabin?
Miging yap miting.. Şehirleri sarsacaksın...Yeri gögü inleteceksin...Uyuz...
Libya tamamen bilinmezlige doğru gidiyor. Adaylığı reddedilen Kaddafi'nin 3. Oğlu olan Seyfulislam Kaddafi'nin temyiz başvurusu kabul edildi. Şuanlik kararlara göre Seyfulislam Kaddafi başkan adayı.
Oraya gidip hesap sorabilmek için seçim kazanman lazım...Uyuz...Alıntı:
Vaziyet
@vaziyetcomtr
·
4d
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, TÜİK'e alınmıyor.
Sen girdigin tüm seçimleri kaybettin...
Allahın salağı...
Bu olanların sorumlusu, bu adamı o partinin başında tutanlardır.
Oy verenler, destek verenler, partililer hepiniz suçlusunuz.
Miting yapın miting...:)))))))))))))
https://i.hizliresim.com/4rvsit3.jpeg
Alıntı:
TONYUKUK
@Gok_Budun
İlk başta Ülkücülük böyleydi.
Sonra Tanrı, Allah oldu.
Bozkurt'un etrafına sarılan hilal daha önemli oldu.
Atsız terk edildi, Ötüken dergisi yasaklandı.
"Tanrı Türkü Korusun" yerine "Kanımız Aksa da zafer İslamın" denilir oldu.
Arvasi ve sonra da Necip Fazıl esas alındı ve...
Alıntı:
TONYUKUK
@Gok_Budun
·
2 Ara
@Gok_Budun
adlı kişiye yanıt olarak
1-En sonunda da biri
"Kara propaganda yapıyorlar bana Atatürkçü diyorlar" dedi...
İşte ülkemin ülkücü gençleri, ülkücüleri böyle böyle iğdiş edildi.
Türklük, milliyetçilik ayaklar altına alındı ve bunu yapanlarla dost olundu ittifaklar yapıldı. Şimdi ne ülkü kaldı ne Atatürk...
Alıntı:
TONYUKUK
@Gok_Budun
·
2 Ara
2-Bir yorumcu şöyle yazmış bu tivite yorum olarak:
"Önce Müslüman, sonra Türk'üz diye başladı her şey.."
Evet, haklıdır. lakin,
Horosan erenlerinin Piri,
Hoca Ahmet Yesevi'nin:
"Din seçim Türklük kader" sözünü
yani kök inancı unutmuş
'o gün Tanrıdan Allaha' dönenler...
SON DAKİKA!
Avrupa Konseyi: "Türkiye'nin Demirtaş'ı serbest bırakmasını güçlü şekilde talep ediyoruz".
Cübbeli Ahmet: "Burası şeriat devleti mi! Şeriat devleti ilan edildiyse ona göre davransınlar. Milleti göz göre göre batırmayı Nas’a bağlarsanız, milleti Kuran’dan soğutursunuz"....
Abi böyle müdahale olmaz. Soytarılık bu.
Ben fikrimi yine değiştiriyorum.
Siyasi bir oyun oynanıyor. Şayet erken seçim olursa, şuan mevcut partilerin oy oranlarını tamamen değiştirecek şartlar oluşturulmaya çalışılıyor.
Bu olanları ekonomiyle, borsayla, teknik analezle falan açıklayamazsınız.
Bu şekilde müdahaleler felakete sebep olur.
Kapsamlı siyasi bir analez yapmak gerekir.
Yazdiklarımı silmek zorundayım.
Ben bunlara bakarım. Çünkü bunlara ihtiyaç var. Yakın gelecekte ekmek ihtiyaciniz varsa bunlarla zorla almak zorundasiniz. Diger secenek aç kalmak.Alıntı:
Milli Savunma Bakanlığı, üç adet Akıncı İHA'nın Kara Kuvvetleri Komutanlığına teslim edildiğini duyurdu.
Güray MOLLAOĞLU
@GurayMollaoglu
·
5d
Şayet 14 aşılırsa ne olacağını söyleyelim ki durumun vehameti görülsün. Kanalın boyu 14-8.5=5.5 TL
14+5.5=19.5 ₺/$ hedefine gider. Allah sonumuzu hayr etsin.
Bu mudahaleler oraya goturur.
Fatma
@fatmadiyin
·
4s
Keşke havadan şöyle bi 20 25 30 35 bin falan 40 45 bin gibi bi para gelse 50 60 bin.....
