iş bankasının piyasa değeri 143 milyar. şişe camın %51'ine ortak. şişe camın piyasa değeri 142 milyar. gelecek potansiyeli çok fazla.
bankanın bununla beraber 100'den fazla iştiraki var.
boş yapmayın.
Printable View
iş bankasının piyasa değeri 143 milyar. şişe camın %51'ine ortak. şişe camın piyasa değeri 142 milyar. gelecek potansiyeli çok fazla.
bankanın bununla beraber 100'den fazla iştiraki var.
boş yapmayın.
Ek 29417
Şu pc ye dokunma iznim olaydı :)
Kuzine üstü pc.odunla çalışıyor.
GARAN +2 den
-2 ye.. Yarım saatte..
T+*2 de ne var acaba?
SM-A336E cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu pc nin tuşlarına dokunmam için hanımdan ve çocuklatdan izin almam lazım.
hiç pc siz 5 haftadır idare ediyorum sayılır.üstelik bilanco zamanı.
Zaten matrix pc hız vs onemli degil onemli olan bir tek sey var tecrube....ornek mi ??
Onları bilmiyorum..Bana İSC mantıklı geliyor..zaten piyasada bunun farkında.
Mesela DOHOLe de bakmak lazım..
2 doları görmüştü..oradan 0.15 oldu..şimdi 0.5 dolar gibi.
Bence şuna dikkat etmek lazım..AKP den dolayı baskı altında kalan ve dolar bazlı çok fazla prim yapmamış veya zirveden uzakta olan hisseler..
Herkesin kendi kararı ama mesela KK gelirse alacağım en son hisse THYOL ıdır...SASA,HEKTAS,GÜBRE VS...yolu açık olsun ama benden uzak olsun..
yemişim bilançosunu:)
YILAN -FARE OLAYI...BALIK-KARINCA VS..
Yeni girenler için aslında en sıkıntılı şuan işc
Beklenti gerçekleşti der verirler ele üstelik grafikisinde en tepeden malı kucaklamış olursunuz. :he: sen ayhan başgana ne bakıyon, onun ort. maliyeti 5 tale
Elbette kısa vade İSCTR düzeltme yapabilir..Buna dikkat etmek lazım..yapmayabilir de...
sözün özü ;KK gelecekse uzun vade gayet olumlu olur...kısa vade kimse bilemez...
sonra İSC pazarlıyor denmesin.:).zaten işc em de yok..ama burada bir mantık ortaya dökmek istiyoruz..
zaten RTE kazanacaksa İŞC bu primi fazlasıyla verir..
pandemi kapanmalarında 1-2 ay
geçen sene yıllık izinde 1-2 hafta kullandım
üst katta salonda yatıyor,
https://imgyukle.com/f/2023/03/14/QhTnRt.png
mutfakta tek ekran laptoptan devam :)
Yok ben işc pazarlıyon demedim, mantıklı söylüyorsun zaten piyasa bunu fiyatladığı için grafikisi en tepede.
Çuval mevzuu olmasın deye deredeki taş ile havadaki kurbağayı ürküttüm.
Nemelazım yarın bi gün yüzde 5 düşer sorumlusu sen olursun :) gundinin başını yaktık senin başını da yakmayalım
Bu kadar ekranı kaldıran laptop olabiliyor mu yoksa masaüstü mu kaldiriyor bunu? Böyle sistem kurmak istediğimde adam birbirinden geçişli dört ekran kullanacağım sistem kurmam gerekiyor mu demem lazım yoksa bir adı var mı?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ariston abi ğözükmüyor
Benim tek ekranım var...Hatta 2 ay öncesine kadar 2009 model leptoptu...Windows 7 iydi.
Güncelleştirme yapmamaya başladı.bıt32 ydi...
İDEAL 32 bitle işlem yapmamaya başladı(spk güvenlikli olmadığından yasaklamış).Onun için mecburen yeni leptop aldım:)
64 bıt lik...Ama çok fark ediyor..Daha önce ideal takılırdı.meğer sorun bendenmiş.:)
üşeniyordum..içinde bir sürü program vardı..onları tekrar kur vs..zor olduğundan bekletiyordum..iş mecbur olunca yaptım..
Nasdaqta sorunlu bankalar dususe gecti. Yarinda eksi bir baslangic olabilir. Aksam seansinda yon degisimi yapabilirim.
Bizim abd borsalarıyla yakinen
alakamız bulunmamaktadır..
Kendikafasına göre takılıyor..
Yarın%+3 yapar mı, yapar..
Ek 29419
Sn bearbull abimm.Ben ekranı bırak telefonu bu curcunada şarj edebildim mi bayram ediyorum:)
2. çocuk olduktan sonra oyun oynamadım, ufaklık şimdi 22 yaşında.
supablex dite bir oyun vardı gece uykumda kafama ya taş ya elmas düştü diye uyanırdım.
laptop ta çift ekran çıkışlı olanlarda 3 ekrana kadar yaptım.
1. kendi ekranı
2. arkasındaki mavi çıkış RBG mi ne ismi
3. HDMI dan televizyona
Alper de bende bekliyoruz, çok uzattın Çiberek+ayranları sana kitliyecez :kahkah:
a değil
b hiç değil
c) uyduruktan bilgisayar masası
demirciden 2 boy 6 m.lik 4*2 profil boru
bir kaynakçıya gidip çizimi kafamda olan şekilde kaynattırma ve terasta boya vs..
Sanayide araba parçalayan bir dükkandan
1 araba koltuğu
2 cam motoru ve düğmesi Şarjlı matkabın aküsü ile o görünen 4 ekran en tepeye kadar çıkıyor koltuk geriye yatırılıp, işlem yapmadığın zamanlarda yattığın yerden borsa izleyebiliyorsun :he:
sn bear bull =
sn buluş bill=
sn zihni sinir vardı abi hatırlarsın "fırt " da mıydi neydi
abi gordugun gibi bir duzene giremedik.goksun agirlikli her gün 4 civarı sallanıyoruz adana ilceleride merkez ussu olmaya basladi 2 ila 5 arasi adana ilce merkezli depremler..
Buraya takılmak psikolojimi rahatlatıyor.
ABD ye baksaydın, eksi kapatırmıydık?
Bizim görmediğimiz, bilmediğimiz başka
Bir şeye takılıyor, o neyse..
Putin ayilik yapıp abd zararsız ihasina pence atmış
Eee ayıyla oynarsan her durum mubahtir:he:
Kendime Sıra Gecesi listesi yapıyorum, bunu duvardan bildirdiler ilk defa duydum beğendim.
https://www.youtube.com/watch?v=5ZBESPAFY-A
Yeni Kapıda Atlılar
Hisse vadelilerde durum, hacimde ISCTR önde.
https://i.hizliresim.com/bwxsgzx.jpg
çok geçmiş olsun demekten başka bişey elimizden gelmiyor.
yolla çocukları burada okutalım dedik anca.
komple gelirsen Alper in yan tarafa (bahçe/tarla alacakmışsın ya)
sanada yaparım bi tane söz
https://twitter.com/BearBull26/statu...48903457689601
Kaptan monitorlerini masasının üstüne diziyor :)
gelirse çibörek+ayranları ona kitlicez :)
sende gelicem diyorsun gelmiyorsun :he:
öğlenleri ALPER gelsede çibörek yesek diye bekliyorum.
geçenlerde Ankara'dan bir arkadaş geldi Can çiböreğe gittik.