https://mobil.egedesonsoz.com/yazar/...luyor-mu/17173
Printable View
Ege Dünya Ticaret Merkezi sürecine ilişkin gelişmeler, Grubumuz tarafından yakından takip edilmekte olup, gelişmeler olduğunda paylaşılacaktır.
16.05.2022 ÖDA 2022/10
20 yıldır yakından takip ediyorsun
bi seferde tutta kopar şu işi
Baska sirket olsa bu gorusmeleri borsada hisseyi ziplatir..bizimkisi okadar laçkalaşmişki millet milyoner olcagini bilse yanasmiyor..
emin değilim....tmsf payı %11 küsür (egyonun payı) çukurun başka ortağı yok diye biliyorum...
%50 %50 olduğunu söyleyenler de var...
ama bu şirketin iştirakleri ile ana ortağı ve dolaylı iştirakleri arasındaki sözleşme ve hak kullanımlarının detaylarını devlet sırrı gibi sakladıklarından çukurun ortaklık oranı 7 bilinmeyenli denklem gibi
varsın %50 olsun diyelim...o zaman da önceki yaptığım hesaba göre 400 m dolar kar bırakır iyi bir projeyle...
her iki durumda da eplasın gerçek değeri ile borsa fiyatlaması arasında astronomik fark olduğu aşikar...
zaten yazımda parantez içinde belirtmiştim...şirketin menkul ve gayrimenkulleri ve bunlara iştirak oranları bildiğiniz dedekorkut masalı gibi...
herkes farklı birşey konuşuyor zira şirket yatırımcıyı tam anlamıyla tatmin edecek bilgiyi vermiyor..
12-15 tane de villası var deniliyor...nerede ve tutarı ne kadar..su anda lojman olarak mı kullanılıyor...kira mı getiriyor...yoksa villa milla yok mu...
var mı net bilgisi olan
Sn yatayseyir, çok teşekkürler.
EN DANDİK ŞİRKET PATRONLARI BİLE
kendi şirketlerinin pay alımı yapıyor
ben hatırlamıyorum
hatırlayan var mı acaba
bizim patronun hiç pay aldığını duyan oldu mu acaba
https://www.gundemebakis.com/yerel-p...i-h109753.html
ağzı olan konuşuyor
Röportaj dan alıntı
Birilerini kullanıyorlar kurşun asker gibi, birilerini sürmüş öne AKP, 'Cak cak cak' ötüyorlar. Onlar kendilerini iyi bilir. Kanarya, bülbül ötüşü güzeldir ama karganın ötüşü çok hoşuma gitmez. Karga gibi ötmenin bir anlamı yok. Asıl sorun çözüm önerisiyle birlikte kente katkı koymaktır. Kente katkı koymayanların ötmeye hakları yok, hem de iktidarın mensubuyken. İzmir'i sevmeyenler kendilerini iyi biliyor. Onlar, İzmir'e yerel yönetimi onlara vermiyor diye hakaret edip dururlar" dedi.
İzmir milletvekili boşa sıkma bu işin sorumlusu başta Yüksel çakmur vede iş yapmayan CHP belediyesidir, burda size söz değil B… düşer
İnsanda biraz insaf olur, Bu zihniyetle her şey ortada. Koca bir köyden farkınız yok
Oturduğun yerden masal anlatma
Kendisi almadı,. Mazhar holding aldı.
M2007J20CG cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar! A1 Capital 396.000 lot satışta. MKK' ya kaydedilen miktarı satmaya mı başladılar?
Zalim KZ
14 aydır yatırımcıya yapmadığın kalmadı İnşallah bize yaptıkların burnundan fitil fitil gelir
Gözünü toprak doyursun desem ölüm korkusuda yoktur senin gibilerde
Geçen sene 20den 50 ye giden harekette ortalama 35tl den hisse alan kimse en az 100 tl den satması gerekir ki parasını korumuş olsun.
Ya da birisi 35 den 1 lot hisse satıp dolar alsa ve şimdi gelip hisse almaya karar verse en az 5 lot alabilir.
Yatırımcının zararı gerçekten çok büyük. Hareketi de kalıp sipariş haberleri vererek adeta yatırımcı ile alay ederek yapılmış olması üzücü.
Kemal amcam hiç öyle hak yemedim ayakları yapma,hesap ortada.Bu insanların zararının sebebi sensin. Gönderdiğin bilançolara hiç değinmiyorum bile, favökten nasıl zarar eder bu şirket, insanın biraz yüzü kızarır o bilançoları gönderirken.
Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ben suçu bu gibi patronlara bulmam
bunca haklı şikayete rağmen görevini
yapmayan kamu kurumlarına bulurum
Şirketimizin 400.000.000 TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde çıkarılmış sermayesinin 20.000.000 TL'den 27.825.600,89 TL'ye artırılmasına ilişkin Şirket Esas Sözleşmesinin tadil edilmiş 6. maddesi, İzmir Ticaret Sicil Müdürlüğü tarafından tescil edilmiş ve 17 Mayıs 2022 tarih ve 10579 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesinde yayımlanmıştır.
yapılan tahsisli olayı
17,00-17,25 seviyeleri sağlam destek noktası gibi duruyor. Burada yukarı dönmesin gerekir.
Yoğun satış baskısı gelirse aşağı kırabilir.
devre kesici de geldi
A1 Capital satışa devam ediyor. An itibariyla 505.000 lot ekside. Önemli olan kayıdedilen miktarı kaç ortalama ile satacaklar?
Geçen yıl satıştan sonra daha yukarılara gitmişti.Bakalım hangisi olacak?
