Bugün boynuzu görmeden resme bakmak lazım
Printable View
Hakan Kara
Seçimlerden sonra döviz rezervlerinde gözlenen artış bu yılın başından itibaren tersine döndü.
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...AOj_WXtNg&s=19
Buraya kadar gelmişken 9000 i göstereyim psikolojisinde pala...
Ama böyle tek merkezden yönetilen borsanın tadı tuzu yok, 1, 1,5 ay önce dibe giden halka arzlardan 1,5 ayda neredeyse dipten 3 katına çıkan bilen var...
Böyle borsanın .... .....
Neyini tahmin edeceksin... ...
.... korkusuyla faizi enflasyonun altında tutarsan olacağı bu...
Bu da borsa gibi tek merkezden yönetilen ekonominin sonucu... Daha doğrusu yönetilmeyen... Yönetilemeyen bile değil...
Faizdeki üst bandı bile birileri belirliyor... Üstelik görünüşte baya ehil bir kadro var bu sefer...
Neticede olay senin enflasyonu düşüreceğine kim inanır, kadir inanır durumuna dönüyor...
SPOT30... ilk yarım saat :
son günlerin en hacimli barı... 330 milyon lot... ve KIRMIZI
Perihan Tantuğ
HSBC, MSCI Gelişmekte olan Piyasalar Endeksi'nden Hektaş ve Koza Altın'ın çıkarılacağını tahmin etti.
Yerine Coca Cola'nın eklenmesini bekliyor.
MSCI 3 aylık gözden geçirme sonuçları 12 Şubat'ta ABD kapanışından sonra açıklanacak ve belirlenen değişiklikler 29 Şubat COB itibariyle geçerli olacak.
benim kağıda maşallah diyin 10 gündür güzel gidiyor
en azından kara geçtik zarardan
hatsn için 53 lirada bir dostumun oğlu beni aradı bulut amca al at 3-5 bin lot kenara almadım tabi bugun 91 ,
yaklaşık 2 haftadır halka arz tahtalarında çorba alıyorum sistem hacim için orayı döndürüyor bizde peşindeyiz sistemin
geçende yazdım 2. yarıdan sonra bedelsiz çıkanlar olur hareketler SASA spor gibi bedelsiz üzerine kurulu bir oyun düzeneği gibi geliyor bana sığ tahtalarda.
%100 enflasyon ortamında %10-15 le bedava para dağıtma işi bitti.
Asgari ücret 560 dolar.
Alım gücü düştü.
Kredi faizleri kullanılacak gibi değil...
Eski dolar bazlı zirveye göre, bilançoların daha karlı olması, işlerin reel sektör açısından daha da iyi olması pek mümkün değil..
E o zaman, dayı nereye gidiyon? Yol bitti. Direk fışkırtman lazım. Yukarıda dolar bazlı malı montelediklerin bekleşiyor.
'Gene' de sen bilirsin tabi. Endeksin müteahhidi sensin, başka kağıtlarla başka yollar...
https://i.hizliresim.com/6gr1whh.PNG
15 işlem günü sonunda... ilk defa türk hava yollarısında PARA ÇIKIŞI
pıst 100 pati çekiyor genele yayılan bir düzeltme mi izleriz yoksa tahta bazlı düzeltme ile yatay hareket mi ona bakıcam kendi adıma.
9642......................şort...................p alacannın paralarını alalım......
piyasa çok kötü ama son bi ykarı yapması lazım gibi.. ondan sonra spot xu100 8560lara kadar bikaç gün düşebiliriz....
vadelisi varsa olur... onun yerine HALKB alsam aynı hesaba gelmez mi başganım ? :kahkah:
TEKTU... dün tavanmış... 1 senede % 1000 yapmış... borç isteriz diye hiç demiyon onu :oleyo:
''başgan parayı bankaya kamyonla götürdü diyollar...'' yatırmak üçün
veya f_akbnk0224'te dip rakamı söyle
Günaydın,
iyi dalgalanma yapıyor. Bir aşağı bir yukarı, bugün uzun barlar olacak gibi duruyor. Dünkü zirve üstünü görürüz sanki ama orada durmaz uzatır. Bugün shortçuyu biçmeye yeminli bir piyasa izlenimim var şimdilik. Olumsuz senaryom bu şekilde.
Aşağıda ise 9575 altına sarkarsa işte o zamanda boğaları mezbaaya alırlar.
Kafa karıştırmak istemediğim için kararsız kaldım.
Ben short devam ediyorum ama dünkü zirve üstü beni çok zorlayacak, ek teminat getirmek gerekecek.
961800 alalım diye 962200 longu kaçırmışız
969 a ne ile getirdiler endeksi :oleyo: hisseler aynı yerinde ya la
Bugün hacim de epey iyi.
Artık karar barı mı olacak nedir?
Dünden 185 milyon civarı bir mc var.
İğne bar gelirse shortçu yırtar.
Bir kan alma olayı olacak ama kanı ayılardan mı boğalardan mı alacak?
Bugün ekran izleme şansım olduğu için sık yazabilirim.
emeklilerin oy kullanmaya köye gitmesi gibi.
bizim astronot da seçimden önce dünyaya iner. oyunu kullanır. tam o zamana denk gelir. :kahkah:
allah tarafından.
Türkiye Varlık Fonu, yıllık %9,125 faiz oranıyla 500 milyon dolarlık Eurobond borçlanması yaptı.
çünkü kağıt toplayıcıları, çöpten topladığı kağıtları kilosu kaçtan geri dönüşümcüye satıyor bilmiyorum
çıtak dayu longları kapattım hafiften şortluom eyimidir nedersin???
...ve EREĞLİ düşen trentini kırdı...GOGOGO
45 üzeri ayrı dünya...