dostum daha dikkatli ol.saglam kagitlar..bak bizim rodi masllh nasil duruyor😊 guç topluyor..
Printable View
dostum daha dikkatli ol.saglam kagitlar..bak bizim rodi masllh nasil duruyor😊 guç topluyor..
bizde sorun olmaz.....
dediğim gibi....
çirkini severim...kimse bakmaz ona....
sonuçta şirket sahibi düşünsün...ben satar giderim ama o...
onun için benden çok o düşünsün....
çever çevir dur daha nereye kadar....
arıyor...arıyor sıcak kucağa oturacak adam arıyor....
geçmişten ders almak lazım..
örnek mi...
30 Ocak 2018
www.borsagundem.com
Rodrigo hisselerinde operasyon yaptığı öne sürülen üç isim şimdi de Pergamon hisseleriyle anılıyor
BORSAGUNDEM.COM
Rodrigo Tekstil hisselerinden sonra operasyon sırasının Pergamon Dış Ticaret’e geldiği iddiaları kulislerde konuşuluyor.
Uzun süredir ‘patron hissesi satışı’ yapılacağı iddiası kulislerde sesli olarak dile getiriliyordu. Son gelişmeler iddiaları doğrular nitelikte.
YÜKLÜ MİKTARDA HİSSE SATIŞI
Hisseler 1.80 lira seviyesinden 3 liranın üzerine çıktıktan sonra Rodrigo Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Küçükdoğan, yüklü miktarda hisse satışına başladı.
25 Ocak tarihinde yapılan açıklamada 3.25-3.27 lira aralığından 100 bin adet hisse satışı yapıldığı duyuruldu.
Küçükdoğan, 29 Ocak’ta 3.28-3.34 lira aralığından 255 bin adet daha satış yaptığını KAP’a açıkladı.
Küçükdoğan’ın şirketteki payı yüzde 46.41’e geriledi.
KİMLER ORGANİZE EDİYOR?
Borsa kulislerinde hisse satış operasyonunu Serkan Korkmaz, Fatih Alp Yıldırım ve Erkan Özcan’ın organize ettiği ileri sürülüyor. 1.20 liranın üzerini paylaştıkları iddia ediliyor.
bitmeedi....
geçmişini silemezsin rodrigo....
örnek mi...
12 Ekim 2017 www.borsagundem.com
İzmir Fırça ve Rodrigo Tekstil hisselerinde karşılıklı alım yapıldığı iddiaları borsa kulislerini hareketlendirdi.
BORSAGUNDEM.COM / KULİS HABER
Rodrigo Tekstil hisseleri uzun süredir borsa kulislerinde Kocakafa Erkan isimli oyuncuyla anılıyor.
Kocakafa Erkan’ın İstanbul Anadolu yakasında Güzin Işık isimli çok parası olan 70 yaşını geçmiş bir kadının hesabına yüklü miktarda Rodrigo Tekstil hissesi aldırdığı iddia ediliyor.
GÜZİN IŞIK KAP’A AÇIKLAMA YAPTI
Güzin Işık’ın KAP’a yaptığı açıklamalarda şirketin yüzde 6’sından fazla hissesine sahip olduğunu beyan etmesi de bu iddiaları doğrular nitelikte.
Kulislerde bu iddiaların dilden dile dolaştığı bir dönemde şirketin patronu Bekir Küçükdoğan’ın yüklü miktarda hisse satışı yapmak istemesi de manidar bir gelişme olarak değerlendiriliyor.
KURBAN HESAP MI?
Güzin Işık’ın kurban olarak seçildiği öne sürülen operasyonun diğer hamlesi ise İzmir Fırça (İZFAS) hisselerinde gerçekleştirilen işlemler olduğu ileri sürülüyor.
Yine Güzin Işık’ın fonlamasıyla İzmir Fırça hisselerinde 250 bin lota yakın alım yapıldığı kulislerde konuşulan iddialar arasında yer alıyor.
İZFAS hisselerinde işlem yapan Serkan ile Kocakafa Erkan’ın iki hissede karşılıklı alım yaparak birbirlerine destek oldukları iddia ediliyor.
İZFAS VE RODRİGO’DA KARŞILIKLI HİSSE ALIMLARI
Serkan Korkmaz'ın Rodrigo hissesi aldığı, Kocakafa Erkan’ın da karşılığında İZFAS hissesi aldığı dile getiriliyor.
Devam eden alengirli işlemlerin nasıl sonuçlanacağı bilinmiyor ancak,
ICBCT hisselerinde yaptığı işlemlerde hesapları sıfırlayan Kocakafa Erkan için sıkıntılı bir dönem başladığı söyleniyor.
geçmişini silemezsin....
unutmamak lazım.....
bilmeyenler olur...hatırlatmak ve bilgilendirmek lazım.....
sende haklisin dostum..ssdece izle..once 5 sonra 6 7 biz hatirlatiriz nasip deriz inslh..
olmazzz...olmaz...
böyle çıkılmaz mallll..
çıkamazsın böyle....
onun için elin mecbur...yukarı getireceksin...başka yolun yok....
yok öyle 4.65 gösterip taaaa 4.50 ye mal vermeler....
olmazzzz.....
snap yanlis anlama..vermek isteyen kim..daha toplaniyor..vereceğim zaman yazacam😊ah snap.ah...neyse gelecege rakami gorunce keske dinleswydim.dicen ama..nasip hayirlisi 😊