Sayın esozcan eğer burada yazmaz iseniz yazık olur, aynı şekilde acemşah içinde söyledim ayda birde olsa birşeyler yazılması şart...
Eğer yazmazsaniz! bilen insanlar değil onların yazmasını istemeyenler kazanır⚠️...
Sayın esozcan eğer burada yazmaz iseniz yazık olur, aynı şekilde acemşah içinde söyledim ayda birde olsa birşeyler yazılması şart...
Eğer yazmazsaniz! bilen insanlar değil onların yazmasını istemeyenler kazanır⚠️...
Günaydın,
https://i.hizliresim.com/nggfs79.jpg
Hayırlı bol kazançlar dilerim herkese.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Saygılar
Daha kaç kurban vereceğiz bu kağıda. Acemşah, esözcan vb. Yap bi 5 tavanda barış türküleri söylensin artık [emoji322]. Bu arada patron daha bayramımızı kutlamadı. Belki böyle affederiz kendilerini [emoji23]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Selamlar,
Bilanço sonrası tekrar aldım tnztp’den. Öncesinde 22 fk’ları gördüğünü hatırlıyorum şu anki rasyoları ucuz geldi açıkçası. Daha önce hacimsiz diye satmıştım, hacim olmadan hisseler zorlanıyor genelde ancak hisse oldukça ucuzladı diye düşünüp tekrar ortak oldum.
Bol kazançlar dilerim.
Genel kuruldan temettü yerine yüzde 51 civarı bedelsiz kararı çıkmıştı...
Henüz spk onayına sunulmadı....
Önümüzdeki günlerde üzerine iç kaynaklardan bedelsiz ilave yapılarak spk ya başvurulacağını düşünüyorum...
Beklentim yüzde 200 e yükseltilmesi yönünde...
Tavan yapmasına gerek yok, tavan sonrası gereksiz tipler kağıda üşüşüyor. Yol belli, istikamet belli, araç belli, ya acılı ya acısız sürecekler el mecbur :) Her fiyattan kademeli eklemeye piyasadan lot çekmeye devam. Süreye babalar karar verecek bizde artık o zamana kadar 200 bin lot mu toplarız 500 bin lot mu toplarız görecez :cool:
Temettü bizim açımızdan daha iyi olacaktı direk gelen parayı hisseye basıp hem lot arttıracaktık hemde 2 günde aynı fiyata gelirdi zaten, yani bedavadan mal alacaktık. Şimdi piyasada ki mal artacak; bu bazı hisselere iyi yansımıyor ama bir yandan da fiyat düştüğü için hacim artması belki hisseye iyi gelir, bakalım bekleyip görecez.
Ardında GAP bırakmasa iyi olurdu. Yarın -5 imiz cepte o zaman
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tınaztepe 'nin sene sonu ve 3 aylık bilançolarına bakan ortalama bir borsacının,
hele de enflasyon muhasebesinde bilançosu zarar yazıp patlayan balonları gördüğümüz bir dönemde,
25 'lerden 7 'ye düşen F/K ve 5 'lerden 2 'ye düşen PD/DD oranları varken,
temettü yerine % 51 bedelsiz sermaye arttırımı kapıdayken,
gayrimenkul zengini bir tınaztepede mevcut büyüme beklentileriyle ,
ihtiyaç dışında tahtada satış yapan birileri varsa eğer ;
ben bu kişilerin (borsacı olduklarını sanmıyorum...) gerçekten aptal ve cahil olduklarını düşünüyorum...
Hala daha tahtayı manipüle ederek mal dökebileceklerini sanıyorlarsa,
baskı için koydukları o lotları da kaybedecekler...
kurdukları robot da ellerinde patlayacak.....
sonları da hüsran olacak...
bitecekler...
Kısa bir süre içerisinde fiyatın tekrar 75 'e dayanıp, buranın kırılıcağını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim...
Hatta daha da ileri gidip bölündükten sonra bile fiyatın 75 üzeri olacağını da iddia edebilirim...
Gerçekten bedava hisse bir yerde patlayacak diye boşuna demiyoruz ama sabır taşı olduk bir çok kişi 1-1.5 yıl bekledikten sonra maalesef pes etti ve vazgeçti. Bazıları da benim gibi her kademeden eklemeye devam etti.
Yılsonu için mantıklı ve sıfır abartısız bir kapanış fiyatı 75. Eski fiyata göre 110 civarına gelir o da yılbaşına göre yüzde 100 bile değil aslında.
