bu kadar kar eden şirket bu fiyatta olsun....hayret sanki şirket battı...
Printable View
Çok rahat 1 TL temettü verir.
Artık gerisini düşün
CPH1951 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zorlu bir günü güzel kapattık cok sukur.
432 milyon kar
fiyatı 10 tlnin altında
sermaye karlılığı yüzde 150...
temettü düzenli...
ytd...
Evet bu kara ve geçen yıl dağıtması gereken kara göre
1,25 TL hisse badi kar dağıtması muhtemel
Güzel kar
2021 beklentisi olarak prim artışini yuzde15-25,kar artisini yüzde 10-20 aralığında beklediklerini aciklamislar.yenilikci yönetim surekli büyüme düzenli temettü..hepsi var.ama içimden bı ses temettü haftasına kadar pek bı şey bekleme diyor :))
Merhaba,
Bloga #AKGRT 2020/12 dönemi bilanço analizi ve grafikleri yükledim. Faydalı olması dileğiyle.
Link: https://mutesebbist100.blogspot.com/...e-analizi.html
Saygılar
bistte herşey çok farklı işliyor güzel kar açıklayan şirketler beklenti gerçekleşti diye düşerken
zarar eden şirketler tavan üstüne tavan yapıyor...
Yüzde 50 temettü dağıtacak beklentisi var
10 un üzerine atması lazım
Ytd
Bugün harekretleneck gibi
Ytd
Birisi kademe süpürüp mal aldı sanki. Fiyatı anlık yukarı çekti.
kayıtlı sermaye artışı kap bilgisi gelince anlık artış oldu...
2005 yılından beri ödenmiş sermaye artışı olmamış...
bu sene hem bedelsiz hemde güzel bir temettü ballı kaymak olabilir...
yatırım tavsiyesi değildir...
Evet kesin sermaye artar
500 Jen 750 ye çıktığına göre en az %70 %100 arası bir sermaye artırımı ve temettü.
Benin öngörüm %100 sermaye artışı %50 temettü buda fiyatlanir elbet 3haftaya açıklanır
hsbc her seans sonu karanlık odada alım yapıyor...
Gedik yatırım rapor gönderiyor.
9,85/9.95 akım aralığı diyor.
Sonrada 60k satıyor günün sonunda .[emoji848]
Sat sat bu bilanço ile 13,5 hedef fiyat cumba yatırım.
Piyasa hisse fiyatlamalarina göre paha biçilemez sanırım.
İntema 6 liradan 70 lira
Göltas. 10 TL gen 70 lira
Merko. 1,,TL den 25 tl
Dardanel 0,80 32 lira
Daha yüzlercesi.
Hepsinin ortak özelliği.
Hayatta temettü vermemiş.
Vermez de
Aynen üstad haklısın
Sermayesi kadar kar açıklayan Anadolu sigorta
Aksigorta
An hayat
Ve diğerleri
Sürünüyor
Bedelli açıklayan sermayesi bitmiş şirketler uçuyor.
Bu şekilde yatırımcı kalmaz borsada
Enindesonunda patlar ve küçük yatırımcılar mağdur olur.
Ama artık eski dünya yok
Bloomberg TV reklam veriyor artık dünya piyasalarında da işlem yapma şansımız var.
Kendi ülkemizde sağlam şirketler yukselmezse gider yabancı şirketlerin hisselerini alırız
Ytd
Şubat'ın ilk haftası genel kurul yapılıp temettü açıklıyor ve Mart ayında dağıtıyor.
Hadi bakalım temettü ve bedelsizle başlar heyecan.
Ciddi baskı var
2017 20subat
2018 14 Mart
2019 8 Şubat
2020 7 Şubat
2021 en geç önümüzdeki hafta olur.
Sermaye tavanıni artırdı
Yüzde 50 ile yüzde 100 bedelsiz +temettü yolda büyük oranda
Önümüzdeki hafta hareketlenmeye başlayacaktır aracı kurumlarin dediği 12 hedefine ulaşacaktır.
Ytd
Ana sözleşmede en geç Mart sonunda yapılır diyor . genel kurul.
Ayrıca minimum karın %50 si dağıtılır diyor.
Buda minimum 70kr temettü demektir.
Benin show yapacak öngörüm %100 bedelsiz ve. 50kr temettü.
O Aman show time.
Mart sonu vermesi de çok güzel olur .en azından eldeki top.nakitin faiz geliri 75/80 milyon yapar faaliyet geliri ile beraber ilk çeyrek 130 milyon üzeri gelir
Çok doğru yazmışsınız bence avivasa gibi yapabilirler onlar 2 taksitte biri yakın tarihte diğeri 9.ayda verecek şekilde böylelikle dediğiniz gibi para faiz olmasa bile bir fonda falan değerlenirse daha farklı getiriler elde edebilir zaten bu şirketin durağan olma sebebi nedense hiçbir zaman yatırım faaliyetlerinden gelir giderlerden fazla olamamıştır malesef bu 2018de de böyleydi şimdiye kadarda değişmedi şayet şirket yatırım faaliyetlerinden bir zarar yazmasa mesela 2020 de 60 milyonu oradan kaybettik malesef gecen seneler veye dönemlerde de hep zarar o olmasa dediğim gibi zaten bambaşka yerde olur ve bu fiyatlarda da eminim kalmazdı ben şirketi bu konuda arayıp sormak istedim ama ters cevap verirler bende sinir olmamak için uyarı da bulunmak istemedim.Durduk yerde gerilme dedim kendi kendime :28: .Temettü işini ise de uyarı olarak dönem sonu işte bimaş veya türk telekom coca cola gibi 2022 ocakta verin en kötü eldeki 2020 karındaki para işlesin mesela kendi hisselerini alsalardı yüzde 54 prim yapmış faizden çok daha iyi ben faizden de çok daha iyi kazanç elde edebilirler diye düşünüyorum kendi mesela Ak portföy teknoloji fonu var çok başarılı.Bunları genel kurulda deginmek söylemek isterdim ama dinlemezler ona da eminim şu yatırım faaliyetleri gelirlerini inşallah düzeltirler.Bari dışarıdan danışmanlık hizmeti alsalar atıyorum 2milyon veya kaç paraysa versinler yeterki o 60milyonu böyle bu sene gibi zarar yazmayalım artık neyse çok uzun oldu.Yatırım tavsiyesi değildir herkesin aklı kendine zaten biz bu işi çok iyi bilseydik buralarda gezmezdik :).Kimseye al sat yapması için yazılmamıştır...
Bu sayfada daha önce hep şirketin yatırım gelirlerinin çok iyi olduğu, hatta ana faaliyet alanı olan sigorta işlerinden daha fazla parayı yatırım gelirlerinden elde ettiği yazıldı. Şimdi sizin bu mesajınız bende soğuk duş etkisi yaptı. Ama araştırınca yazdığınızın doğru olduğunu gördüm. Nasıl oluyor da nakit parayı yönet(e)mekten zarar ediyorlar, anlamak mümkün değil !