%14 nasıl buldunuz ?
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Printable View
Çok çok özür dilerim,bu oran yalnis yazılmış bir rakamdır.Hatami dizeltmedigim için çok özür dilerim.
CASPER_VIA_M1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hisse sadece dùsmeye programlanmis.asla zararimiz cikmaz.cunki cok acimasiz ve kotuler.yatirimcidan para kazanmak isteyen adiler bunlar.cocuklarinizdan ciksin bu yaptiklariniz.en yakininiz ana babanizdan ciksin vicdansizlar.bir parca ekmege muhtac olun insallah.
6 kasımda bedelsizcikler geliyor.
FIG-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tuncay Fırat Ergün % 5 ten fazla bir hisse toplamış,kimdir nedir araştırdm birşey bulamadım.bilgisi olan var mı arkadaşlar?yada hisseyi başkası adına toplayan isimsiz kahraman mı?
Sevgili albul kardesim bu kagidi gercekten alan varsa kahramandir.cunki almak icin bir tane neden yok bu sirkette.paramizi anca bir satis hikayesi kurtarir.8 ayda % 30 zararla bekliyoruz.
Nihayet benimle aynı fikirde olan biri çıktı,sizinle aynı fikirdeyim Bülent bey.10 yıldır kıpırdamayan kağıt adını ne koyarak çıkacak şaşarım.Ama benim beklentim satış olasılığı.Öteki türlü ancak yarı tavan yapar vatandaşın kucağına bırakır kaçarlar(şubat 2018 de olduğu gibi).Ben hala Galip Öztürk'ün büyük bir iştahla grnyo nun peşinde olduğunu düşünüyorum,kağıdı toplayanlarda onun adına topluyor diye düşünüyorum.Bu tamamen kendi fikrimdir,kimseyi yanıltmak yada yönlendirmek amacım yoktur.Herkese bol kazançlar...
Herseyin hayirlisi guzel kardesim.