Akbank %29 faiz teklif ediyor 32-35 güne.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Printable View
Akbank %29 faiz teklif ediyor 32-35 güne.
Gesendet von meinem SM-S908B mit Tapatalk
Matriks vs çok geniş veri izleyen var ise büyük Monitor var, ben aldım. Cep telefonu fiyatına, istenirse Smart TV olarak da kullanılabiliyor.
Normal monitor olarak kullanmak sıkıntı yaratır, videolarda sürekli kafamı döndürüyorum vs anlatılmış.
Microsoft PowerToys uygulaması ile ekranı 4 adet 21 inch ekran veya farklı şekilde kullanmak da mümkün aslında.
Yani 2inci ekran olarak hesaplı bir ürün gibi geldi bana, her şeye zam gelmiş bu stoklarda kalmış, borsacı dışında kimseye uymaz muhtemelen.
4K TVleri monitor olarak kullanmak iyi değil, gözü yoruyor yakından bakılamıyor, bu monitor olarak tasarlanmış.
https://www.epey.com/monitor/e/YToyO...5YXQ6QVNDIjs=/
https://i.hizliresim.com/hhbedbq.jpg
BES ten çıkışlar başlarsa borsada düşüşe başlar bence
Katılamıyorum...
Tam tersi... Devlet borsaya uzun vadeli yatırım sokmak için BES 'i icat etti. BES yatırımının default halinde dahi minimum %5 borsa fonu var. İçeride toplam 350 milyar para olduğunu düşündüğümüzde 15-20 milyar dolar borsaya uzun yatırım girmiş oluyor ki katılımcıların çoğu default fonda da durmuyor. Hisse senedi ağırlıklı fonlar son yıllarda daha fazla rağbet görmeye başladı. Eğer doğru fonlar seçilirse cazip kazançlar elde edilebiliyor. Bu sene birikimi 3 'e katlayan fonlar var mesela... Üzerine de %30 devlet katkısı eklendiğinde güvenli ve uzun vadeli bir ek yatırım bence.
Yapılacak düzenleme muhtemelen emeklilikteki ödemelerle ilgili. çünkü orada bazı soru işaretleri var. eğer enflasyonist ortam devam ederse düzenli gelir sigortası vs. gibi seçenekler pek de cazip olmaz. Bir şekilde emekliliği hak edenlerin birikimleri kendi seçeceği fonlarda değerlenmeye devam etmeli diye düşünüyorum...
0 işlem kısa devam .. sistemli sayımlı karlı stoplu :)
Bence bankalar faizler daha da düşmeden TL para toplyor TL kredi vermek istiyor. TL kredi ve TL mevduat oranını artırmak istiyor.
Al krediyi TL mevduat yap diyenler de olabilir.
KMH ve Kredi kartı faizinden yüksek oran buna işaret ediyor.
Kredi katına fazla ödeme yapmıştım, onu alıp vadesize koymuş banka, daha önce o şekilde olmıyordu. Hesap işletim ücreti çekmesinler diye sıfırlıyordum vadesizi.
haklısınız ben de aynı şeyi söylüyorum. fonları sistemdekiler doğru şekilde seçmeyi beceremiyor. bu sene enflasyon kapattığı için göremiyoruz fakat geçen seneye kadar devlet katkısı çıktığında eksi yazan bir sürü fon vardı. ayrıca bire gram et bin ayıp örter demişler. İşsizlik fonunu nasıl işçiye kullanmayıp, hazine borçlanmasına kullandılarsa, Bu BES adındaki emeklilik içermeyen sistemi de emeklilik ambalajıyla insanları kandırıp borsaya, altına, dövize kendileri girmesinler diye yaptılar. Sonuç olarak kasa her zaman kazanır.
SSK yok (1,5 yıl )
BES yok
kredi kartı yok
KMH yok
KKM yok
TAPU yok
köyün bir delisi ben miyim ?
sp diplemişti zaten ... orası yukselir bura düşer tersi falanda olabilir .. ... korelasyona inanmıyorum .. vardıda artık yok .. belki ilerde yine olabilir ..
Ben dövize güvenemiyorum, eğer çok paran var ise döviz mantıklı, az para ile ortada kalabiliyorsun.
