hadi burda aşagı çekebilir avusturyayı ne yapacak...
Printable View
hadi burda aşagı çekebilir avusturyayı ne yapacak...
Kottan ister çıkarsın isterse çıkartmasın satmıyorum 350 den 157 ye düştüğünde satmadım bu saatten sonra satmam. Çok uzun zamandır elimde bir o kadar daha beklerim . çıkartacaksa çağrı yapsın
aslına bakarsan kottan çıkması bizim işimize gelir bak qnb finansbank nereden nerelere geldi yeter ki sabretmeyi bilelim...
Sabır benim işim yaklaşık 6 senedir bu hissedeyim ve hala bekliyorum . Sonuna kadarda burdayım ...
ufak bir kıpırdanma oldu bizdeki kurun yükselmesi ve avusturyanın da bir miktar düzelmesi sonucu...artık umarım yeni zirveler görürüz 6 aylık da güzel geldi...9 aylıkda şubat 20 de açıklanacak az kaldı yani...
Bu hissede yatırımcı kalmamış yorumcuda yok neden acaba 2016 senedinde bu hisseden zarar ettim 188 çıktım ondan sonra hisse yürüdü ama tekrar hisseye girdim en az bir hiç ellemeyegim hayırlısı diyelim
https://resmim.net/f/AkF4D6.jpg
aylık takas
Yabancının sattığını kim almış belli değil
Doco bilançosu ne zaman açıklanıyor
Dolaşımdaki son oran %1.41.
Sayın valentine son zamanlarda ki görüşünüz nedir ? Saygılar..
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar bu hisse ilerisi için ne düşünüyorsunuz hisse piyasada dolaşımı azaldı .düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim
Kalan 3 5 kişinin ne düşündüğünün pek bir önemi yok. Adamlar tamamını toplamak istiyorlar sanki. Bir plan var ama çözmek gerçekten zor, ortaklıktan çıkarmaya başvurup geri kalan hisseleri daha düşük fiyattan bile alabilirler ama yapmıyorlar. Piyasadan toplamayı tercih ediyorlar. Yatırımlık baktığım için pek de umrumda değil açıkçası.
Sayın valentine yarın bilanço açıklayacaklar sonra nasıl bir hareket bekliyorsunuz bundan sonra açıklamarınız için teşekkürler
https://s19.directupload.net/images/200224/86oknjqx.jpg
haftalık takas
Yabancı nın azalan hisseyi şirket mi alıyor
Üç gündür çok güzel mal boşaltılar küçük yatırımcı kötü oldu. Sert düşüş bu kadar da olmaz
473 ü test etti nereye gidiyor kötü bir şey mi var en çok düşen hisselerin arasında neden acaba
Demek ki ya aşı bulunacak yada sıçaklar artacak ki bu hastalık yok olacak yoksa dipbi görecez bu kadar da düşülmezki yüzde 10 nerdeyse
Dolaşimda ki hisse oranı düşünce elinde hisse olanlar iyi mi yoksa kötü mü neden açıklarsanız sevinirim .
Teşekkürler enigma insanlık için inşallah aşı bulunur ölenlerin önüne geçilir .
Teşekkürler enigma inşallah aşı bulunur insanlık için ölümlerin önüne geçilir
Yuh ya buda ne her gün yüzde 10 yazıklar olsun . Virüsü iyi kullandılar
Nerede duracağını tahmin eden var mı ?
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Dipi kaç acaba hissenin her gün yüzde 10 düşerse dayanamaz.
Dolaşımdaki oran 1,24