Matehus’un yazmasını bekliyormuş, nanik yaptı tahtacı [emoji23]
Printable View
Matehus’un yazmasını bekliyormuş, nanik yaptı tahtacı [emoji23]
40-60TL arası hareket aslında iyiydi, bu haliyle bile dolar bazında %35-40 civarı kazandıran bir trend oldu.
https://i.hizliresim.com/cmqt0lm.png
karanlık oda eşleşme
Aklımızı alacak aklımızıı :oleyo:
ytd
EREGL günlük, son 30 dk da inanılmaz hareketler oldu, en iyi alıcı Y/F 1 milyon üzeri lotu boşalttı, ta ki 45.00 e kadar, oradan en iyi alıcı İş Yatırım çıktı, tahtayı çize çize 48.16 ya kadar götürdü, eşleşmede de 20 kademe üstten kapattı, bakalım ALTINdan ne çıkacak, insider trading e benziyor :)
https://i.hizliresim.com/k15lgvk.PNG
https://i.hizliresim.com/qvzbojg.png
gün sonu pastası . y t d
60 dan başlayan hareketin poz. kapaması olarak okudum ben. Nasıl 22 temmuz eregl 60 tl borsa 11200 o günden beri ikiside adam olmadı ise buradan hareketle acaba bir haber mi düşecek yada borsa ya bir müdahele mi gelecek sorusu oluştu bende. Çok fazla bağrış çağrış var etrafta. Yada aklıma başka bir kötü haber geliyor ama ..Hayırlısı.
Tmm 60 tl dan aldıkları pozisyon; Spotta açığa satış Pay Vadelide short u bu seviyelerden hızlı bir şekilde hemde piyasa bu kadar kötüyken kapatmaya başladılar diyorsun :)
Bu piyasada habersiz bu hareket olmaz sanırım, ya sermaye arttırım onayı yada altın olayında olumlu bir gelişme yaşanmış olmalı!
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...ab32fcc0bd.png
Kapanış.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
biste nispet yapıyor HERGELE :D TERSİ PİS, TERS KAĞIT NE OLACAK :D
yarın bülten günü, bedelsize oynuyorlar sanırım.
Yoksa petrol mü bulduk? İyi giderdi bu yoklukta
Ytd
Sevgili Arkadaşlar herkese selamlar...
Borsa, Ereğli durum ortada. Onun dışında herkesin sağlığı iyidir umarım.
5'de bir civari Aefes, kalanı ise hisse fonlarında.
Burayı gereksiz tartışma olmasın diye takip etmiyor ve yazmıyorum ama hem durum bildirimi yapayım hem de şu DALLAMA MATHİUS'u şikayet edeyim dedim...
Adamın bilgisini siz tahmin edin; fon aldım diye borsayı düşürdüğümü, Aefes aldım diye (200 den aldım 300'e gitti 280'den 5'de 1 i ile fona geçtim) Efes'i düşürdüğümü beni tahtacı ve pala yerine koyuyor :)
Aslında bir açıdan beni yüceltiyor ama işte borsayı düşürdüğümü söyleyerek de iftira atmış oluyor :) Bu kadar zeki bir arkadaş kendisi..
Ereğli'de demediğini bırakmadı, şimdi niye 5 yıl tutacaktın da Ereğli'yi sattın diyor, ulan sen değil misin EReğli, öyle, Ereğli böyle diyen... E sattık işte daha sevinmen lazım...
Velhasıl kelam adam hasta...
Aefes sayfasında yazdı enson bir şeyler, küfür ediyorum artık çileden çıkınca ona da yarabbi şükür diyor, gerçi o demedi ekürüsü (D&3 mü neydi o şükrediyor) İşe yarayacak mı diye denedim yoksa çizgimi bilirsiniz, küfür de etmem tasvip de etmem...
Neyse, Ereğli lotlarıma hala 150-200 bin tl kadar uzağım... Belki eşitlensem düşüneceğim dönmeyi...
Sevgiler saygılar...
2 ay içerisinde 104 milyon lot yatırım fonlarına park edildi. Tanrı aşkına söyler misin neler oluyor burda [emoji23]
Sent from my SM-A536B using Tapatalk
Seneye kaç lira temettü verir? 5 lira verirse çeşitli akrobatik hareketler sergilerim.
https://www.isyatirim.com.tr/tr-tr/a...si.aspx#page-5
İş Yatırım tahmini 3,895 TL
Aynen...Sattım full nakitteyim her ay 200 bin cebe atıyorum ama işte belli etmiyorum(!). (yazışmalara bak o sayfaya git de, ne demişim)
Sana diyorum hep yalanım varsa benim yoksa ALLAH senin belanı versin :) KABUL MÜ?
Ayrıca o kadar geri zekalısın ki, satsam ne olur alsam ne olur... Yani sana ne ki, yani alsam, satsam borsaya yön verdiğimi düşünecek kadar akılsız da olamazsın... :)
Konuşulmak istiyorsun, milletin acılarından besleniyorsun ama sana daha fırsat vermeyeceğim. Ne mal olduğunu tekrar yüzüne vurmak istedim sadece.
