Tcell tavan olmasını mı bekliyor, hala ıkınıyor ama yumurtlamıyor, istikamet çift haneler olmalıydı ama bu baskıyla zor.
Printable View
Gideyeah...:ok:
Tcell'in tazyikiyle kıpraştı biraz sadece, 10 altında olduğu sürece hikaye, yakışma şirkete.
Bankalardan buna geçiş olursa 10 üstüne atar.
İyi haftalar.
Ne kıymetli paraları var, geç artık çift haneleri.
Tcell tavana az kaldı, Allah sen bildiği gibi yapsın tahtacı.
10 lira olunca orası burası oynuyor, 10 20 lere gitmeden rahat yok, 10 alına kaymaya çok istekli.
Dün Tcell şov yaptı bizimki yarısı kadar eşlik etti, bugün de sen sazı al eline telekom.
Çeri çöpü her şey katladı fiyatı, bu uyuzun da en kötü 14-15'lerde olması lazımdı bu endekste, şu açıkçılar peşini bıraksalar gidecek hisse.
Sen rezil bir hissesin veselam.
Keşkelerin bir anlamı yok ama yine de keşke sana hiç bulaşmasydım.
10 lira etmeyen koca telekom yazıklar olsun, yazıklar olsun, yazıklar olsun.
Bankalar tavan oluyor kaç seferdir, bu %5 yapamıyor.
Tavan tavan giden bankalar bu kadar düşmedi yahu, hemen 10 altın verdi, cırcır, ishal, rezil.
Tcell 21.50 bu enkaz 10 altına vermeye çalışıyor hala.
Tcell ne kadar artistik silkeleme yapıyor, nereye kadar çakıp sonra toplaya toplaya yükseltti hisseyi, bizim tahtacı bir şeyden anlamıyor, anlamıyorsan takıl peşine Tcellin yahu, endekten 2 kat fazla düştü yuhhh.
İyice gıcık etti beni.hayatında kaç defa 4 puan çıktında düşüyon.uyuz eşşek kervan dönünce kervan başı olurmuş.3 - 5 lot daha çaktım kendi gücümle....anıta anıta götürecek tahtacı.bindim sırtına inmem....
Gün gelecek buraya yazacak Eskiden buralar hep dutluk tu diye....endeks 300 bin olmuş sen hala tutturmuşsun 9 diye...yok öyle yağma....
Gelirler 3.4. çeyrekte ikiye katlayacak.seneye tekrar ikiye katlayacak.yatırımlar borçlar bitince şuanki piyasa değeri kadar yıllık kâr açıklama potansiyeli var.tabi hortumlamayıp düzgün yönetilirse......geçen yıl 5 milyardı kar.bu yıl 7-8 milyar olur en azından....tabi çalmazlarsa....
Masa sandalye şirketi gibi hareket ediyor, 10.20'den 9.80'e bir çırpıda düştü, tahta birilerin elinde oyuncak olmuş.
Donsuz bırakacam seni taht:oleyo:acı . Kişodunu bile alacam. İncir yaprağıyla hezdirecem seni...
VAKBN tavan oldu, varlıııık fonu bun da alsanıza, dünya para bağladınız yahu.
Tcell tavana gidiyor, biz de %5 yaparız, yarısı kadar, ne günlere kaldık beee.:)
Tavan sırası sana gelmedi mi telekom, 2 banka 2 gündür tavan oluyor, yetti be.
Yürü aslanım, çok yıprattın bizi, az da gün yüzü görelim.
Geriye dönüp temizliği de yaptı, engel kalmadı değil mi Temelci ortak, bizden başka da kimse kalmamış zaten.
Vuruyor, vuruyor ama devirmiyor, yazık etme bunca işleme tahtacı.
11'ler gelsin artık müdür, hep görüp dönüyorsun az da VAKBN örnek al 3 tavan yaptı yahu.
Çok çalkalaması iyiye işaret, 11 üstü sağlamlaşsın iyice.
Hep boşuna demedik tek hanelerde yalansın sen telekom, şimdi de 11'leri devir artık, Vakbn'ı takip et, ya da yarısı kadar.
En son assolistler sahneye çıkar diyorsun yani.
Tcell nerden gelip artıya geçti, birazdan primde geçecek bunu.
Bunun da 11.140 larda olması lazımdı am gitmirem diyor.
Geçen yıl 27 ağustosta 100endeks 1455 iken , bugün 3165.