KAP: MZHLD [EPLAS ] MAZHAR ZORLU HOLDİNG A.Ş. Özel Durum Açıklaması (Genel)
Orjinal Link:
https://www.kap.org.tr/Bildirim/1030546
Dosyalar:
Özel Durum Açıklaması (Genel) 2022-05-16
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
Yapılan Açıklama Güncelleme mi? Evet (Yes)
Yapılan Açıklama Düzeltme mi? Hayır (No)
Konuya İlişkin Daha Önce Yapılan Açıklamanın Tarihi 20.01.2021
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı? Hayır (No)
Bildirim İçeriği
Açıklamalar
Açıklama Ege Dünya Ticaret Merkezi sürecine
ilişkin gelişmeler, Grubumuz tarafından yakından takip edilmekte olup,
gelişmeler olduğunda paylaşılacaktır.
16.05.2022 ÖDA 2022/10
Bir gün önce yukarıda ki haberi yolla.Bugün satış için başvurduğun miktarı A1 Capital aracılığı ile satışa geç!!!!!!!
Merhaba,
Bir arkadaş aradı "KZ'den bir b*k olmaz" dedi.
"Yanılıyorsun kardeşim, haksızlık etme" dedim.
"Adamın b*k olması için daha ne yapması lazım?"
"Son bir seneye iyi bak, adam b*k mu değil mi, sonra karar ver." dedim.
İyi akşamlar.
Saygılarımla,
Benim vebalim yok arkadaşlar
Hep değişim güzeldir
Değişim şart dedim durdum
Asla başarılı ve vizyon sahibi bir CEO
olarak görmedim, görmem de.
Başarılı demem için, koltuğa oturduğu
andan itibaren holdingi ve
şirket sayılarını artırması gerekirdi
Kala kala elde iş yapan sadece EPLAS kaldı
Asla yatırımcısına karşı dediği gibi dürüst değildir
Sermaye ve iş aleminde itibari yoktur
Aldığı borçları asla geri ödemez
Mahkeme kararı ile aldığı o borçları
kat be kat fazlasını ödemek zorunda kalır.
aylar önce yalvarmadıgımız kaldı ke-mal varken soygun varken ısrarla durmayın bu kagıtta dıye enflasyona diğer kagıtlara gore yerın dibine girdi daha girmeye devam edecek gibi
hala 16 kişi okuyor altta yazık bedelsiz verecem dıyıp malı yıktıgından beri gun yuzu gormedi
merhabalar borsada işlem gören egeplastik şirket yatırımcısıyım. şirket hisselerini yaklaşık bir yıl önce tl varlıklara güvenerek döviz ve altın almayıp hisse senedi satın aldım. her geçen gün param eriyor şirket hisseleri hergün düşüyor. sürekli yalan ve dolandırıcılık haberleriyle bizleri kandırdılar. EN SON BİR AY ÖNCE 140 MİLYON TL KARŞILIĞINDA BİZLERE 35 TL DEN SATTIKLARI HİSSELERİ 17 TL DEN YAKLAŞIK 7.8 MİLYON LOT ALDILAR. ARADAN 10 GÜN GEÇMEDİ ELLERİNDE BULUNAN 2.7 MİLYON LOTU ALDIKLARI FİYATIN ALTINDA SATIYORLAR. BEN RESMEN BATTIM TL VARLIKLARA GÜVENEREK YAPTIĞIM YATIRIMLA. BEN İÇİN TEK YOL KALDI O DA İNTİHARRRRR. BENİ DOLANDIRDILAR BAŞKALARINI DOLANDIRMASINLAR DİYE BU MEKTUBU YAZIYORUM. BEN HAYATIMA SEBEP OLDULAR BAŞKALARININ HAYATINA SEBEP OLMASINLAR. BU ŞİKAYETTE KARŞILIĞINI BULMAYACAK BİLİYORUM AMA YİNE DE ŞANSIMI DENİYEYİM DEDİM. MALUM GENELDE PARA SAHİBİ OLANLAR HER YERDE BİZ GARİBANLARI EZİYOR. ELVEDAAAAA
eger ciddi yazdıysan her düşüşün çıkısı vardır bizde zamanında cok sıfırladık şükür ke-mal gibi şirketleri öğrenip artık onlara kazandırmıyorum.ulkede iyi şirket çok eregli,aksa,şişe vb.al kenara at uzun vade bak mutlu edecektir ıhlas,kutman,ke-mal,galip vb.bunların şirketlerinden uzak dur borsa güzel kazandıracaktır.
Arkadaşlar! ''Düşen bıçak tutulmaya çalışılmazmış.'' A1 Capital girilen bütün alım emirlerine veriyor.Satacağı miktar sonlanıncaya kadar beklemekte fayda var zannımca.
Ah K.Z. ahhhh.
Sayın Yeni Üye ! Hiç bir şey senin hayatından daha değerli değildir.Borsada fırsatlar bitmez.Kripto para değil ki sermayen yok olsun.Hisselerine sahip çık.Gün gelir az bir zararla da olsa satar çıkar,başka hisse de %50 yakaladın mı bütün zararını çıkarırsın.Yeter ki piyasadan kopma,ayakta kal.Biz bu piyasa da 30 yıldır neler gördük.
Hemen aklından çıkar o kötü düşünceleri.......
Allah belanızı versin!!! 15 yıllık yatırımcıyım bu hissenin. Şu zamana kadar hiç sitem etmedim sabırla bekliyorum lakin artık sitem değil direkt olarak ALLAH BELANIZI VERSİN diyorum. Yazık bu kadar insana!!!
başka formlardaki beddualar burayada geldi..... 28-30 aralığından bu fiyatlardan kağıt mı satılır nidaları atanlar....... vardı nerdeler....