Katılıyorum sayın Gentleman,
Şimdiki hareketleri pek tutarlı değil. Sanki birkaç aylık bezdirme ve silkeleme yapacak gibi.
Printable View
villa dedigimizin seylerin otel odasi oldugu konusunda suphelerim var..ayrica ets nin sitesinde mayis icin rezervasyon yapilabilir gorunuyor..ilginc olan ise tum gunler musait gorunuyor cok ilgi oldugunu sanmiyorum...
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
hayırlı kandiller
Simpaş ta yaşam belirtileri....Herkese bol kazançlar.
Bugün Sn NPTN in günü olsun...
tektu
500.689-0,78 / 0,79-493.056
1.230.8920,77 / 0,80-459.303
sngyo
1.637.198-0,64 / 0,65-1.294.893
1.285.197-0,63 / 0,66-1.196.209
571.799-0,62 / 0,67-1.044.301
ETS tur temsili resimlerden gerçek resimlere geçmiş.
https://www.etstur.com/Zigana-Resort-Alacati#
[IMG]http://i.hizliresim.com/8Mrmlr.jpg[/IMG]
493.748-0,80 / 0,81-508.221
villalar satildi haberi duyan maharaj usta nerelerde yaw? bunlar villa olsa denetci raporunda yazardi? otel resimlerinde ets de gorunuyor, otel odasi bunlar...
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Merhaba, sngyo için kısa-orta vade hedefiniz nedir hocam?
belkide ruhsat alininca ayrilacaktir ama su an otel odasi mahiyetinde gorunuyorlar
Ets de zaten villaların sadece resmî var fakat oradan yer kiralanmıyor.standart ve suite oda alabiliyorsun.villalarda farkettiyseniz çamaşır makinası gözüküyor fotoğraflarda.yani villalar şu anlık ya satıldı yada başkayolla satılaçak.ydaylık sezonluk kiralanıyordur belki.ama ets de bilgi yok
Bu arada, Bmeks de hareketine başladı başlıyor sanırım...
Bu topikte ele alınmıştı da bir aralar.
Merhaba dostlar.
Tektu gene sinir etti hepimizi demi :(
Endekse bakarmisiniz !!!
94,634 !!!!
Gunun en yukseginden kapatti !!!!
REKOR !!!
Daha onceki gonderilerimin birinde belirtmistim, Endeks 100 bin olursa, Tektu 80 olurmu demistim :))))
Endeks 100 bin ha oldu, ha olacak, biz hala 79 kapatiyoruz.
Iste, piyasa hissesi almamanin yada zamaninda, yani piyasanin rally ye baslayacagi zamanlarda, endeks hissesine gecmemenin cezasini cekmekteyiz !!
Tektu nun ne takaslarini, ne pastalarini , ne grafiklerini , nede alan satanlarini incelemeye gerek yok !!
Mahmut Pasa pazari gibi, darmadagin !!!!
Ne alanlara, nede satanlara anlam veremiyorum (2 kademe araliginda)
AMA, hareketliligin oldugu yerde, muhakkak pozitif yada negatif birseyler olacak demektir !!!
Kemerleri baglayalim, sinir krizleri gecirmemek icinde, yatistirici haplarimizi ve tansiyon ilaclarimizi elimizin altinda bir yerlerde bulunduralim :)
Bol kazanclar, saygilar.....
Ah dostum ah... eylülde geleceğim dedin ama yine dayanamadın. Bu iki hisse kulüp kumarcısı yaptı bizi. Yağ nasıl görünüyor bak hele :(
Ahh ahh Gentlemen kardeş demiştim sana klimaya bak diye
Ha, ha, ha !!!
Tektu deli etmeye devam ediyor :))))
17,55 te 78 e de bastilar ama 77 calismadi !!
Mali bosaltan, bosaltana !!
http://i.hizliresim.com/m3Dp00.png
Bu kadar satisa ragmen saglam durdu!!
AK yatirim 79 ve 78 den basti.
Bugunlerde tavan yaparsa sasirmam :)
4 aydir en cok satan deniz destek atmis bugun
Tüm centilmenlere selamlar.Sn Gentleman ne olacak bu tektu nun hali? Bundan kazanıp metro ya yatıracaktık,ağırlığı buna verdiğimiz için metrodan ancak çorba ile ayrıldık,ereğli dende çorba ile yetinmek zorunda kaldık.May ın yüzünden ömrümüz çorba ile geçecek.Kebaplar,iskenderler,gaymahlı gadayıflar hele o alaçatı zigana tatili hayali boş hayaller olarak mı kalacak.
Sn Çağrıbey,alyağda 7 iş günü 0.68 den her gün yenilenen süreli alış emri girmeme rağmen tek hisse dahi gelmedi.Eğer hisse kaptırmadan topluyorlarsa veya alıcıyı yeterli görmedikleri için satmıyorlarsa bile bunu nasıl beceriyorlar anlamış değilim.Siz ne dersiniz selam ve saygı ile..
Sn Gentleman ,ereğli den çıktıkta karabük ten çıkamadık,biraz yağlanalım dedik spek 69 dan alırsan diyor,yoksa yaklaştırmıyor.Tektu ayağımızdaki pranga.Artık bütün speklere savaş ilan ediyorum.Bak şimdi aselsan kaç tavan yapacak.Sahi aselsan da ne var? Çorba çıkar mı acaba?
Sn NPTN sngyo böyle devam ederde sizde sevinirsiniz inşallah.
Gunaydin Centilmen dostum,
Tektu cok ama cok dillendi !!!
Gitmesi gereken hissenin bu kadar fazla dillenmesi iyi degildir.
Hemen, hemen her yerde, Tektu nun 1 leri gececegi konusuluyor.
Bi CNN ve EURONEWS yer vermedi, onlarda yakinda gundemlerine alirlarsa, sasirmam !!!!
Saygilar...
Cok zor bir soru dostum !!!
Elinde 0,70 - 0,80 arasi ortalama ile bekleyen milyonlorca lotlara sahip insanlar var.
Bugun 0,70 calisti, umarim devami gelir.
Etrafimizdaki cogu dostumuzun elinde yillarca tuttuklari bir hisse.
Ben 0,89 dan girip, pacalla ortalamayi 0,82 ye cekip, temettu sunu alip, kol kesip cikmistim....
Saygilar.....
Dostum emin ol ki, spekülatörün işi çok çok zor. Adam belli bir seviyeye çekiyor oralardan malı boşaltabilirse kar etmiş olacak. Ama bunu yapabilmesi hiçte kolay değil. Tektu da aynen yağ gibi demir attı ve 60 larda süründü durdu. Spek ne yaptı 80 lere getirdi. Şimdi spek buralardan gömmekte hayli zorlanıyor. 3-5 kademede manevra yaparak, araya düşen KY(keriz yatırımcı) ya giydirmeye çalışıyor. Yağ da da aynı durumun olacağı konusunda şüphem yok. Yağ buna göre daha sığ ve avantajlı, piyasada kağıdı az. Bu nedenle kolay hareket ettirilebilir. Yağ da 95 hedefime kilitlendim, sabırla izliyorum bakalım. Ya nasip:):yes:
Su an'a kadar alanlar, satanlar...
http://i.hizliresim.com/O0lQGZ.png