galip nasıl olduda bulaşmadı bu hisseye ilginç genelde bu tarz hisseleri sever o tarz adamlar.
Printable View
galip nasıl olduda bulaşmadı bu hisseye ilginç genelde bu tarz hisseleri sever o tarz adamlar.
sayın baldayı dünkü pastayı paylaşmanız mümkün mü?
bugün biraz toparlanma yapacak gibi olumlu işaretler oluşmaya başladı umarım devamı gelir....
https://i.hizliresim.com/JQynRB.png
buyur kardeş
Anadolu 100 bin almış. Yakında bir teknik yorum gönderir... Şurası direnç vs. diyerek aldıklarını yukarıdan satar... Hep bunu yapıyor zaten...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2.26 değdirdi xxtrader kardeş.Dediğin çıktı.
Buradan aşağı ,alıcı çok olduğundan inemiyor.
Tukaş a geldi de ne oldu 3 ten 2 ye cakildi 30 milyon lotla adama salcaci oldu haberleri yapildi boy boy 2 günde 2,30 dan aldiklarinin 27 milyonunu saatti bile baya bir karla
Discovery cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bol Şanslar.......:kalp:.......iyi hafta sonları olsun.:cck:.....:wave:
şu yazıların üzerine tıklayın linkler var :
buradan formu doldurun :
YARIŞMA >>> KATILIM LİNKi
buradan da doldurulan form sonucu liste var hem sizin hem de rakiplerinizin.
İZLEME >>> TAKİP LİNKi
Brksn teşvik alırmı acaba.
vakit daralıyor bakalım yüz güldürecek mi...
Yok dostum ne teşviki... Zaten alanlar açıklandı. Sasa sayfasına bak...
Bekliyoruz... İnşallah
tamam ben yazmayayım yukarı gitsin...sessiz ortam sever diyorsun bizim spek...2 tane mesajla etkilenen spek varsa kaldık desene sıkıntıya...bu hissede spek yok 3-5 tane paralı adam 2,25-2,40 bandında al sat yapıyor kendince...bu kişilerinde hisseyi yukarı taşıyacak gücü yok zaten benim izlenimim bu...
Hacimsiz düştüğünden mi çabuk toparlayacak gibi.
yukarı tepki verecek durumda endeks daha fazla düşmese....saatlikler yeşillenmeye başladı...
Birileri ne yapıyor?
Yahu bu iş yatırım salağı sonunda iflas edecek dün 204 ten 58 bin lot verdi buğün 211 ortalamayla 63 bin lot alıyokağıt şuan 204 :)
yakın zamanda bu hisseden anladığım boşluk affetmiyor...en yakın boşluk 2,95 tl de....yarın mükemmel bir gün olmasını bekliyorum..ytd.
Bu boşluk değil? Uzay mekiği gibi bişiy heralde 2.95.
SM-N9005 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
boşluk doldurmaca oynuyorsak 1.38de de önemli bir boşluk var hem defter değerine göre daha mantıklı malum suriye gerçeği de ortada duruyor :)
kardeş gazcıları hıç sevmem bak zaten hısse defter değerinin üstünden işlem görüyor borsadaki hısselerin % 90 sanı defter değerinin çok çok altında işlem görüyor brksn ise çuk üstünde işlem görüyor
defter değeri 166 hısse ise 210 an itibariyle
öyle senin dediğin rakamlara gelmesi için galip gibi birilerinin hısseye gelmesi lazım ki senin dediğin olsun
Azıcık(!)da ben aldım.
Ilginç bir gün olabilir galip diye diye sonunda galipimi buraya getirdik ne bişeyi 40 defa söylersen olurmuş 39 :)
Baldayı ,gördüğünüz için soruyorum.Yukarı kademeler dolu mu da yavaş gidiyor?
Size zahmet...