Yani 1 milyon dolar tüm dünyada işe yarayan bir para ama 100 bin dolar o kadar da game changer bir meblağ değil.
Döviz almak tribüne geçip olan biteni seyretmek anlamına geliyor.
Bunun dışında bir gün dövizler TL ye döndü diye bir şey çıkar enayi durumuna düşülür, herifler vize de vermiyor, turistik olarak harcamak için belki 5-10 bin dolar kenarda durabilir.
Almanya Başbakanı Scholz, Doğu Akdeniz'deki imkanlardan herkesin faydalanması gerektiğini söyledi
Almanya Başbakanı Olaf Scholz, Doğu Akdeniz'in imkanlarla dolu bir bölge olduğunu belirterek bundan tüm tarafların faydalanması gerektiğini savundu.
Yunanistan'ın başkenti Atina'ya resmi ziyarette bulunan Scholz, Yunanistan Başbakanı Kiryakos Miçotakis ile görüşmesinin ardından düzenlenen ortak basın toplantısında konuştu.
Scholz, görüşmede Doğu Akdeniz meselesinin de ele alındığını belirterek "Doğu Akdeniz imkanlarla dolu bir bölgedir, özellikle ekonomi alanında ve tüm bu imkanları haklarının yararına kullanmak bölgedeki tüm komşu ülkelerin faydasına olmalıdır." dedi.
- "Sorunlar diyalogla çözülebilir"
İyi komşuluk ilişkilerinin sadece Yunanistan ve Türkiye için değil, hem tüm Avrupa hem de NATO için de önemli olduğunu ifade eden Scholz, NATO müttefiklerinin birbirlerinin egemenliğini sorgulamaması gerektiğini söyledi.
Scholz, tüm sorunların uluslararası hukuk temelinde diyalogla çözülebileceğine inandığını kaydetti.
Avrupa Birliğinin (AB) enerji fiyatlarında düşüş sağlanması için çaba harcadığını aktaran Scholz, yenilenebilir enerji kaynaklarının da Avrupa enerji güvenliğinin geleceği için önemli olduğunu vurguladı.
Scholz, Almanya'nın Yunanistan'a temin ettiği Marder tipi zırhlı araçlar için "Marder'lar Yunanistan'a teslim edildi ve her gün nerede olduklarına dair bilgi almıyoruz. Bunu istemiyoruz da. Bunu son yıllarda verdiğimiz silah sistemlerinde de yapmadık, gelecekte de yapmayacağız." ifadesini kullandı.
- "Marder tipi zırhlı araçlar Meriç Bölgesi'nde kullanılacak"
Miçotakis ise Almanya'dan temin edilecek Marder tipi zırhlı araçların Meriç Bölgesi'nde kullanılacağını belirterek Yunanistan Silahlı Kuvvetlerinin değerlendirmesinin bu yönde olduğunu kaydetti.
Yunanistan ve Almanya'nın ticari ilişkilerinin geliştiğini savunan Miçotakis, İkinci Dünya Savaşı'na ilişkin savaş tazminatı konusunun da Almanya ile Yunanistan arasında açık bir konu olmaya devam ettiğini kaydetti.
- "Yunan halkı da Türk halkı da barışçıl çözüm istiyor"
Miçotakis, Türkiye'ye ilişkin şunları kaydetti:
"Komşularımız ve tüm müttefiklerimiz Yunanistan adalarının kimseyi tehdit etmediğini biliyor. Uluslararası anlaşmaların keyfi yorumlarla değişmediğini herkes biliyor. Tarihin illüzyonla, coğrafyanın sahte haritalarla değişmediği gibi."
Türkiye ve Yunanistan'ın sorunlarını barışçıl yollarla çözmesi gerektiğini ve kendisinin dostluk eli uzatmaya hazır olduğunu öne süren Miçotakis, "Yunan halkı da Türk halkı da Avrupa da bunu istiyor. Atina da tabii bunu istiyor." dedi.
Türkiye ile Libya arasında imzalanan mutabakat muhtıralarının da görüşmede ele alındığını kaydeden Miçotakis, Yunanistan'ın Libya'daki gelişmelere ilişkin "Berlin Sürecine" katılmak istediğini aktardı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Yarın yarım gün olduğundan bugunden hafta sonu muhabbeti çalışır.
vakıf ve halkta bir hareketlilik var gibi ..
