4000 den girenler titremeye başlayın. 3500 e kadar basar ********. Hele bide rüzgar ters dönerse soluğu nerede alır bilemezsiniz. Öyle 3 kuruşa 5 ekmek yok burada. Öğreneceksiniz:) . Totosu yiyen beklesin
Printable View
4000 den girenler titremeye başlayın. 3500 e kadar basar ********. Hele bide rüzgar ters dönerse soluğu nerede alır bilemezsiniz. Öyle 3 kuruşa 5 ekmek yok burada. Öğreneceksiniz:) . Totosu yiyen beklesin
Verin kurtulun, pisi fenadır. Dayanamazsiniz:)
Iki haftadır gıdım gıdım yükselişi bir günde verdi kopeoglu. Şuna para kaptirmayin demekten dilimizde tüy bitti. Ama gene değişen bisey yok
Senin ayarını zukeyim emi..
İnerken dagdan yuvarlanan dag keciso gobi tepe taklak , çıkarken yokuş çıkan damperli kamyon gibi katıksız. Arkadan ittiresi geliyor insanın şeref yoksununu
Paket kapsamında Abu Dabi devlet fonu ADQ, Türkiye deprem yardım tahvilini 8,5 milyar dolara kadar finanse etmek için bir mutabakat zaptı imzaladığını belirtti.
ADQ Türkiye Maliye Bakanlığı'yla yapılan anlaşma kapsamında tahvillerin "Türkiye'nin güney ve orta kesimlerindeki kapsamlı yeniden yapılanma çabalarını" finanse edeceğini söyledi.
ADQ fonların, evlerini kaybedenler için konut inşaatına odaklanacağını belirtti.
Artık bu da çimentolara tavan yaptırmıyorsa…
bir mala alıp duvara sıva yapmak lazım yani mala vurmak lazım ki bu kağıt gitsin:)
Gözünü toprağa dikmiş gibi, ama ölü taklidi de yapıyor olabilir:)
Çimento ve inşaat şirketleri hareketli bakalim bizim mal ne zaman harekete gececek
Konya gibi endeksinde pokunu çıkardılar amk
Bizimkinden başka tüm çimento lar yeşil, biz ne satıyoruz acaba?
Yine aynı kişiler..Sizin paranız bu kafayla pul olmuştur.:cool:
Gene 3lunun en gerisinde . Bir sürpriz çıkış gelebilirmi acaba. Sütçü beygirinden beklenmeyecek bir hareket olur:)
Takıl Nibas in peşine. Yapıştır:)
Doldur boşalt yan pas,.dik oyna amk
4100 üzeri haftalık kapanış ile uzun zamandır yapamadığını yap.. Bfren örnek al biraz ,güzel bir kapanış yap hadiii konyam:ok:
Şimdi ağı toplama zamanı, bereketli bir av oldu gibi görünüyor. Şişman sazanlar:)
Herkese hayırlı bereketli güzel bir hafta diliyorum..
Haydi Konya bu hafta senin, göster kendini bedelsizlerin kralı:ok:
Şartlar olgunlaştı, hadi hareket geçme zamanı :)
Ytd
İlla bir tersoluk yapacak. Domuzluk kankna islemis
Hep baskalrinjn gazı ile, lan bide kendi dinamiklerinle git amk.
Frende gevşemeye başladı. Zuku tuttuk
Sever bulanık suda balık ağlamayı. En sevdiği balık ta Aynalı sazandir. Buralarda çok bulunuyor nedense:)
Hem frenden hemde egegn den %50 fark yedin. Cibiliyetsiz. Bedelsizlerin yüz karası
Fren gotu topluyor gibi, bizimkinin ne yapacağını merak ediyorum. Iyice sebelek oldu, hem aciyirum hemde seviniyirm dustugu hallere ne yalan soyleyim
Kaptan pilot inişlerde mükemmel. Tepe taklak indiriyor.
Ulan cibiliyetsiz, sanki fren le beraber çıkmış gibi ikisinde yol gösteriyorsun utanmadan. Artık yaşlandın, yokuş yukarı takımlar çekmiyor diki. Bi geberde kurtulalım senden
3830 u ne zaman gösterdi pazevenk. Hay amk
Bu mallar neyin peşinde