Nerede yazıyor
GM 6 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Nerede yazıyor
bilançosu geldi https://www.kap.org.tr/tr/
BSOKE Solo 2017/9 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): -28.338.378
Beklenti kactı ? Bilen varmi
Bilanconun çok bı önemi yok şu aşamada.kimse bilanço iyi gelecek diye almadı zaten kağıdı.beklenti belli.ins güzel şeyler olur
MI 5 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rahat olun Batıçim yıl sonu 17 kapatır,Sökede elindeki 3,2 milyon hisseden 32 milyon finansal gelir yazar,alın size yıl sonu artı bilanço,demokrasilerde çare tükenmez,torba çimento fiyatlarıda duyduğuma göre 12 tl den 15 e çıkmış yani sağlam bir zam yapılmış çokta haklı bir zam olmuş demir fiyatlarına bakılırsa,beton biraz değişken o çapta bir zam olmamıştır ama yinede hem zam kaynaklı hemde dönemsel olarak son çeyreğin iyi geçmesi bu bilançonun gördüğü göreceği en kötü bilanço olarak kalacağını destekliyor,böylesine büyük bir yatırım kolay yapılmıyor,neyseki yatırımda sona gelindi güzel günler yakın.
yapılan tesisin yanında bu fiyatlar daha ne ki...devasa bir tesis yapıldı bu fiyatlama daha başlangıç gibi geliyo bana ..duran varlık meselesini saymıyorum bile o da çok önemli bir mevzu ,yapılan tesis özsermayeden fazla ,duran varlık değeride misliyle arttıysa eğer burda bu fiyatlara bu kağıdı bulmak hayal olur..
.yatırım tavsiyesi değildir..
şirketten haber var
]https://i.hizliresim.com/mJ2OLy.jpg
verilen mesaj belli 👍
ucu bucağı görünmüyo tesisin ,günlükçüler gömlekçiler ,açıkcı hırtolar görüyonuz deelmi tesisi :) mal burda para burda ...hadi bakalım
Yatırımdan dolayı bilançonun kötü geleceğini biliyorduk, önceki aylarda olduğu gibi... Benim için beklenti doğrultusunda gelen bir bilanço oldu... Genede bu gün bizim için sıkıntılı bir gün olacak agresif hareketlerde işlem yapmayacağım... Büyük tabloya odaklanıp düşüşler benim için alım fırsatı olacaktır...
Selamlar...
1.93 ü gör 1.83 e gel bu ne ya
SM-N7500Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çok dillendi bu değerleme işi inşallah kucagimiza birakmazlar
Kapanışı 1.89 1.90 yapsa bari
Kademeler nasıl acaba paylaşabilir misiniz
Yarın belli olur aşağı veya yukarı gideceği
sabah 93 e kadar fena temizlik yaptı kademelerde ne varsa süpürdü sonra bıraktı,aynı performansı göstermesini bekliyoruz gene
Bu yatırıma bu fiyatlar neki... Günlük işlemlere çok bakmamak lazım ,şirketin yaptığı tesis şirketin piyasa değerinden daha fazla bunu iyi düşünmek lazım yeni yıla doğru bu fiyatlardan bulmak mümkün olmayabilir...ytd.
Ben esas hareketi 2018 yılında bekliyorum
SM-G950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arsa degerlendirmesi nezaman belli olur bilgisi olan kimse varmıdır acaba? Toplam arsa miktarı nekadardır? Ben baktım ama goremedım
şimdi dostlar yatırımcı ilgisinin yeni canlandığı şu günlerde bu ilgiden ürkmeyelim ,gayet olumlu giden bir süreç var inişler çıkışlar olması çok normal ,seans içinde düzeltmesini yaparak gittiğini gözlemliyorum ...günlükçü ve haber bağımlı hareket edenler dışında herşey gayet olumlu...beklentilerimiz dört dörtlük korunuyor,şu duran varlık değer artışı meselesine gelince son çeyrek bilançoya yansıtılmaya çalışıldığını biliyorum ,umarım yetişir ,tabi bu değerlemeyle ilgili net bir bilgimiz olmamakla beraber geçmiş tecrübelerimizden bir çıkarımlarda bulunmaya çalışıyoruz ,mesela bir yatırımcı arkadaş dencm örneğini vermişti 11 liralardan 17 ye gittiğini ve yüksek bir duran varlık değer artışı olduğunu söylemişti bizde araştırdık ve doğruluğunu teyit ettik..benimde öngörüm bu yönde benzer bir durum bundada olacak diye düşünüyorum ,en basiti şöyle düşünelim az bir miktar değer artışı olsa bu yönteme başvurmaya gerek bile kalmaz ,demkki kayda değer artışlar var ki bunu sermayeye ekleyip bilançomuzda görebilmemiz için bu yapılıyor çok basit..şirketin değerine değer katacağı kesin gözüyle bakıyorum ,yolculukta başladı zaten ..