Merkel 67 yasinda dogu alman sarkicınin şarkisiyla emekli oldu.
Bizde de siyasetçiler 67 yasinda emekli olsunlar
Nasrullah AYAN
@nasrullahayan
·
1 sa
Rahmetli babam derdi ki "sarhoşa mektup yazma ya okur ya okumaz"..
Sevinen, elinde dolar, altın olmayanların kayıplarına seviniyor. Sevinme zira,Alıntı:
AnahtarSin
@Hakkikko
·
6d
Elinde altin euro ya da dolar olduğu için kar elde ettiğini sananlar sevinenler o kadar çok yanılıyor ki..
Elindeki dünkü dolarla bugünkü dolar aynı peynir dün 5 dolarsa bugün gene 5 dolar..
Ne kazandin?
Hiç bi şey..
Niye seviniyorsun?
Hiç..
Titanigin mallarını mi buldun?
Alıntı:
Tuncer D.
@LanNolduBe
“Geceyi aç geçirip de kılıcına davranmayanın aklından şüphe ederim.” Ebu Zerr
Tövbekar abi hoşgeldin be ya...İsaallah sağlığın yerindedir. Gerisi boş.
https://twitter.com/kahraman_harun/s...981849606?s=20
cübbeli ahmet yeni kaset çıkarmış
yala beni,öp beni,manyak manyak işler
hoş geldin tövbekar abi
https://i.hizliresim.com/1txe3uf.jpeg
Foto mesaj...Bunlar da var:
Alıntı:
Hulusi Akar:
"Toprağımızda gözü olanların gözlerinin ne hale geldiğini tarihi okuyanlar görür."
Alıntı:
Hulusi Akar:
Hatay'la alakalı pervasız açıklamalar duyuyoruz, koma halindeki birinin sayıklamasından farkı yok."
Haber Rus menşeli bir site tarafindan verilmiş. Tweetin altindaki yorumlari okursaniz uzulursunuz. Kendi devletini, Milli Savunma Bakanini elestiren, elestiriyi birakin asagilayan, kucumseyen acayip insanlar.Alıntı:
Sohbet
Sputnik Türkiye
@sputnik_TR
Rusya devletine bağlı medya
Milli Savunma Bakanı Akar: 'Bizim kimsenin toprağında gözümüz yok, ancak bizim toprağımızda gözü olanların gözlerinin ne hale geldiğini tarihi okuyanlar görür' https://tr.sputniknews.com/20211203/1051419988.html
Savunma Bakanliginin neyini elestireceksiniz?
Prusya askeri töreni ile uğurlanmiş.
https://youtu.be/Q7dsE_Obo9A
3 şarkı soylenmiş. Biri inancli bir Hristiyan oldugunu anlatiyor. Ikincisi bir donem Almanya'da
yaşanan kıtliğa isaret ediyor, bence burasi onemli. 3.sarki ise kendisi için olmali, populer bir şarki: "Benim icin kirmizi guller yagsin".
Aga şimdi leydi diana araptan hamile kaldı aldırmıyoda tabi o düzeyde gayrımeşru çocuk olmaz tüm dünya o ülkeyle başşak geçemez o sebeple E herıld yani
O Gece koruma polisi (büyük ihtimal Cep tel e emir o olaydan bi iki dakka önce düştü) tabi eğitimli ajan Emre de uyman lazım
Şöför + o Arap Dodi bey kardeşimiz merhum + bi de leydi nin boyunlarını bi buçik dakkada kırdı parçaladı ya tabii tırafik kazası mizanseni vermen ilazım verdiler de zate Tabi kim sker trafik kazasını
Sonra top gey oğlan şarkıcı piyanist şantöz dört göz şarkıcı var ya ingiliz şarkısında
Good bye englands rose dedi Ya leydi ye vedaya atfen
Maksat iş olsun
Ne malum merkel bacının hristiyan olduğuna bile ben enanmeyom emme
İş miş çiş ossun deye alamanyanın gülü şarkısıyla veda ettiler ona da
Gülü seven dikene katlanır deve ye diken Deve katlansın yok artık deve
Yani burdaki arkadaşlar kolay anlasın diye
Bi nevi
Kibarca zktir ettiler
İngilizcesi
Seak tear et
Yazıldığı gibi okunuşu da
Taliban Sözcüsü Zebihullah Mücahid:
•Kadın bir mal/mülk değildir, asil ve özgür bir insandır. Kimse kadını zorla evlendiremez.