Tavana satış koyuyorum, hafta sonu boş geçmesin bari. :)
Printable View
Tavana satış koyuyorum, hafta sonu boş geçmesin bari. :)
Buralarda dolandığımıza göre hırsızlığa devam demekki bilanço'da bir nane yok yani
P.kart az daha ikin yaklasiyorsun seni sahilde bekliyorum
Ytd
Hep aynı terane , ama bu kez oyuncuların eli güçlü:)
Bir süredir ilgilenmiyorum.
Bir süre daha ilgilenmeyi düşünmüyorum!
Kendi haline bıraktım.
Bensiz ne yapacak, görelim? :plc:
Meydanı boş buldu,
Aşağıya bastıkça basıyor!
Meydan senin tahtacı.
Göster kabiliyetini! :cool:
Zamanı geldiğinde,
Orada olacağım. :ok:
Herkesin Berât Kandili 'ni kutlarım...
Nice hayırlara vesile olmasın temenni eder, dualarınızın kabul olmasını dilerim...
Berat kandilimiz mübarek olsun
hayırlı kandiller..
kalav ortak okuyorsan arada yaz buraya...
Bütün paydaşlara hayırlı kandiller geceniz mübarek olsun
Hergün aynı hareket seriden +5+6 yap ver yavaş yavaş nötrle kağıdı can sıkmaya başladı anlamış olması lazım mal alamayacağını bu fiyatlardan.. bilançoyu mu bekliyor? sanmıyorum..hayırlısı diyelim..
Hem çapsız hem gururlu tahtacı burada bir nane yiyemeyeceğini ne zaman anlayacaksın burada herkes malını yükselttiğin zaman sana çakıp alttan almasini biliyor sen bu kadar güvensizlik ile malını kime satacaksın seni köy kurnazı bekliyorsun ki Millet her yükseltmen de komple boşaltsın çok beklersin bulmuşlar senin gibi kerizi komple hepsini verirler mi o günü beklediğini herkes biliyor sen bu dertle kanserden ölürsün yakında belki çaplı bi tahtacı gelir sana bu kadar dertle bol kahırlı zamanlar.....
Say say tek tek say lotları belki istediğin rakama ulaşırsın
Kimsenin bisey saydiği yok cani skılanin trade tahtasi..
Tahtacilar kenarda bekliyor simdilik 70 bandinda yatay da bilancoyu karsilayacak gibi ondan sonrada ya 60 bandina ya 80 bandına yola cıkar orada da yataya sarar zamanını bekler. 70 altı haftalık kapanıslar olayı coook uzatabilir bence.
ELI-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pkart için efsaneyi hatırlayalım... 👇👇👇
Esasında "GÖT LALESİ" tabiri, küfür olmaktan ziyade edebi bir sanattır.
Çünkü cinsiyetsizdir, imgeseldir, lirik, çarpıcı aynı zamanda absürttür.
Düşünsenize götte bir lale açmış ve o lale, o şiirsel sözü hak eden kişide vücut buluyor.
Gerçekten şiirsel.... 🌷
Sayın T/A merhaba XUTUM ve XUTEK İle ilgili düşünceleriniz yorumunuz nedir? Pkartı kendi haline bıraktık zaten şikayetlerden bir sonuç çıkmayınca tahtacı ve firmada finansalları bu rezil vaziyette tutan müsebbipler içinde Melekul mevt'e dua etmekten başka çare kalmadı tez vakitte gelmesi için malûm üç aylardayız icabet vakitleri Nedir bu küćük yatırımcıya yaptıkları işkence bütün dertleri yabancıya bedavaya vermekmi acaba borsayı kısır bi döngüde trede yapılan bı yer haline döndürmedilermi sizcede şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
Burası PKART sayfası olduğu için, Endeks analizleri yapmam hoş olmayacaktır. Kalabalık yapmamak adına kendi sayfamda paylaşmak isterim...
Birazdan eklemeye başlar. İnşaAllah gece yatmadan bitirmiş olurum...
Link: Sistem Takibi - III
Bilanço ne zaman geliyor bilgisi olan var mı
Selam sn. paydaşlar ...eski günleri yad edelim.
son dönemde çok dinlediğim bı parça
https://youtu.be/qX7tN8GqNTk?si=8VjuSmS7FvEowUZK
Nisan 19/20 den sonra dikkat edin piyasaya...ilginç şeyler bekliyor piyasayı...cool;:!?/
Aleykumselam diyelim de selamınız havada kalmasın
https://youtu.be/rzhvo0PF74k?si=P3rW7v0HL1I54D5e Benimde borsadaki son hareketlerden sonra psikolojim fazlasıyla yıprandı bu şarkılara sardım ne hissettiğimi tam olarak bilmiyorum. Sanırım bir doktora görünmem gerekli. Forumda derdimize derman olacak biri veya birileri varmı acaba.
İş Bankası gibi bir hisseye tahta yapıcı olmak gibi bir vizyona sahip insanın olabilirliği olmasa bunu hayal edebileceğinizi zannetmiyorum böyle iki sefer altışar ay işlem yasağı ve 15 milyon Türk lirası ceza yediyi böyle küçük ve sığ bir tahta ile ne işi olabilir çok anlam veremiyorum
Mayacı arkadaş gelmiş. Gizemli tarihler verip bizi gölde bekletmek için gelmiş anlaşılan. İşbankasının tahtasını kaldırıp indirebiliyor ama Pkart’a gücü yetmiyor olabilir. Bu süreçte başka nick ile burada yazmıştır belki de.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aleyküm selam.
Hoş geldiniz özlettiniz kendinizi, sayın kalav siz yokken buraların tadı tuzu yok.
Çakal degil tilkilik bundan sonrası .
Hayırlı Ramazanlar... :wave:
Bin aydan daha hayırlı olan Ramazan; hanelerimize bereket, vücutlarımızda sıhhat 'e vesile olsun inşaAllah...
Bütün paydaşların ramazan-ı şerifini tebrik ederim hayırlı ramazanlar