o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların
Printable View
o zaman yanlışları savunmayacaksın..bak Suriyelilere 4 daire verdik, alçı sıva için..adamlar işin içine zıçtılar hepsini kovaladım..
yani seninkilerin dediği gibi, Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın diyor ya..eti sütü yok bunların
cümleten iyi akşamlar ... düşük kaldıraç bearish devam etmeyi tercih ettim .. ..ytd.. :) .. gece amerika izleyelim bakalım .. .s&p500 ne yapacak ? :) kısmet .
benim savunduğum teknik analiz senin boyunu aşar kardeşim..çocuk oyuncağı değil bu..varsa beklentin yazarsın ben yukarı trende inanıyorum dersin..sıkıyorsa..biz de bakarız bu adam neyine güveniyor da yukarı bekliyor deriz
AĞA SENİN neyin kafasındasın...KİM SURİYELİLERİ SAVUNMUŞ(ŞİMDİLİK)?
BEN gitsinler-ortam uygun diyorum..
Sen ''işi bilmiyorlar'' diyorsun..''sonra 3 türkle işi temizliyorum''diyordun...
Ben de sana ''o zaman onları çalıştırma ve burada ağlama'' diyorum...Gitmeleri için-mutlu olarak - ortam oluşmaya başladı..
ben demiyorum senin adamların diyor..diyorlarki Suriyelilerin etinden sütünden faydalanın işte değerlendirin diyorlar..ben değerlendiremedim diyorum..kalite sıfır diyorum..acaba titiz davranırsak iş çıkartırlar mı diyoruz ..malesef olmuyor..
adamlar çok güzel çocuk yapıyor ama..bu konuda çok başarılılar..başka bişey bilmiyorlar
Seninle eğleniyoruz ...Beni arkadaşlar bilir..SİYASİ-HAYAT GÖRÜŞÜ olarak buradakilerin çoğundan farklı cenahtayım..Ama kimse bıst100 de, ORTA VADELİ ÖNGÖRÜLERİME laf edemez..
ÜSTELİK KAYITLI OLARAK..
Bu konuda seninle konuşmam bile...
17 ekimde defalarca yazdım...istersen yapıştırayım..8400-700 diptir diye..
ekonomistler şimdi gümbür gümbür gelir, çok hızlı geldik kar satışdır bu..he canım kesin öyledir..
yalancı beklentinin kar satışı
Haşa islam alimi ne demek..haddimize mi..Bir müslüman 2 tane dini kitap okusa bile bu düşünceye sahip olur...sadece 2 tane..
Ama HALK DEVRİMLERİNDE HALKIN ,kızlarına tecavüz etmiş-HAMA da 10 k insanı öldürmüş bir LEŞ DİKTATÖRÜN, mezarını yıkacağına inanancak kadar mantıklıyım..
saçma sapan meseleri MESELE yapıp(mezar yıkılmış)...Büyük katliamları görmeyecek kadar kör değilim.
ALLAH,kimseye muvazenesiz( ölcüsüz ve orantısız dagılan) mantık-vicdan vermesin..
BABA ESAT milleti anasını...,kitlesel katliam yapmış..tecavüzleri organize etmiş...eeeee
DEVRİMİ YAPANLAR, ONUN AZİZ MEZARINI YIKMIŞLAR...adam buna üzülüyor..:oleyo:
BU saçma sapan sözler, bir bana mı garip geliyor...
Sizin kardeşinize bunlar yapılsa ne yapardınız..Vallahi, paralel evrende yaşıyorlar...Bu katliamları-tecavüzleri filim sanıyorlar...
Benim çocuğumun canına kastetmektense 3 dedemin kabrini yıksalar ne olur..ONUN İÇİN MUVANEZESİZ mantık diyorum.
İris Cibre:
IIF 2025'te gelişen piyasalara sermaye girişlerinin 24% düşmesi bekliyor
Bu sene yüksek risk iştahına rağmen nasiplenemedik, iştah düşerken nasiplenme ihtimali?
Faiz çıkar borsaya yabancı gelirciler
Faiz düşer borsaya yabancı gelirciler
Burada zamanında dev fonlar vardı
Kanada fonu mesela
Yanlış hatırlamıyorsam 2021di tamamen çıktı
Yabancı buraya uzun vadeli gelmeye korkuyor. Bu konuda bir anlaşalım
Korkmasını engellemek için ne gibi adımlar atılmalı, artık onu tartışmalı
Mesela, her gün değişen regülasyonlar, kanunlar, yönetmelikler. Yan etkileri ölçülmeyen kararlar vs
Öngörülebilirlik?
