-
Sirketin artilari:sektorun %50 payina sahip, argeli gelisime buyumeye acik,finansal borc yok,yeni yatirim yapipmis ozlaynaklar ile,ciro artisi ole ortalama net kar marji %17-23
negatif yön:su an icin fk yuksek 12 civari.. ve donemsel kar düşüşü 2013 cok iyi sonradan 2 yil düşüş 2016 da sadece 2015ten iyi...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Sipariş haberi geldi hayırlısı bakalım
-
Şirketimiz ile Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. ve Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. arasında 04.04.2017 tarihinde KDV hariç toplamda 7.800.000 USD tutarında trafo merkezi ve hücre alımı sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme kapsamındaki ürünler 12 ay içerisinde partiler halinde teslim edilecektir. Sözleşmenin tarafı olan elektrik dağıtım şirketleri, sözleşme döneminde geçerli olacak şekilde , sözleşme tutarının %25 ' i oranında ek malzeme siparişi verme hakkına sahiptir.
yeni birşey değil, bu şekilde devamlı olarak diğer dağıtım şirketleriyle çalışılıyor. ayrıca bu tarz da iş yapılan 19 şirket daha var.
TOROSLAR EDAŞ
Toroslar Elektrik Dağıtım A.Ş. (TOROSLAR EDAŞ), Adana, Gaziantep, Mersin, Hatay, Osmaniye ve Kilis şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 7.830.105 nüfusa sahiptir. TOROSLAR EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.
BAŞKENT EDAŞ
Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş. (BAŞKENT EDAŞ), Ankara, Zonguldak, Kastamonu, Kırıkkale, Karabük, Çankırı ve Bartın şehirlerine hizmet vermektedir. Elektrik dağıtımı yapılan bölge 6.899.700 nüfusa sahiptir. BAŞKENT EDAŞ, Enerjisa tarafından işletilmektedir.
kaçırmamanız gereken sözleşmeler $ üzerinden yapılmaktadır.yıllıkdaysa 70-100 milyon $ arası bir sipariş hattından bahsediyoruzkısacası sadece dağıtım şirketlerinden 2016 yılı bilançosundan fazla sipariş bekleniyor.
-
Her siparis bu sekilde verilmiyir heral...
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Hayırlı olsun diyelim. Daha büyük siparişlerin devamını bekleriz.
-
izmirden saygilar sayın deeplara68
-
Farklı kitalardan ülkelere yapılan ihracat ve ülkenin sektöründe lider kuruluşu,yoluna emin adımlarla devam ediyor. :)
-
BU SİTEDE 12.02.2017 DEN İTİBAREN YAYINLANANLARDAN :
Endonezya Devlet Elektrik Şirketi (PLN) tarafından elektrik üretiminin artırılması ve dağıtım şebekesinin genişletilmesi amacıyla 2016 da 6 milyar dolarlık yatırım yapılması planlanmaktadır.
PLN den yapılan açıklamaya göre; 2019 yılı sonunda 35.000 megawatt artırılması planlanan elektrik üretim kapasitesine 2016 da 10.000 megawatt eklenmesi, dağıtım şebekesinin ise 2016 yılında 9.000 km artırılması ön görülmektedir.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Avrasya Tünelİ nde Ulusoy Elektrİk Avrasya Tüneli nin mobilizasyon sisteminde Ulusoy Elektrik hücreleri kullanılıyor.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İstanbul Metrosu nda Ulusoy Elektrİk İstanbul trafiğini rahatlatacak olan metro projelerinde Ulusoy Elektrik ürünleri tercih ediliyor.
3.Havalİmanı Projesİinde Ulusoy Elektrİk İmzası Türkiye nin önemli projelerinin çözüm ortağı olan Ulusoy Elektrik,İstanbul da yapımına devam edilen 3. Havalimanı nın orta gerilim elektrik dağıtım sistemleri projesini üstlendi.
RES Projelerİnde Ulusoy Elektrİk Electroliva firmasına ait olan Serin Sağlık RES ve ADC Sağlık RES projelerinin orta gerilim enerji bağlantılarının karşılanmasında Ulusoy Elektrik ürünleri kullanılıyor. Özellikle yenilenebilir enerji projeleri konusunda önemli bir tecrübesi bulunan Ulusoy Elektrik ülkemizin kendi kaynakları ile enerji üretimine %100 yerli ve kendi dizaynı ürünleri ile destek olmaktadır.
