Kara para aklıyorlardır..
Ek 29894
Saygı ve sevgiyle,,,,:kalp::kalp::kalp:
Nkolayda vade sürelerinin kısaldığını farkediyorum, miktarlar ufak olsa da 100 günün altına inmeye başladı ilk teklif ettiği vadeler.
Denizbank 47 güne %45, KKM ye %30 veriyor..
Halkabank ve Vakıfbank 3 aylık mevduat %45..
Her şey boş.. KKM de dolar da, mevduat ta 3 aşağı 5 yukarı aynı hesaba geliyor.. Yani sana zırnık koklatmam, koklatmadığım gibi çalmaya da devam ederim diyor.. Şu seçim bitince mevduatçının yüzü gülecek.. %60-%70 en az.. Durmuş olan konut piyasasının yüzüne kimse bakmayacak, sıcak para tatlı gelecek herkese, iflaslar işsiz kalanlar kimsenin umurunda umurunda olmayıp sıkışanlar evini arabasını piyasanın altında elinden çıkaracak.. Ne diyim Allah herkesin yardımcısı olsun..
Kredi kartı borcunu ödemeyenleri oranı yüzde 12 ye fırlamış.
Halk resmen konkordatasını iaşn etmiş.
Türkiyede yeni işe girenlerin yüzde 40 ı 1 ay içinde yeni bir iş bavrusunda bulunuyormuş.
İşe girenlerin yüzde 30 uydu sanırım 24 saat içinde de yen bir iş aramaya başlıyorlarmış.
Çalışanların en az yüzde 50 si açlık sınırı ALTINDA çalışınca....
Nkolayın min.41 yapması lazım .
Merkez faizi katlayarak artırsa da vatandaşa zırnık yok. Sistem sürekli babaları beslemek üzerine . Vatandaşın dişinden artırdığı küçük parçacıkları dahi yemeye niyetlenmişler. Yastık altında veya bankalarda milyarlarca dolar paraya faiz vermiyorlar ama yurtdışından % 8 üzeri faizle döviz arıyorlar.
Peki bu kadar açıkca yapılan eyleme karşı vatandaş olarak ne tedbir aldınız. Banka banka gezerek 1 puan fazlanın peşinde koşuyorsunuz. Atalarınızın yaptığını yapmanız yeter. Fazla ekonomistlik gereksiz. Dedeler- nineler boynunda neden reşat- beşi bir yerde taşıyormuş şimdi anlayın.
Elbette yazdıklarım genel içindir. Herkesi bağlamaz. Çok iyi yatırımcılar var aramızda. Bu platformlar zaten birbirimizi bilgilendirmek içindir, dayatma için değildir. Her birey kendi kararını verecektir.
vakıfta bugün 32 gün üstüne 44 var
deniz hoşgeldin
90gün üzeri 44
30-90gün 42
3 ayrı bankadan 32 gün için ve 5-10M TL için %40-43 arası oranlar aldım. Makul bir seviyeye yükselmesi için biraz daha beklememiz gerekecek gibi.
Cahillik kol geziyor forumda.. Uzun süre yazmam da gelmem de buraya.. Herkesin yolu açık olsun..
Hayir devam ediyor sadece vade basinda verilen usd prim bitti hic bir banka uygulamiyor ama prim olayi devam ediyor bankadan bankaya keyfi olarak uygulaniyor uygulanmiyor denebiliyor
Hatta sunu da ekleyeyim usd euro dth lara da gelin ddkkm teklifi yapalimlar hala devam ediyor
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
sağolun , baktırıcam
eyvallah hocam cümlemize..
haklısınız aslında ama bazen tutamıyor insan kendini böyle densizler çıkınca. burayı bu konuyla meşgul etmek istemezdim. kusuruma bakmayın.
yazmama kararınızı tekrar gözden geçirip vazgeçmenizi rica ederim.
temditlerde devam ediyor. bir süre öncesine kadar başka bankada 31 ağustos'ta dth'ınız olduğunu belgelediğinizde de yapabiliyordunuz ancak 10 gün kadar önce bankalara geçen bir talimatla bunun da önüne geçildiği söylendi bir kaç yerde. ben de odea mt den bizzat duymuştum bunu. ancak ziraat'in halen kabul ettiğine dair iddialar da var. ing de net cevap vermemişti geçen hafta. teyite muhtaç. arayıp sormak lazım.
Ulan ne varlıklar türeti biri kusuyor öteki yalıyor.