Ekonomist Mahfi Eğilmez:
"Türkiye, Suriyelilerin gitmesi ile ucuz iş gücünü kaybedecek. Bizim Türk gençleri bazı işleri beğenmiyor. Ama onlar çaresiz olarak mecburen bu işlere giriyordu. Şimdi Suriyeliler gittiği zaman iş veren ciddi iş gücü sıkıntısıyla karşılaşacak. Çünkü daha pahalıya adam istihdam etmek zorunda kalınacak"
son dakika enerjilere niye asıldılar? haber mi var?
şimdi borsa burdan salına salına tekrardan 8600 ler hatta 7000 lere gelse mesela..8600 dipti hee 10.200 e tepti, sataydın kardeşim dersiniz..ben bu yalancı trendin dibini demiyorum..tekrar orta uzun vade yukarı trend için 8600 son dip değil diyorum..
bu da hemen belli olmaz..tepkinin bitmesini bekleyecez, ardından bazıları çift taban olasılığı diyecektir, onu da bekleyecez..yani zamana ihtiyaç var..
Seni hatırlamıyorum.Sn. NOHUT hatırlıyormuş.Bir ara defalarca aynı mesajı-her gün yazarak(bir yalanı sürekli söylersen, insanlar ona inanır) yatırımcıları bir yöne kandırıp,sıvışmışsın.
Toplama analiz ne demek anlamam.Benim analizim nettir..yılda bir kere agresif short yaparım./14 temmuz)
bir kere de agresif long vardır.(14-17 ekim)
Genelde yılda 3 kere senin gibiler türer...En dipte çöküş-en zirvede alış derler..İDDİALAŞIRLAR ama sonra yanılıp-binlerce beddua alarak giderler.BAK SEN, 5600 diyerek milleti etkiledin anda ben ne demişim...
ŞİMDİ,Mayıstan sonra sadece bir kere yazarak(sürekli burası -olmadı şurası dip diyen değil) burası net alıştır(8400-700) diyen kaç kişi oldu,göster bana..
Ağa kusura bakma demedim ama diyeceğim..KÖYÜN akıllısı gibi sana gülüyoruz ama bak..sen 5600 derken endeks %20 prim yaptı..Burası viob forumu 10 kere batırdın...
Şimdi alttaki analizi oku..ve borsacıların ilk 3 öğrendiği NU-PU-RSI ile bana gelme...
Ben diyeceğimi dedim..hemde endeks oradayken...DAHA NASIL AÇIK KONUŞULUR..ÜSTELİK bak sen dedikten sonra %20 yükseldik..yanıldın..SÜTÜNÜ DÖKEN KEDİ YERE BAKAR...sen yere de bakmıyorsun..
https://i.hizliresim.com/gj4zfsa.PNG
nohut dayı beni nerden tanıyormuş..ben seni tanıyorum ama
bana teknik analizde 8600 lerin dip olduğunu göstereceksin..varsa hünerin bunu gösterirsin..günlük haftalık aylık..aşamalı göster bana..öyle ya..madem dip diyorsun o zaman bunu kendi kullandığın gösterge ya da teknik durumla göstereceksin..ben de sana bunun dip olmadığını göstereyim..her şey şeffaf olacak
8600 dip..heee dip...2008 ağustos da dipti güya..o zaman şuankinden daha fazla yukarı gitmişti..
düşüş trendinde her zaman tepkiler olur
bakın burda 100 kez yazıyorum adam hala 8600 dip diyebiliyor..o zaman ben de tuhaflık var..
ulen sahte beklentiyle gerçek trend nasıl olur..hiç mi bişey girmiyor kafaya..:drunk:
bu yalan yatırımcı getirmez..o zaman 8600 nasıl dip olacak
Valla kimseye kendimi ispatlayacak derdinde değilim...Bu forumda 17 yıldır aktif viob yapıyorum.ORTA vadede bilen bilir...Yazılarım-mesajlarım hepsi arşivimde var.
8600 ün o zamanki dip olabileceği argumanlarını: aps den-2 li tepe-dolar bazlı analiz -APSNİN REKOR SEVİYE TEORİSİ vs...den çıkarak,Tahmin etmeye çalıştım.
Belli bir zaman sonra sadece düşüncemi söylerim o kadar..ARGUMANLARI AÇIKLAMANIN bile doğru olmadığını düşünüyorum.
ASLA insanların iradesinin önüne geçmemek lazım ve balık tutma tekniklerini de AÇIKLAMAMAK lazım derim.
Zamanı gelince orta vadeli short veya hisse alımını ifade etmeye çalışırım..
8700 DEN ALIYORUM GİBİ...13900 den 2 aylık agresif short gibi...
Uzun bir aradan sonra halka arzz lar başlayacağı söyleniyor :he:
uslanmayan buyursun diyelim :ok:
olmadı ABKA..8600 dip dersen bunun dip olmadığını her türlü analizinle ispatlarım..kendi kullandığın analizinle bile ispatlarım..sen değil kim derse desin sonuç değişmez
Çok sevdiğim bir gif:
https://media.tenor.com/dTxzvYhaYloA...uslim-rant.gif
ben ispat isterim..ispat yoksa geriye laf kalır..
