Çizecekler gibi yine ve yeniden.:)
Printable View
Çizecekler gibi yine ve yeniden.:)
37 den aldığımdan beri ipini koparmış deli dana gibi gidiyor.:)
Teknoloji şirketi mi sandılar bunuda yanlışlıkla.:)
Yapı kredi robotunun girdiği hissede ot bitmez. Artıdan eksiye geçirmeyi başardılar hisseyi.
Nasıl bir hisse bu yahu!!!
Genelde hep oynak hareketler....
48,8'ye zıpla .....hhoooppppp 46,78,,.,..!!!!! Şimdilik!!
48,80 den, 46,20 ye değdi...
Devre kes bakalım bir de..,..
46,08.... devreyi kestin be sonunda..,.,..,.,...
43,80 ikinci devre kesti.,,.,..,
ha gayret tabana kuvvet...,.,..,.!!
Bu aracı kurumların tavsiyeleri.,,...,.,..,..,..............
kimin eli kimin cebinde belli değil. malı on defa farklı aracı kurumlar üzerinden alıp satıyor tahtacı. 100 bin alan on dakika sonra satışa koyuyor hisseyi.yapı kredi sürekli bakılama olarak kullanılıyor. velhasıl çıkmaya niyeti yok.
Satışlar 47.321.591
Dönen Varlıklar 12.426.790 9.878.476
%
26
Duran Varlıklar 2.263.438 1.312.052
%
73
Toplam Varlıklar 14.690.228 11.190.528
%
31
bu duruma 700 mn kar nedir ya mantıken acıklamsı var m ı
Alavere dalavere, yer değiştirme var demektir bence.,..,.,,,.,....:seyt::seyt:
43 ü de g...... kırdı....
Battığı günleri anımsattı bana..,,....
Derinlik göremiyorum ama işlemleri takip ettiğimde robotlar gelene veriyor sanırım.
Bakalım bugün nereye kadar ....... gevşeyecek..
42 nin altında bi kapanış yaparsa b..,,.,......
Sıkıntı....
stoplosss...
43,34 - 41,46 makasa bak yahu... her zamanki ters köşe hareketleri...
Ne halt edersen et .. ey spek/ler.. %30 bıraktım, sonuna kadar... yine dükkan kapatmaya gitseniz de bekleyeceğim.
40,52..,,.,.,..!!!!!!
40,90 dan biri 98 bin civarı almış????
Sanki endex kağıdı.,.,.:
,....
burada tam bir ''vurun kahpeye filmi çekilmiş.. '' 36.48 te bir desteği daha var..
TKNSA Fiat 40 civarında tekrar gözünü yükseğe dikmiş potansiyeli mevcut.
https://i.hizliresim.com/f43p1le.png
‘6.6 milyar cirodan 14.5 milyar
ciroya ulasti. Ederi 8 milyar tl. ciro muazzam büyüyor yil sonu cirosu 70
milyara ulasacak brüt kar 1.5 milyar sene sonu 8 milyar beklentisi devam ediyor tek sikinti net kara bunu yansitmak’
Alıntıdır.
Teknosa ceo su, 2024 te 1 milyar tl,dijital odaklı dönüşüme yatırum yaoacaz diyor.
İlk çeyrek vergi dairesine 490 milyon zarar veriyor.
Bedava telefın, tv dağıtmışlar herhalde.
Ölmüş bu başlık !
Teknosa pek kimse taşımıyor demek ki
35 ile geldik bakalım.32 de güçlü bir destek var buradan döneceğini düşünerek aldım ancak 32 de ekleme yaparım.50 lirada take profit hedef.tüm yatırımcılara bol kazançlar
Teknosa her bilancoda, cani isterse kar isterse zarar yazar.
Zarar ediyorsan satis yapma serefsiz. Su kadar ciro arttirdim ama finans gideri. Sanki bana zararina mal satiyor. Serefsizler
90 cente geleceğini patron hariç kimse düşünmemişti dersem absürt olur burası Bist kim kime DUM Duma 88 cente 80 cente alarm kuranlar var YTD
bir buçuk ay olmuş alalı bir arpa boy yol gidememişiz.artık gitmesi lazım 32 dn ekleme yaptım 80 cent te ben zararı katlanıp çıkarım endeks gelmiş 11 bine bi sürü giden hisse var ağırlığı onlara veririm kendileri bilir.
grafik güzeldi teknikten belki kazanırız dedik ama 35.5 a kafa atması lazım artık çok oyaladı.
Kamuda ve özel sektörde esnek çalışma sistemi geliyor idari malı trafik yoğunluğu vs her anlamda tasarruf getirecek uygulamayı Cumhurbaşkanı yardımcısı Cevdet Yılmaz açıkladı
Esnek çalışma ile kamu da ve özel sektör de aynı pandemi dönemi gibi bilişim sistemleri üzerinden evden esnek çalışma ile mesai tamamlama olacak...
Bu durum en çok bilişim teknoloji ve buna araç gereç bilgisayar tablet cep telefonu ve aksesuar sağlayan firmalar fayda görecektir.
Bunun resmi açıklaması 1 gün önce yapıldı taslak hazır yakında resmi açıklama gelir.
İndeks dgate despec arena ardyz netaş alctl vs vs bütün bu hisseler olumlu etkilenir.
Ytd
Kendi kişisel görüşümdür
Teknosa yine zarar yazmayı başarır merak etme ,yarın bu bilanço ile bir taban yapar artık, nasıl sabancı hissesi bu şirket çözebilmiş değilim.
Teknosa'nın 2024 yılı 6 aylık konsolide olmayan net zararı 663.344.000 TL (2023/6 aylık: 471.253.000 TL)
oo hala sessiz buralar hayret ben cuma günü 28,7 maliyete düşürebildiğim teknolardan biraz çıktım.32 lere gelirse biraz daha çıkıp çnaka katlayıp katlamayacak mı ona göre beklerim.
bu ara endeks 10100 civarına kadar gelebilirse orada da göfiyat ne olursa olsun %50 mal azaltırım bu endekse paralel hareket etmiyor ama yine de tedbir tedbir
YTD
mal azaltmaya devam momentum zayıflıyor mu yoksa ağacı mı silkeliyorlar haftaya belli olur.%30 azalttım 40 a kadar %20 daha verip beklerim.şimdilik dipten iyi geldi.
%30 karla malların yarısı çıkıldı.yarı malla düşerse de çıkarsa da bekleriz 40 üzerini
2025 e 40 ile başlamak güzel hadi bakalım hisseler azalsa da takibe devam
29 dan 40 a gelene kadar yarısını verdim düşerken de en sonra malı 31.30 dan vererek nakitte bekliyorum.çok kısa sürede güzel getirdi düzeltmesi biraz abartı oldu % 5 tek kalemde alan şahısın etkisi olduğunu düşünüyorum.
1-2 gündür hareketli ancak ben artık 40 üzerine atmadan girmem