Salıpazarı Kruvazİyer Lİmanı Projesİ Galataport adıyla da bilinen Dünyanın dev gemilerini İstanbul a çekecek Salıpazarı Liman Projesi nin orta gerilim elektrik sistemlerinde Ulusoy Elektrik ile işbirliği yapılıyor. Projenin enerjilendirilmesi için gerekli olan palet üzeri hava yalıtımlı hücrelerinde Ulusoy markası tercih edildi Bölgede yeni inşa edilecek kruvaziyer gemilere yönelik terminal, eskisinin ikikatından daha büyük olacak.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Tırsan Kardan Fabrİkası Türk sanayisinin lokomotiflerinden Manisa OSB de Levay Enerji San. Tic. A.Ş. yükleniciliğinde inşaatı gerçekleştirilen, Tiryaki Grup una ait Tırsan Kardan Fabrikası nın hücre ve beton köşkleri Ulusoy Elektrik tarafından karşılanacaktır. Proje kapsamında 6 adet beton köşk ve 15 adet hava yalıtımlı hücre bulunmaktadır.
TEDAŞ tarafından talep edilen testlerin birçoğu yurtdışındaki KEMA laboratuvarında yapılmış ve testler başarı ile tamamlanmıştır.
Endonezya Fabrikamız üretime başladı
Avrupa pazarındaki etkinliğimizi arttırma hedefimiz kapsamında Almanya Düsseldorf şehrindeki ofisimiz faaliyete girdi.
yurtdışı şartnameler gereği birden fazla kısa devre dayanım test rapor ve sertifikalarımız ile kanıtladık. En son olarak 630 kVA 11/0,415 kV ve 1500 kVA 33/0,415 kV trafolarımız Kema laboratuvarlarında 9 asimetrik+ 3 sn simetrik kısa devre dayanım deneyine
tabi tutulmuş ve testleri başarı ile tamamlanmıştır.
Yedaş ; 2011 yılından bu yana Samsun, Ordu, Çorum, Sinop ve Amasya illerinde yaklaşık 3 milyon müşteriye hizmer veriyor.
2016-2020 yılları arasında; 827 Milyon TL değerinde şebeke, 129 Milyon TL teknoloji ve diğer alanlara yatırım olmak üzere toplam 956 Milyon TL yatırım hayata geçirmeyi planlıyor
SF6 tip kesicinin yerine geçecek olan embedded tip vakum kesici. Bu ürünün tüm ön çalışmalarını 2016 yılı içerisinde tamamladık, 2017 yılı içerisinde ise seri üretime başlayacağız. Bu ürünün seri üretimine başlamamız ile birlikte Dünya da ve Türkiye de rekabet gücümüz ciddi oranda artmış olacak. Çünkü bu ürün özellikle yabancı rakiplerimizin en önemli ürünlerinden birisi ve biz bunu Türkiye de ilk kez %100 Türk mühendisliği ile Ulusoy Elektrik markası altında üretmiş olacağız.geçtiğimiz yıllarda ürün yelpazemize kattığımız modern kesici sınıfındaki vakum kesicilerimizinseri imalatına başlanmıştır.
yeni geliştirdiği 17,5 kV RMU ürün. Bu ürün ile hem ürün gamımızda bir açığı kapatmış oldu, hem de Suudi Arabistan, Dubai ve Fas pazarlarına girebilme avantajı yakaladı.
Ürdün Elektrik Dağıtım İdaresi (EDCO)'ne 1500'e yakın dağıtım transformatörü ve 200'e yakın orta gerilim metal clad hücre sevkiyatı gerçekleştirecek.
Avrupa nın en önemli, altyapı şebeke teknik servis sağlayıcısı olan Eltel Networks ile 500.000 Euro değerinde bir sözleşme imzaladı. Bu sözleşme kapsamında Ulusoy Elektrik 50kVA ile 800kVA arasında değişen güçlerde 300 den fazla yağlı tip dağıtım transformatörün sevkiyatını gerçekleştirdi.
yeni arge ürünler( seri üretimlerine de başlandı)Havai Hat Fider Otomasyonu
12-24-36kV Manuel ve Otomatik opsiyonlu Gaz yalıtımlı ve silikon buşingli harici tip ayırıcı ve kesiciler
UKON Kontrol Sistemleri Uzaktan Şebeke izleme ve kontrol sistemleri RTU uygulamaları
Rusya ve Türk Cumhuriyetleri ne yapılan ihracatta Rusya Gost standartlarına opsiyonel olarak uygun üretim bulunmaktadır.
Ayrıca Ulusoy Elektrik uluslararası geçerliliği olan Türk-Ak akreditasyonu ile de trafo ürünlerinin testlerini kendi bünyesinde gerçekleştirmektedir.Kalite sistemimiz ile sektörümüzde bir ilke daha imza atmanın gururunu yaşıyoruz!
