Deniz Ali yazini sildirn mi :) hani su altin aldim istcr sattim diye yazdigini
Printable View
Deniz Ali yazini sildirn mi :) hani su altin aldim istcr sattim diye yazdigini
Banka sevdalıları sevindiler portföyü hiç dokunmayan en yükse karda ben bu saatlerde seçim riski için ayarlama yaptım %20 banka ile gireceğim nakit ve diğer hisseler az %50 altın neticede dolar hareketi tahmin etmek zor ytd herkese bol kazançlar iyi bir gün oldu banka hisseler için kapanış önemli değil geri de dönse güzel gün oldu
Banka yarı sattım dün ben de hata yaparım ama mecburen satılacak mal bunlar seçim riski için son güne kadar beklemek de gerekliymiş :)) öğrenmiş olduk ! Sorun yok pazartesi yukarı gap da açsa geri almak gerek sistem sistemdir !
Bedduam iyi tuttu agha. Gitmesinden de para kazanmis olduk.
Para bankalardan baska nereye girecek.
http://share.matriksdata.com/Images/...1431041062.png
İSCTR günlük, tavan da 9.6 milyon lot alış bekliyor,
https://i.hizliresim.com/a0dgft9.PNG
Hayatımda senin kadar boş ve bir o kadar haddini çapını bilmeyen adam görmedim. Hisse 1 ay önce de 14 tü ama temettü verdi endekste 4848 değildi.Bunun anlamı ne kapasiten yetiyor mu? Mümkün değil yetse şu cehalet kokan yazıları yazmazsın. Yazdığın siyasi yazılar burada hiç kimsenin umrunda değil. Ama bak türkçesini çok net yazayım.
o 14 le bu 14 aynı değil bir değil. Bilsen endekse göre güç ne bu cehalet kokan yazıları yazmazsın.
Sana tavsiye bilmediğin konularda az konuş ki cehaletin ortaya çıkmasın.
Sayın ZDX kafası basmayan kakavanlara vakit ayırmak bence zaman istafı. Daha önce siz beni bu konuda bilgilendirmiştiniz. Forumda yazı yazanların çoğu gördüğüm kadarıyla sayfa kirliliği. Yazılarını okumaktan bilgi ve keyif aldığım kişi sayısı üçü bilemedin beşi geçmez
Sen nasıl bir türsün ya harbiden. Orada bak bilgi ile seni yerin dibine sokmuşum bütün verebildiğin cevap bu mu? Ne oldu yazdıklarım sana gelen raporlarda yok mu? Oradan buradan okuyup cevap verebileceğin türden değil mi?Gerçekten acizsin sen ya. Gerçekten şu seçimi kim kazanırsa kazansın olaysız geçse iş bilgiye kalsa defoların daha çok ortaya çıksa.
Mesela şu çok sevdiğin CandyShop vardı ne oldu ona? Hani ŞİŞE İşbankasınındı da aslında değil siz bilmezsiniz masalı anlatan.Hatırladın mı kankandı.Zira sen 1-2 aydır neredesin mesela hayırdır. Biz hep buradaydık.
Hani bu borsada bu bankalar mevcut iktidar varken asla gidemezdi. hatırladın mı yazdığın bu atmasyonları. Hayırdır ortadan kaybol gel herşeyi bildim edasında yazı yaz yok öyle yağma.
Hakaret ediyormuşuz bunu kendisine karşı yazı yazan herkese terbiyesizlik yapan sen mi yazıyorsun? Valla acıyasım geldi gerçekten.
Herşey güzel olacak dostlar ak gidecek aynı tokun laciverti gelecek :)
O değilde bu haber için yokmu güzel bir analiz yapacak biri.
Rakamı yanlış okumuyorsunuz 1.5 milyar usd
Eski CHP'li Onur Öymen'in oğlu Burak Öymen, Rusya'daki AVM'yi satın aldı
https://m.patronlardunyasi.com/haber...in-aldi/277565
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
TCMB'nin USD cinsi zorunlu karşılıklara uygulayacağı gecelik faiz oranı bugün için % 4,750 olarak açıklandı
14.30'mus. Amerika dun aldiklarini satisa gecti gostererek.
Seve seve tavana cekeceksiniz onu. Bugun olmasa Pazartesi. Olmazsa ondan sonraki 2 hafta boyunca. Herif hissesinde bile bankaya alim yaptiriyor, bundan primli. Biraz serefinizi kurtarin.
Herkesin kendine göre bir hedefi var.
https://www.borsamatik.com.tr/araci-...-galeri-153775
Garanti'nin %6, Sulunun %4 cektigi yerde eksi kapamak da nedir.
Neyse iyi bir hafta oldu, onumuzdeki asil meseleye donelim.
Haftalıkta xBank ların performansı; Amiral liderliğinde!
https://i.hizliresim.com/7ilx797.PNG
Uckagitcilar birbirlerini yemeye baslamis. Duydular tabi dedenin 15'inde onlari arastirtacagim dedigini.
Umarim ulkenin sermaye piyasalarini duzeltir bu hukumet de burasi eskisinin yaptigi bir dolandiricilik ortamindan cikip yatirim ortami olur gelismis ulkelerdeki gibi.
CHP bu gidişle 170 vekil çıkaracak gibi bunun kaçı davut Ali ve DP listesine gidecek belli değil eğer konuşulanlar gibi 50 vekil filan giderse .
Solcu atılım yapalım derken CHP mecliste neredeyse azınlık olacak gibi.
Şaka maka bir oy CHP bir oy ip HDP filan derken koca Parti'nin :) içini boşaltmış oldular
Redmi Note 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İSCTR günlük,
https://i.hizliresim.com/63nrwwf.PNG
Ziraat borsaya destek atiyor.