Bu nedir yahu bu rasyolara bu hareketler, seansın bitmesine 30 dk kaldı 10 milyon TL’lik hacim bile yapmadı daha, alıcısı yok hissenin
Ekranı kapat hasta olursun 2025 sonunda bakmak lazım
Rakipte geldi hadi bakalım.:plc:
MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş. (“MLP Careâ€) yönetim kurulu;• 31.05.2024 tarihinde %65 payı MLP Sağlık Hizmetleri A.Ş.’ne ait olmak üzere MLP İzmir Sağlık Hizmetleri A.Ş. adında bir iştirak şirket kurulmasına,• İzmir ilinde faaliyet gösteren Özel Su Hastanesi’nin ruhsatının devir alınmasına,• Özel Su Hastanesi’nin isminin, Özel Medical Park İzmir Hastanesi olarak değiştirilmesine,• 36 yataklı faaliyette olmayan hastane ruhsatı devir alınmasınailişkin karar vermiştir.Ruhsat devir işlemleri 28 Haziran 2024 tarihi itibariyle tamamlanmış olan Özel Medical Park İzmir Hastanesi 143 yatak kapasitesine sahiptir.
Rekabet iyidir..
Diri tutar. :)
Herkes isini iyi yapacak.
Yapmali..
Qnb üstünden alan İnşallah topluyordur şuan kağıda tek destek atan o. Bayramdan beri her gün alıcı tarafında ve 200 bin lot aldı.
1 Ay gecikmeli de olsa başvuruyu yaptılar en sonunda.
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun 04/07/2024 tarihli toplantısında;
Şirketimizin 05.06.2024 tarihinde yapılan 2023 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda alınan Şirketimizin çıkarılmış sermayesinin %50,962'si oranında kar payının bedelsiz pay olarak pay sahiplerine dağıtılması kararı doğrultusunda ve dağıtılacak kar payı tutarının enflasyon düzeltmesi sonucunda yasal kayıtlarda yer alan ve dağıtıma konu edilebilecek kar dağıtım kalemleri içinde karşılığının bulunduğu da dikkate alınarak;
1. Şirketimiz çıkarılmış sermayesinin, 2.000.000.000-TL kayıtlı sermaye tavanı içerisinde, 65.231.529,22 TL'lik artış ile 128.000.000 TL'den 193.231.529,22 TL'ye çıkartılmasına,
2. Artırılan 65.231.529,22 TL'nin tamamının 2023 yılı karından karşılanmasına,
3. Sermaye artırımı nedeniyle ihraç edilecek bedelsiz payların, pay sahiplerine Şirket sermayesindeki mevcut payları oranında ve Sermaye Piyasası Mevzuatının kaydi sisteme ilişkin düzenlemeleri çerçevesinde usulüne uygun şekilde dağıtılmasına,
4. Bu karar kapsamında başta Sermaye Piyasası Kurulu olmak üzere, Merkezi Kayıt Kuruluşu A.Ş. ve diğer kuruluşlar nezdinde gerekli başvuruların yapılmasına ve bunun için gerekli tüm dokümanların hazırlanmasına, Oy Birliği ile karar verilmiştir.
Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.
%50,96 oranında bedelsiz sermaye artırım kararı aldı. Hayırlı olsun.
Olsa ne olur 40 bedelsiz olda ne olucak Eylülden beri bekliyoruz ruhsuz essek
Neden aldım bu hisseyi bilmiyorum, unuttum neden aldığımı pek dayanacağımıda zannetmiyorum, nereye kadar tutarım hiç umudum yok bedelsiz onayı ile ufaksa olsa bir hareket yapmadı.Kaç aydır burada beklerken diğer hisselerin yükselişini izliyorum. Ufak bir bereket de hemen vedalaşırım..
Dostum borsadan finansal özgürlüğe ulaşmanın yolu tnztp gibi bebek bir şirket bulup azar azar toplayıp beklemek. Neden tnztp gibi bir şirket şöyle kısaca özetleyim
sürekli kar eden
sektörünün geleceği olan
iyi yöneten güvenilir patronlara sahip olan (Türk doktorlarına her zaman güvenirim)
geçmişinde şaibe olmayıp çok siyasete bulaşmamış işler
halka açıklık oranı düşük
düzenli bedelsiz veya temettü açıklayan
Ben tnztp yi takip etmeye başladığımdan beri henüz yukarıdakileri ihlal eden pek bir olay yakalayamadım ama olmayacak diye bir şey de yok. Bu da işin riski. Bekleyeceğiz. Ben ufak ufak alıp oğlum için biriktiriyorum. Selamlar dilerim. Herkese bol şans ve tabiki ytd.
Neden aldığını bilmezsen ya kaybedersin ya da arada şansa kazanırsın. Evet 10 aydır fiyat sürünüyor beklemek çok zor. Benim 15 ay oldu mesela ve her fiyattan alıyorum. Elimde ki lotu ne kadar arttırırsam o kadar iyi.
Her sene temettü yada bedelsiz veriyor 5 yıl boyunca, kar düzenli artıyor, büyük emlak projeleri ve sağlık turizmi komplekside ekstra projeler. :cool:
Hastasi miyiz??
Piramit 4 haftadır doğru düzgün işlem yapmıyor. Tamamen izleyici durumuna geldi.
O zaman mal kaptırmak istemiyor mösyö Piramıt
Burası tinaztepenin yüzde 50 kat karşılığı yaptırdığı insaat . Olumsuz gelişme.
Buradan anladim