yatırım tavsiyesi değildir...
bu arada yapılan tesisin değeri şirketin piyasa değerinden fazla bunu herseferinde belirtiyorum bu çok büyük bir yatırım bir şirket için,dolayısıyla bizler yatırımcısı olarak ve şirket olarak bunun meyveleri yenecek bu çok basit ..benim size tavsiyem bu yatırımı yayın uluslararası mecralarda sosyal medyada vs bu kolay bir yatırım değil arkadaşlar yerli yabancı yatırımcı ilgisi daha da çok artmalı ...
syn kebir yorumlar için tşkler,bugün tahtada 850 bin lot civarı açık satış olmuş 1.88 ortalama ile,daha önce de oluyormuydu bu şekil işlemler acaba,bu durum hakkında ne dersiniz
Sağlam kağıt
Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben hiç günlük işlemle ilgilenmem trende bakarım ve beklentiye ..orta ve uzun vadeli ,beklenti son derece sağlam ,trend gayet iyi ..
]https://i.hizliresim.com/2EalaN.jpg
bu da trend duruşu..
o açığa satan varsaki o işler pek tahmin edilir değildir,oradan pek bişey çıkaramazsınız ,bunu nakış nakış işleyen biride yapıyo olabilir ne bilirsin ..o açıdan günlük işlere pek bel bağlamayın orta uzun vadeli bakalım,, eğer varsaki günlükçülere bişey diyeyim hep daha yukardan maliyet yapıcaklar haberleri olsun ..nokta
yatırım tavsiyesi değildir..
Merhaba,
Öğrendiğim kadarıyla yeniden değerleme raporu 10 Kasım'da şirkete teslim edilecek. Bu da yeniden değerlemenin son çeyrek bilançosuna yansıtılabilme ihtimalini güçlendiriyor.
Herkese çokça kazançlar.
Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
Güzel haber 👍burada büyük nümayiş kopar ..dencm örneği gibi
Bsöke bedelli bölündü tarih 14 Ağustos , en düşük 1.14 gözüküyor, ama 1.35 ortalaması, bedelli bölünen kağıtlar 10yıldır takip ederim bölündükten sonra dibini bulunca verdiği bedelli ye göre yüzde 100 ile 250arası pirim yapıyor. Örnek tspor yüzde 300bedelli verdi, 1.08de dip oluşturdu. Gördüğü en yüksek 3.60lar hiç bir başarı yokken, kipa da bedelli verdi. 1.40dip oda 3.40ları gördü. Bjkas önceki yılda bedelli verdi. 2lerden 6.50leri örnekleri çoğaltabilirim. Bsöke nin arsa, yeni fabrika hikayesi de var, ama kağıt silkeleme yapmadan gitmez, yukarı aşağı yapacak, sinir edecek, malı toplayınca do roket... . Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.
evet katılıyorum genellikle yaptığı yatırıma katkı olsun diye bedelli yapan firmalarda bu oluyor bsoke de onlardan biri ,yatırıma ve borçlara finansman için sanırım,bugün ikili tepe yapıp trendimiz aşağı kırıldı gibi görüyorum ,biraz gevşesede yukarı toparlayacaktır...
Grafiklerdede belli oldugu gibi Allahin izniyle yon yukari ilk deneme 2
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Merhaba,
Bu bilgiyi değerleme sürecini takip eden bir arkadaşımız vasıtasıyla öğrendim. Dikkat ederseniz bu başlık öyle çokça yorum yapılan bir başlık değil, henüz hissenin çok takip edildiğini sanmıyorum. Bir popülarite kazandığında burada da sayfalarca olumlu olumsuz yazan kimseleri hep birlikte göreceğiz sanırım.
Herkese bol kazançlar.
Arsasi cok degerli ... bilanco eksi geldi ama onemli deil cunki fabrika acicak 2018 de fiyatlamasina az kaldi alan alir alamayan yoldan gecise bakar
SM-N950F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu günün takasını atarmısınız.