HSBC ile Unlu cikiyorlar.
60 milyon lot Akbank'ta da bekliyor. Yapilabilecek birsey yok artik bankalara. Momentum degisimdendi.
http://share.matriksdata.com/Images/...1431331498.png
Bence yarında tabana yakın seans kapanışı yapar İşbank şahsi düşüncemdir ytd.
Tek olumlu tarafı piyasa 2,turda Akp kazandığını düşünüyor seçim 28 mayısta Akp kazanırsa 29 mayısta bankalar rahatlayacaktır piyasa önden koştuğu için ytd.
Anket firmaları baltayı taşa vurdu nasıl anket yapıyorlar ?Ortalamada seçim 2,tura kalır görüşü vardı sadece 2,tur tahminleri tuttu.
Taban açıldı.Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu bir maniplasyondur...borsa düşerse seçmen aklı başına gelir KK ya oy verir diye bir yorum dolaşıyor...boşuna çaba!bu millet böyle girişimlere ters tepki verir,ikinci tur % 55-57 Erdoğan olabilir.Ayrıca şu da var ki borsa milletin hiç de umurunda değil...
Anketler sosyal medyada beğeni sayısı derken long açanları batırmadan bırakmayacaklar
Bana mı sordular o pozisyonu açarken?
Sayın Hakan Bey bak o tabandaki 44 mln lot iyi mal. Ha bugün almadın diyelim yarın 10,5-11 arası o 40-50 mln lot mal kaçmaz büyük fırsat.
Ha almadın mı? Bak yarın bir gün o malı aynı ŞİŞE hesap çok yukarılardan alırken bak yazarım buralarda ağzıma geleni de söylerim bünyen kaldırmaz.Ben uyarayımda.
Sanmayın ki kim kimle neler yapıyor kimseler bilmez. Bak ben biliyorum aha 12 gün daha beklerim sonrasında beni susturamazsınız buralarda. İnanın çok uzun zamandır seçimler var diye susuyorum.
İştirakler dahil yapılan işler bu işin çivisini çıkardınız. Ha sakın derdim tek taraflı siyasi kimsede yazdıklarımı yanlış anlamasın. İktidar kanadının da borsada çevirdiği yanlış işler var. Sırf seçim var diye susuyorum 2. tur bitince susmam.
Ekşi yemedim ki karnım ağrısın. Piyasada artık gerçek yatırımcı isyan derecesine geldi hayır farkında değilseniz haberiniz olsun.
Okumuyorlar mı buraları sanıyorsunuz? Eyvah Eyvah.
Bu ülkede hangi amaca hizmet ettiğini aslında anladığım ama sizin bilmediğiniz bir kanal var 2 gündür neymiş 2 hafta daha belirsizlik varmış yabancı yatırımcı rahatsızmış. Kocaman bir yalan.
Yabancı yatırımcı 2 hafta sonra ne olur hepimizden iyi biliyor bilir zaten.
Ben Yabancı yatırımcının neymiş Pazar günü olan sonuçları göremediğine falan da inanmıyorum.O yabancı diye gelen paranın bir kısmı zaten yurtdışına kaçırılan paralardı.
O yüzden benim masala karnım tok. Hele sosyal medya hem siyasi hem finansal açıdan tam bir çöplük. Ben uyandırayımda.
Gerçekten şu tahtada tabanı kaldırmayan Hakan bey gitsin kumda oynasın. Cillop gibi paketlenmiş akarı kokarı olmayan tertemiz mal.
Kurallara uyup seçime az bir banka hissesi ile girenler bugünden şanslılar üzücü olan iş bankası asla bu fiyatları hal etmiyor ,
Şu an iş bankası kamulaştırılacak spekülasyonu ve manipülasyonu ile fiyat dibe baskılanıyor yapı kredi bankasının sahipleri ise garanti bankasının sahipleri ise bu soytarılığa meydan okuyor …
Ben cumadan itibaren fırsat kaçırmış hissiyle seçime sonrası fırsat yakalamış seviyesine geldim , yarın sabah Akbank ve bu akşama bankalarda hareket olursa alım %40 giriyorum diğer hisselere yol verdik yapı kredi aldım şükür hareket etti , garanti hareketliydi taban kapattı bugün bankalar 4000 puan üstü dengelenmeli fikrindeyim birileri yabancıları bezdirmek adına işlem yapıyorsa borsamız borsa olmaktan çıkmıştır kaldı ki o yabancı da buna fırsat vermez sert Yukarı yaptırabilir zamanı ve yerini bilemeyiz .
Arkadaşlar sabırlı olun iş bankası devlet ile kavga etmez devlet ekonomide tarafsızdır RTE PARTİSİ %40 oyu geçemedi ülkede hakim bir istikrar talebi var kavga ve gürültü bekleyenler boşa ümit etmesin dolar tl bile şaşırttı insanları düşünün kriz beklemeyin bence … ytd
Siyasete angaje olarak akıl dışı hayali senaryolar çizmeyin siyaset her şeyi belirlemez he eşey etken hakim güçler siyaseti belirler … siyaset halkın ve hakim güçlerin memurudur bunu unutmayın arkadaşlar …
Diktatörlükle yönetilmiyoruz , sermaye ve güç sahiplerince ve halkın (siyasi merkezlerin de katkısıyla organize edilen belki de yontulan yoğrulan ) talepleriyle idare ediliyoruz .
Özetle idealist ve batıcı halktan kopuk, milletin aklına ve gerçekliğine ulaşmayan sistemler politikalar , ayakta duramazlar , çıkar odaklarını, tüccar sanayici ve sermaye sahiplerinin tamamını da ikna etmeden de dolar tl 30 tl olmaz olamaz imkansız bu !