Acemşahlardan caylaklara düştük :)
Printable View
Acemşahlardan caylaklara düştük :)
Bu tahtayı yönetenlere aklım ermiyor. Herkes güzel güzel 46dan, 45den malını satıp 41den, 42den tekrar yerine koyacağını iyi biliyor. Çünkü alıştırdı buna herkesi. Amaçları mal toplamak olsa bu fırsatı kesinlikle vermemesi lazım. "Sür kağıdı yukarılara satan baka kalsın arkasından" diyorsun, ama öyle olmuyor.
BLA-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bence cevap cok basit. Haberi kendileri herkesten once aldiklari-alacaklari icin, yukari asagi yapip arada birilerinin uc kurusunu nasil cebe indiririz pesindeler. Ben oyle birkac kisi harici yukaridan sat asagidan al yapabilen oldugunu dusunmuyorum. Sen yapabildin mi hic? Ben yapamadim bu kadar sene oldu. Her defasinda sanirim bu sefer oluyor galiba dedim. Yine aynisini diyecegim yukseldiginde.
Çünkü işlemlerin en az %90 ve daha fazlası karşılıklı olursa fiyatında çok bir önemi kalmıyor, grup dışından gelen ufak tefek alış satışları önemsemiyorlar.Bu fiyatlara satıcı bekliyorlar ama o beklenen satışlar bir türlü gelmedi çünkü maliyetler en az 2 katı oldu orada da gelir mi bilinmez. İzleyip görecez.
Elinde hatırı sayılı lot olanların satıp aşağıdan yerine koymaları bana çok mümkün gelmiyor.Çünkü alış kademeleri genelde zayıf.Pasiften satmak zor.Aktife satış koysan ne olacağı muamma.Genelde aşağı çekiyorlar daha düşük fiyattan satmaya zorlamak için.Bu saatten sonra al sat yapmak macera gibi.
Tutki bu fiyattan yıllarca bekledin ve satttin ne alacaksın hangi hisse de bu kadar potansiyel.olcak belki.olmayacak çıkmayacak piyasa belirlicekde. Şu anda bist 30 dışında hisseler ucuk rakamda bizim.fiyata göre.. macera aramaya gerek yok bekledik besbinlik çıktı binlikler daha kolay daha baskılı olacaktır işimizin okyanus kismi bitti göl kısmına yani kartal.belediyesine kaldık fazla uzatamazlar halkı direk.karsisina almak.istemez ibb de işler uzun karisikti ses cikaramiyordu.kimse
Alsatı en iyi yapan a1 başka kimsenin yaptığını düşünmüyorum. Diğer yapanlar da en fazla iki uc bin lotu geçmez bence. Onun disinda tahtada mal tutanlar bence yüklü adamlar. Transatlantik sayısı fazla muhtemelen. Jet skileri her türlü gunun sonunda ezer geçer.
10 lotla 20 lotla kademe yapıp binlerce lot dönüyorlar sizce ne kadar gerçek bu işlemler. Sürekli satıcı geliyor onu anladık ama sürekli de alıcı geliyor değil mi. Peki bu alıcılar ayak değilse neden satıcı vermeyi kestiimi 10 ar lotluk satış kademelerini süpürüp geçmiyor.
İşlem şekli yıllardır aynı hep pasife alış gir sonra devamlı bir kurum o pasifleri boyasın en dipten kapa. Her gün izletilen film bu bize.
Çıkarsa da es keza yukardan satan hep karlı oluyor mutlaka. Ne kadar basit görünüyor değil mi para kazanmak.!!!