Bu sabah çok şükür hedefi tutturduk 47 yalanını ortaya çıkardık akşama Allah Kerim :)
Printable View
Bu sabah çok şükür hedefi tutturduk 47 yalanını ortaya çıkardık akşama Allah Kerim :)
Durumu iyiyken ak gıda halka arzıvardı tok satıcı arzu iptal etti Fransızlara iyi paraya sattı , çamlıca vs gazoz kola Japonlara iyi fiyata sattı ama düşünce ipler alıcıya geçiyor , pazarlık gücü kalmıyor , bizdede aynı paraya sıkıştın ev araba satarken fiyat ayrı , yatırım için satarken ayrı ; kümaş yapılan bedelli sermaye artırımlarını hesaba katmadım bedellileri o yalancı arkadaşa bonus olarak bağışlıyorum :)
şunuda söyleyeyim bu tartışmalar saçma yıldız duurmu iyi olması ülker için olumlu olur
ama asıl konu ülker
ülkerde kalmak lazım
elimden geldiği kadar girmemeye taraf olmamaya çalışıyorum
ama bende insanım dayanma gücü sabrımızın limiti var
bi taraf holigan gibi yıldızcı herkesi yalancılıkla itham ediyor
diğeri tüm kötülüklerin anası olarak yıldız ülkeri görüyor
2 side bence psikolojik vaka
burda olmamaızın tek amacı para kazanmak
takık kafa olarakta pek sağlıklı olmayan 2 kişi yüzünden burası çöplük oluyor
Yürüyecek...
Teknik olarak 120 üstünde rahatlar,rayına girer,,,,başka iskontolu şirket çok çok az bistte.
122 civarında bir Gep var sanki. 130 üstüne oturmadan rahata ermez diye düşünüyorum.
Önümüzdeki yıl için beklediğim fiyat çok daha yüksek
Tabi 50 günlüğün ucundayız, endeks biraz toparlasa daha rahat ve hızlı olabiliriz. Bence bugün kritik gün hızımızı belirmede.
Kısa vadeli grafiklerden ziyade beni en çok 1976'dan beri düşen pazar payı tedirgin ediyor. 50 yılda yaklaşık %15 kadar kayıp var şimdiden aksiyon alıp satmak mantıklı olur mu? Bilen bir arkadaş yardımcı olabilir mi
Ülker sayfası mı akıl hastanesi koğuşumu belli degil...:plc:
Borsa desteklerse bilançoya en az 150 girmesi gerekir sonrası 2025 beklenti ve gerçekleşmelere göre şekillenir 2.5 ayda en az %30 bence var yani faizden fazla kazandırır umarım devam eder
Bugünden başlayıp şirketi yapay zeka teknolojisi ile yonetseler, yeni yılın başlarında hisse fiyatı 350.00 seviyelerine gelir. Delisi, diyaneti de kalmaz.
Huzur ve güven ortamı tesis edilmiş olur, Netekim 😀
Bu seneyi 140 üstünde kapatmasını bekliyorum. 2025 yılına Allah kerim. Sadece şahsi beklentim hepsi o kadar
Hadi çekirgem sıçrayıver... :)
Totem de tutmuyor. Şansımı seveyim:
https://www.youtube.com/watch?v=MtKwmSv8Rqs
Düzeltmeler gayet sağlıklı yürüyor, kademelerde gap kalmamış, tahtacı dantel gibi işliyor maşallah.
6 ay önce 188,70 liralardan işlem görmüş ülker gibi bir hissenin, elbette ederi şu anki fiyatlar olamaz. Büyük oynuyorlar ve silkeliyorlar. Politika faizlerinin ülkemizde düşmeye başlaması ile borsaya dönüşler hızlanacak. Bu aşamadan önce ne kadar toplayabilirlerse toplayacaklar. Daha sonrası fırtına...
2 denemede de 120 üstüne atamadı,geri çekilmeye başladı,,destekler,,110 sonra 100.
Hisse endeksle beraber son 20 günde %20 kazandırmış.(99.70-120.50)
Uzun soluklu bir yükseliş hayal ediyorum, dayanağımı söylemeyeyim(totom diyim şimdilik.). Olursa burda zafer naraları atarım zaten, olmazsa ortadan kaybolurum :) YTD.
Tepki alımları fena geldi :)
Ülker'in Hisse Fiyatı 116.40,Ederi de 1,229 milyar dolar olamaz..Bu rakamların gerçeği en az iki katı olmalıdır..Olacaktır da..Şimdi önümüzde 4/2024 ve 1/2025 dönemleri var..Bunlar iyi gelirse ve Türkiye Borsasına yabancıların da bir ilgisi olursa Ülker'in fiyatı da bir biçimde yükselecektir..diye düşünüyorum..Yatırım önerisi olmayıp yalnızca kendi düşüncelerimden ibarettir..