ISO 9001-2015 VE ISO 14001-2015 BELGELERİNİ ALDIK. SEKTÖR DE İLK TÜRKİYE DE İLK 50 FİRMADAN BİRİ OLDUK.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Türkiye'nin en büyük güneş enerjisi santralinin kurulacağı Karapınar Yenilenebilir Enerji Kaynak Alanı ihalesinde en iyi teklifi Kalyon-Hanwha Ortak Girişim Grubu verdi. Konya Karapınar'da kurulacak bin megavatlık güneş enerjisi santrali için ihale gerçekleştirildi. Şartnamede, ilk 500 megavattaki yerlilik oranının yüzde 60, ikinci 500 megavattaki yerlilik oranının da yüzde 70 olması hedefi yer alıyor. Proje ile 1,3 milyar dolarlık yatırım gerçekleştirilmesi beklenirken, kurulacak santralden yılda yaklaşık 1,7 milyar kilovatsaat elektrik üretilecek ve 600 bin evin ihtiyacı karşılanacak.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Sudan a 130 adet trafo ihracatı gerçekleştirecek. IEC 60076 standartlarına uygun üretilen yağlı tip transformatörler müşteri talepleri ve ihtiyaçları doğrultusunda özel tasarım ve üretim avantajı sunarak tedarikçilere kalitenin yanı sıra kolaylık da sağlamak
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ulusoy Elektrik, Eltel Networks ile imzaladığı sözleşme kapsamında 50kVA ile 800kVA arasında değişen güçlerde 300 den fazla yağlı tip dağıtım transformatörün sevkıyatını gerçekleştirdi. Avrupa normlarına uygun olarak ekstra düşük kayıp oranlı üretilen dağıtım transformatörleri başarı ile devreye alındı.
2015 yılında Yerli Malı Tebliği nin çıkmasında ve Sanayi İşbirliği Programı (SİP) yabancı alımlarda yerli katkı şartının artırılması çalıştaylarında aktif rol oynadı. Yerli Malı ve Sanayi İşbirliği Programı nihayet bir devlet politikası haline geldi. %51 yerli katkı şartı ile en az 360 milyar Euro ülkemizde kalır Şimdi gerek kamu ve gerekse belediye ihalelerinde yerli katkı şartı uygulanmaya başladı.
Avrupa'nın Önemli Projelerinde Ulusoy Elektrik Trafoları Tercih Ediliyor
Fransa da kurulumu yapılacak ve 23.000 hanenin elektrik ihtiyacını karşılayacak 134.000 MWh enerji üretmesi beklenen dev güneş enerjisi santralinin dağıtım trafosu anlaşması Ulusoy Elektrik ile yapıldı.
Ulusoy Elektrik faaliyetlerinin tüm aşamalarında benimsemiş olduğu kalite ve sürdürülebilir müşteri memnuniyeti ilkesi ile önemli enerji santrali ve elektrik altyapı yenileme projelerinin tercihi oluyor. Fransa da kurulacak olan toplam 106.5 MW kapasiteye sahip güneş enerjisi santrali projesi için de Ulusoy Elektrik, 1100 kVA ve 2200 kVA güçlerinde yağlı tip trafo sevkiyatı gerçekleştirecek.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
24-28 Nisan 2017 tarihleri arasında Almanya nın Hannover kentinde düzenlenecek olan Hannover Messe Fuarı nda başta yeni ürünü kuru tip trafo olmak üzere son teknoloji orta gerilim bağlantı ürünleri ile yer alacak
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Acil Durumlara Hızlı Çözüm; Mobil Trafo Merkezleri Bu sektörler başta elektrik dağıtım şirketleri olmakla beraber, askeri üsler, endüstri tesisleri, şehir şebekeleri vs. gibi kurumlar acil enerji ihtiyaçlarını karşılamak için mobil trafo merkezlerini tercih etmektedir. Ayrıca yeni kurulacak tesislerin enerji ihtiyacı, enerji kesintilerine hızlı çözüm ve ani müdahalelerde mobil trafo merkezlerinin önemi yüksektir.Güç olarak 20.000 kVA olan trafo tam sistem mobil merkezi olarak hazırlandığında 65 tonluk, 18 metrelik devasa bir yürüyen tesis olmaktadır. Üzerine montajlı sistemler ile yüksekliği 4300 mm, genişliği 3500 mm olduğu için üretilecek treyler özellikleri uygun olmalıdır.