Yapı Kredi'den bir analist çıkmıştı, banka hareketi öncesi bizim hissemiz çok ucuz dedi, sonra bankalar tavan yaptığı gün bizim bankamız bile artık pahalı dedi, hisseler sonra düştü, şimdi o zirveye gelmiş.
1-2 ayda bir ucuz bir pahalı olabiliyor.
Not: İş Yatırım analistleri prensip olarak biz kendi bankamız hakkında konuşmuyoruz diyor.
Kaliteli Hisse senedini, Vob'unu Varant'ını düşük fiyata alamıyorsan
BORSADAN, BU ALEMDEN KOŞARAK UZAKLAŞ...
Lüpülüblan da dövüz hesapları dondurulmuştu..
Dövüz sahipleri ihtiyaç için bankacıyı rehin aldılar çoğu zaman...
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O şekilde olmaz diye düşünüyorum. Dışa açık bir ekonomiyiz. Döviz kuru sabitlenmiş gibi zaten, onu resmi olarak açıklarlar belki.
Öte yandan bu Yunanistan sanki risk gibi duruyor.
Komutanlar ise savaş vs olmaz ufak bir harekat olur bir iki günlük diyorlar. Onların kafasında da köprüleri vurmak var gibi.
430 short açan gece gece..işi biliyormuş..
Ben bir çoban olsam sen de bir koyun.
Seslesem elime tuz ile seni.
Koyun olsan otlatırdım yaylada.
https://www.youtube.com/watch?v=ndUC...lOSGis&index=2
bankalar %30 faizle mevduat topluyor...
merkez %10,5 diye tırıskadan nağmeler okuyor...
ülke iyice yoldan çıktı...
bist repo faizi %10 kusura bakmasınlarda bir tl bile borsada fazladan para tutmam...
devlet hep kendime kendime diyor...
Bence TCMB ve BDDK yeni tebliğ getirir, kredi çekip mevduat yapılanlar hesaplama dahil değil derler.
Kredi Kartı vs KMH 1 Kasım'da aylık %1,5 oluyor %18 eder.
Vatandaş için ucu ucuna kurtarıyor vergi vs de düşününce karlı değil ama banka cezadan kaçınmış oluyor.
FAİZ yok (mümkün mertebe )
REPO sözleşmem bile yok.
EUR yok USD yok. (vadeli hariç fiziki almam)
AU ve AG de almam açıkcası.(vadeli hariç fiziki almam)
Not:toprak yok derken adıma tapu yok.
en likit varlıklarım hisse senetleri.
ama tavsiye için çok teşekkürler dostum sağolasın.
Şu an Eurobond en iyi uzun vadeli yatırım alternatifi gibi. Arada alıp satmaya ugun değil makas fazla deniyor.
Bir analist doğrudan eurobond almak karlı dedi, bir diğeri eurobond fonu almak daha karlı dedi.
Bir şekilde eurobond cazip, ama traderlara uymayabilir.
hafif bir hareket olup bitti sanki.
Vesayet adamları
Onlara da yazık..
Görevdeyken savaş istemez
Darbe isterler.
Emekli olunca hergün savaş..
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0 işlem ... kısa devam .. kısmet artık .. iyi akşamlar herkese ..
ABD'nin 2 yıllık tahvil faizi %4.338 ile 2 haftanın en düşük seviyesine geriledi
Bedava verilmesine rağmen çoğu kez istenmeyen hazine akıldır .
şu euro bond mevzuna ara sıra kafam takılıyor...
3 bin param boşta duruyor...
859 tl günlük nema vermiş...
aylık 25,770 tl yapar...
yıllık 300,000 tl gibi bir rakam yapar...
yani %10 yapıyor...
eurobondlarda %12 getiriden bahsediyorlar ama tam bilmiyorum...
şu an viop boşta duran para iyice *** oldu...
%80 enflasyon %10 getiri...
bunu burdan çıkarmak gerekir...
akbanka bile koysam anında 25,000 tl 75,000 e çıkacak...
https://i.hizliresim.com/emp4t59.jpg