Malın kralı sensin. İyi niyetli değilsin fedor. Bunu yazılarında defalarca isbat ettim. Artık tekil misin bi grubun buradaki şakşakcısı mısın orasını bilemem. Bir insan ısrarlaaa ama ısrarla 5 tane pozisyon yazar 5 inde de süper yanılırsa . Ben art niyet ararım. Gerisi faso fiso ne desen boş. Ne foto ne video atarsan at. 2.5 dolarda eregl dedin 1 dolara düştü. Çıktın çocukca bahaneler söyledin. enerjilere geçtin. geçer geçmez yarı yarıya düştü 2 side. İsmen de de ekürin ile bi halt lar yemişsin özelden gelip yazdılar. En son efes patlattınız 300 den kucak oldu ne sen nede parlatanlardan birisi bile yazmaz oluverdi.
Fedor Bi ara ver kardeş
Ciddiyim
Abdest al ya da okut kendini
Normal değil bu
Endeks fonu aldım dedin 1 haftada 4 yıllık trend kırıldı
Ereğli efes de olanlar malum
Biri yanlış yönlendiriyor da olabilir seni
Kimi dinliyorsan değiştir takip etme
Cidden anormal durum var
Kotuniyetlisin demiyorum
Ama durumun sakat gorunuyor
Walla sen iyi adamsın d83. Ben açık açık yüzüne diyorum. Keşke bende bu kadar naif olabilsem hayata karşı. Ama bu kadarı normal değil. Bazı satır araları bana bunu düşündürüyor. Adam 300 olmuş AEFES de çok ucuz ve enflasyon düşünce daha da yükselecek (şimdiden alın diyor yani ) sonra bi hafta sonra aa ben sattım oluveriyor. Şimdi de yok 4 de 1 aldım yok 5 de 1 şaklabanlığa devam. Aldında tek satır yazın neden yok. Madem maldasın. sonra 200 e düşmüş 300 de ucuz diyordun neden almıyorsun?? Bu sorulara da şaklaban yanıtlar gelecek eminim.
Dediğin doğru da olabilir
Umarım değildir ya da doğru olmadığını umalım:)
Sasa çökecek diyorum uzun zamandır bir akit vardı
Sasa düşmez 1 ay önce fln mod lara şikayet ediyor fln it gibi sarıyor düşecek diyenlere
Dün biri o iti investingte sasa shortlayin yazılarını paylaştı aynı dönemde
Burda düşmez diye gaz veriyordu millete başka yerde shortlayin
Kuyruğundan yakaladılar akiti
Şaklaban yanar döner neydüğü belirsiz aklınca manipülasyon yapan Hakkaten manipülasyon yapan tahtacı yancı cepci grubun adamı twitter üyeliğine sazan arayan aklına ne gelirse her türden adam var. Bu fedor bu ortamda hümanizm kasıyor. Kralı gelse beni inandıramaz. Yazdıkları ortada. 2.5 dolarda eregl ucuz 1.2 dolarda aaa sattım . Neden birader. Arkadaş borç istedi de. Haaa canım. Sonra arkadaş hemen 1 ay sonra 400.000 borcu pıt geri veriyor falan hopp AEFES bu sefer. Sattım satmadım sana nisbet için sattım dedim.
Bu bana bir telefon nosu verdi ara diyor Çok akıllı ya. Olm biz hayat okulundan geliyoruz. Telefona bi baktım. Kullan at hat. Whatsapp bile kayıtlı değil üzerinde. Bende tek numara var. Beni arasana yapıyor. Ollllduuu ailem sevgilim bütün hayatım kayıtlı telefondan senin gibi çakma hatla takılan bir dümbeleği arayacağım.
Hasta hasta... İsmen de ne yapmışım Sn YKRMN, yılların Ismen yatırımcısı buralardaysa yazsın :)
300 den 200 e gelmiş neden almamışım, ki hep temkinli idim ve yazdıklarım duruyor. 200 lira iken geldi foruma 300 e giderken yoktu ortada...
Herkes al sat yapıyor, ALLAh'ın kuralı değil ya, almışım niye satmışım, yok niye düşünce almamışım :)
Hastasın...
Yalanım varsa ALLAH benim yoksa da senin belanı versin Mathias daha bir şey diyemiyorum.
ENGELLEDİMMM, sağol Human!
D83 sen de çok naifsin(!), iftira atıcak kadar naif küfür edince onu hazmedecek kadar da garip... Anlamaya çalıştım, insanlıktan anlamayınca... Sayfada duruyor yazılar.
Seni de ENGELLEDİM.
Adamlar bulaştı bana :) bu forumdan kaptım bu VİRÜSLERİ, bu forum temizlesin ben anlamam :)
Al satını kendi arka çamurlu bahçende yap o zaman. Foruma yazıyorsan birşeyler işin rengi değişir. 1 hafta evvel bir hisse övüyorsun elimdeki tek hisse diyorsun. 1 hafta sonra hisse düşünce aslında ben satmıştım yazıyorsun. Bir başka büyük trader pardon kıyıcı da human01. froto 400 den 1200 e giderken tek yazısı yok. Birden bire 1100 lerden beri froto alıyorum hedef 1500 diyor. son alımlarla maliyeti 897 ye düşürmüş falan filan yersen kirşen işler işte. ama esas maliyeti de 12 (on iki ) imiş falan. 15 senedir taşıyormuş . Gelmiş akıl veriyor. Yönetimin bu gibi tipleri barındırmaması lazım ama nasıl yapacaklar ki. Her hisse topiğinde varlar. Oturup teker teker ne yazmışlar falan diye kontrol da edemez.
Sabah akşam bilgi analiz aklı başında tahmin yerine bu tiplerin goygoylarını okumak zorunda kalıyoruz. Memleketin bir yansıması ne yazıkki.