9969-9870 malabadi köprüsü :ok:
yıkırsa gün içi %5- beklerim :)
henüz SAT sinyali yok, Rallliiiii tam gaz devam :ok:
8600 diptir, demek bilimsel değildir...Meteor düşer-Nükleer olur...4.000 e de ineriz..Borsalarda dip yoktur..
Ama şuan bildiğimiz ve hesaplanabilen risklere göre 8600 ler ORTA VADELİ iyi alış yeriydi.
Ama RSI daki NU ya bakarak 5600 de çok ısrarcı olmakta bilimsel değildir.
Mesela güçlü gördüğüm bir yer var kırarsa hisseleri satarım...veya 10.600 -400 olursak(kısa vadede) yine bir NEFES babından satarım...Sonra düzeltmede alırım.
Piyasa canlıdır..Takılıp kalmamak lazım.
Ama mümkünse ilk önce 10.400 görünsün.
adiossssss
Konuya bende müdahil olmak istiyorum :kahkah:
8600 dip dedik ve tarih aralığıda verdik
Yani
31 aralığa kadar dip dendi.
Yani
31 aralıktan sonra dip olur olmaz o kısmı bizi ilgilendirmez.
Sonuçta vadeli piyasada işlem yapıyoruz.
Karaduman abi sıkma canını
10bin tepe deriz bu seferde senden yanı oluruz :drunk:
bozkurt dayı, sen viopçusun..sana atış serbest
haberleri izliyorum şimdi..diyorki biri Suriyeliler giderse kiralar %40 düşer..hee hepsi giderse ama..hani len bunların ekonomiye faydası vardı..ulen siz varya..şimdiki yalan trend gibisiniz..Suriyeliler kalsada ekonomiye faydası var gitsede faydası var..aynı faiz gibi oldu len bu
Yok yahu hemen nasıl olacak o iş..
Geçen Twitter da Suriye liler gidiyor , Suriye ye gideceğimden dolayı arabamı satıyorum başlıklı bir sürü araba satış ilanı var diye okudum.
Meraktan baktım sarı siteye bir kaç tane sadece..
Kısa vade o iş zor..
Röportajlarda gördüğüm Suriye li gençler de pek gitme taraftarı değil.. Yaşlılar bir ihtimal gider...Malı mülkü orada hala olanlar belki..
https://www.google.com/url?sa=t&sour...9vyUdXP8h0q186
Heyet Tahrir e’ş-Şam’ın (HTŞ) lideri Ebu Muhammed el-Colani’nin hâki gömleği İsrail’in en büyük taktik teçhizat imalatçısı “SOURCE” tarafından imal ediliyor.
SOURCE, 25 yıldır İsrail Savunma Kuvvetleri’nin (IDF) resmî tedarikçisi.
Sayın abka doğru mu bu?
11.12.24 Çarşamba
Xu030yvade , 11208.00-11393.00 gördü ..uzlaşma 11291.00 kapattı
Şimdi 11303.00
Alemin longerlerine tebrikler :)
Alfabetik sıraya göre ..
Sayın ALPER ,Bozkurt,culpable ,çıtak ve tabiiki Maacit :kahkah:
Sakınki benle poleniğe girmeen :rules:
https://www.youtube.com/shorts/707EwIdgHMY
:dvr::dvr::dvr:
Cem Önal:
"Hamaney: “Suriye'de olanların ortak bir Amerikan ve Siyonist planının ürünü olduğuna dair hiçbir şüphe olmamalı. Evet, Suriye'deki komşu bir hükümet bu konuda bariz bir rol oynuyor ve oynamaya devam ediyor - bunu herkes görüyor - ancak asıl komplocu, beyin takımı ve komuta merkezi Amerika ve Siyonist rejimde. Kanıtlarımız var. Bu kanıt şüpheye yer bırakmıyor.”
Komşu bir hükümete yaptığı atıf, İdlib'den yayılan ve öngördüklerinden çok daha başarılı olan iyi planlanmış bir askeri operasyonda muhalif güçleri desteklemede kilit rol oynayan Türkiye ile ilgili gibi görünüyor."
theguardian.com/world/2024/dec…
https://www.hisse.net/topluluk/showt...63#post6944263
Yarın içemiyeceğim için bu gece aleme akıp 2 gecelik içmem lazım :one::rules:
Değerli palişkoomun şahsında tüm dostlarıma huzurlu geceler :)
https://www.youtube.com/watch?v=baNlvTR3Wis
11305.00