Ödenmiş sermayesi 369.275.855.-TL olan Ülker, 2024 yılında 16 Temmuz günü 188,70.-TL lik tepe seviye fiyatlamasını 2023 yılı sonuna ait ödenmiş sermayesinin 9,2 katı bir net karlılığa ulaşmasının karşılığı olarak yapmıştı, bu sefer ise ödenmiş sermayesinin tahmini 20,5 katı gelebilecek bir net kara ve 42,6 katı gelebilecek bir FAVÖK e karşı 2025 yılı fiyatlamasını 12 aylık bilanço gelme öncesinde ve sonrasında gerçekleştirecektir...Şu önümüzdeki 2-3 aylık bir zaman periyodu içinde 2024 den çok daha güçlü bir formasyon hareketi izlenebilir...Çünkü 2024 yılı sonu bir çok hisse senedi için oldukça hezimet olarak ortaya çıkacaktır...
2023 yılına kıyasla çok iyi durumda olabilecek şirket sayısının(Ülker gibi....Turkcell gibi...) çok çok az olduğu bu 3 ayın sonunda, bilançolar geldiğinde görülecektir..
Not:Ülker Ekim ayına, kasasındaki 23.329.331.000.-TL nakitle girdi...
Ana Ortaklık Payları :
2023/9 aylıkta enflasyon muhasebesi yoktu; net kar 659.305 miş. Enflasyon muhasebesi gösteriminde ise 2.988.743 e çıkmış.
Bu nedenle yukarıdaki öngörü, büyük bir ihtimal ile Bağdat tan döner.
https://i.hizliresim.com/tc1s384.jpg
*YAPAY ZEKA İLE KISA VE ORTA VADE FORMASYON ANALİZİ....*
https://i.hizliresim.com/5qtfmwi.jpg
99.-TL.>>>117.-TL. >>>3 HAFTA
https://i.hizliresim.com/cz9n6ff.jpg
Araştırmalarıma istinaden şahsi tahminim 2024/12>>Net karlılık 7,4 milyar, FAVÖK ise 15,7 milyar'ı bulabilecektir...
Emekli fonlarinda ne kadar mal kaldi bir bilen varmi acaba ??
Sat sat sat bitiremedilermi daha... Cejtirolup gitseler artik.
SM-N770F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Emeklilik fonları bu ülkede oyuncuların Park yeridir. Yani milyonlarca kişinin birikimi bu üç beş çakalın elinde oyunculara peşkeş çekilir. Mesela emlak konut emeklilik fonları bütün malı yukarıdan karşıladı müthiş zarar etti 9 liralarda teslim etti oyuncu hisse 1 ayda 14 TL'yi gördü. Şimdi de aynısını ülker'deki oyuncu yapıyor. Özellikle bu fonu yöneten adamların incelendiğinde Muebbet yiyeceğinden eminim
Ltf rica ediyorum sizden sn Ft2;polemiklerden ve bitmek bilmeyen tablolardan uzak durun....
Bakın 3 gün yoktunuz başlığa yeni insanlar, yeni görüşler geldi....
Çok da güzel oldu...
Gelin bu ortamı zehirlemeyin....
Siz bizden,biz de sizden faydalanalım....
Uyarılarımı ciddiye alacağanız inancıyla şimdiden/peşinen tşkler....
(Dip NOT;Ne olur tehdit olarak algılamayın ancak ortamın ahengini bozarsanız,çift nick le foruma yorum yapmak kesin ihraç sebebidir bileseniz)
Saygılar/Başarılar....
**Ahenk dediğiniz nedir?. Birbirinizin sırtını kaşımak mı?
**''...polemikler, bitmek bilmeyen tablolar'' şekil A da https://www.hisse.net/topluluk/showt...=57626&page=68 olduğu gibi mi?
dinime dahleden bari müselman olsa!!
Google'ın aı stüdyo yapay zekasına şirketin hemen hemen bütün metrilerini verdim, son bir yıldaki faaliyet raporları bilançoları dipnotları ile beraber, Ülker'in fiyat grafiğini, ayrıca hikayesinde anlattım. Yapay zeka kendisi de dünyadaki ve Türkiye'deki benzer şirketlerin çarpanlarını sektör gelişmelerini çok detaylı bir şekilde analiz etti yaklaşık bir günümü aldı. Sonuç hedef fiyat 170-200 TL arası olması lazım. İna, çarpan ve fd/favok üzerinden değerlettim. Şirket bist 30'a girdikten sonra çok kötü performans gösterdi bakalım bundan sonra ne olacak