Hayek bey tahtayı çok seviyorsunuz. Sanırım tahtayı siz yapacaksınız, finans yatırımın satmasını bekliyorsunuz hareket için :)
Printable View
Hayek bey tahtayı çok seviyorsunuz. Sanırım tahtayı siz yapacaksınız, finans yatırımın satmasını bekliyorsunuz hareket için :)
Sn. Andrei28 [emoji6] maalesef ben ky sınıfına giriyorum, sadece bütün portföyüm likit ve yeni bir hisse ile ilgilenmiyorum. Aşagı yonlü her harekette alıcı olabilmek için farklı bir hissede yeni bir pozisyonda düşünmüyorum.
Burası bu piyasa değeri ile bence servet değerinde. 3.30-3.20-3.10-3.00-2.90-2.80 heryerden alışım olur. Gelirse tabi !!! Bakın mutlaka hergün kesintisiz takasta az yada çok beni göreceksiniz 😊
Uzun vadeli yatırımcıyız, hep alıcıyız 1 lot bile satıcı değiliz.. !
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir !!
Sn. Andrei28 ve Sn.Batik
Bir hususu daha görüşlerinize açıyorum. Şimdi servet gyo'nun elinde yaklasik 21.900.000 lot sinpaş gyo hissesi var.
3 aylik bilanco'da 0.60 fiyat ile 13.100.000 TL bir degerleme olmus. Simdi bir kac gundur sinpas gyo'da devam eden hareketlilik devam eder sinpas gyo'da genel kurulda hisse geri alim secenegini onaylarsa yil sonu sinpas 1 ile 1.20 arasi hisse basi degere gitme olasiligi cok yuksek.
Boyle bir durumda, finansal yatirim degerlemesinde servet gyo en dip 8 milyon ile 13 milyon TL arasi ekstra kar yazacaktir.
Bu da benim beklentim konsolide 50 milyon olan kar rakamini 60 ve ustune atar. Bu durumda f/k 3-3.5 arasina dusecektir.
Oswe isi olmasa bile hala bedavanin fevkinde ki,bi de satis olursa of of of.
Bilhassa sayin andrei28 siz sinpas gyo'yu takip ediyorsunuz. Biz servet gyo olarak bu işten de kardayiz bilesiniz [emoji6] [emoji6] [emoji6]
Sayın hayek srvgy 4.40 dan 2.98 e gelişinde sizleri ne yazıkki göremedik, tabi daha önce yükseliş esnasında topicde yazılarınız var ancak düşüş'te yoktunuz. Tabi herkes parasına malına sahip çıkacak, kimsenin parası kimseyi ilgilendirmez ama SRVGY hususunda sizleri çok umutlu görmem ve hisseyi övmeniz şüphelerimi arttırmıyor değil.
Düşüşten sonra KLGYO ve BLCYT ile ilgilendiniz sanırım. :)
Yine söylüyorum cebinizdeki para bizi ilgilendirmez ama KY olmadığınızı düşünüyorum. :)
1.Benim burda tahtayı övmem söz konusu değil, bahsettiğim her hususun detayli açıklamasını yapıyorum, sallayarak değil direkt referans göstererek.
2. Bu şirket hisseleri 24.3 te gelen haber ile ilgi alanima girdi, uzun bir takip sonucu pozisyon açmaya karar verdim.
3. Mayis basina kadar blcyt ve klgyo tahtalarinda pozisyonum vardi. Bu acidan dediginiz dogru servet gyo hisseleri icin pozisyonum yeni sayilir.
4. Dogal olarak sizin pozisyonunuz sizi benimki de beni ilgilendirir. Sizin zararinizi ben, benim zararimi da siz karsilayacak degilsiniz. Ayni sekilde kar olarak da ortak degiliz.
5. Sizin "biz sizi goremedik" ifadenize de tutuldum acikcasi [emoji6] niye ??? Siz tahtadaki rakamlara bakinca bireyleri gorebilme yetenegine mi sahipsiniz acaba??
6. Burada analiz yaparken size ve sn.batik icin atifta bulunmamin sebebi sadece sizler ve ben tarafindan paylasilan ve tartisilan bir konu olmasindan kaynaklaniyor. Baska bir niyet tasimiyor.
7. Ben ky sinifina giren bir yatirimciyim. Buna inanip inanmamaniz sadece sizi baglar. Size kendimi inandirmak zorunda degilim arti 3 kurus dunya mali icinde yalan soyleyecek degilim.
8. Buna karsin sizden de ricam burada kısır tartışmalar yaratmaktansa varsa bir analiz yapin faydalanalim bizde. Bunun dışında forumun bir anlamı kalmıyor.
9. Benim bu hisse için yaptığım analizleri bakiniz araci kurumlar vip musterilerine yapmiyor (donup bakiniz geçmis yazilarima)
10. Pozisyon acmaniz, kapatmaniz ya da psikolojinizi etkileyecek herhangi bir konu beni baglamaz. Ben kendi adima yaziyorum, aynen sizinde kendi adiniza yazmaniz gibi. Gerisi teferruattir
Kolay gelsin
Sayın HAYEK;
1-Tahtayı övmem söz konusu değil dediniz, birkaç mesajınızı paylaşıyorum;
***Araştırdıkça daha çok pozisyon açası geliyor insanın hele ki bedavanın fevkinde (ki burada bulent ersoy'a referans verdik) bir fiyatla hala işlem görmeye devam edince dayanamayıp sürekli almak istiyor insan. Liste başıyız bugün sayın batık sizden şüpheleniyorum
***Satış haberi gelirse hisse başı 10 TL gayet güzel hedef rakamı !! analizini detayli yapmistim
5-Sizi göremedik derken düşüş esnasında topic'te paylaşımlarınızı göremedim anlamında idi. Tahta ile ilgili bir durum değil. Yanlış anlaşılmasın.
Dediğiniz doğru kısır tartışmalar, abartılı hedefler yerine daha canlı ve gerçekçi yorumlar bizler için daha yararlı olabilir.
İşlem hacmi bir iki gündür düşmeye başladı.Sanırım bu iyiye işaret...
NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK;NE ELBİSELER GÖRDÜM İÇİNDE İNSAN YOK.
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/584755
ilk haber 3 şubatta düşmüştü...ŞU ana kadar Aradan 3,5 ay geçti...Sonra bir bildirim daha (2 ay sonra nerdeyse) 2 ay süre tanındı dendi..en başta belirtsene madem 2 ay süreyi...3,5 ay geçti halen bir haber yok...Son açıklamalarını baz alsak bile 24 mayıs son gün... şu BİST denenn kumarhanede 30-40 tane dürüst patron varsa gerisi düzenbaz...Bendeki şansta hep en düzenbaz şirketleri buldum...İnşallah bu yamuk yapmaz....