Sayın Usta, sayın Lionnes emeklerinize sağlık. Kalite Budur işte...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Sayın Usta, sayın Lionnes emeklerinize sağlık. Kalite Budur işte...
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sayın Umut0109 , ben de teşekkür ediyorum size , faydalı teknik analizleriniz için...
Sn.Usta yorumunuz icin tesekkurler.
2025 e kadar kümülatif büyüyeceginden hesaplamadimda %30-%25-%20-%15 seklinde buyur diye dusunuyorum.
Paylasimlar icin tesekkurler.
Sn.Yıldız Tozu nu rapora bakip " u..n cok uzunmus yarin okurum" dedigi icin kutluyorum.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Pardon anlamadım yanlış bilgimi paylaşmışım?
Sizde bunların yanlış olduğunu kanıtladınız öylemi?
Yaptığım teknik analizler sallama demekki vay anasını :)
Demek insanlar benim verdiğim bilgilerle zehirleniyor öylemi? :)
Formun ilk gününden beri bu formda olmanızın insanlara ne gibi faydası olmuş? :)
Ben kendime ne zaman ustayım demişim?
Bu yazınızı okuyanlar eminimki , sizin şahsımı karalamak ve insanların şahsımın yapmış olduğu yorumları görmezden gelmesini istemek için yapılmış bir yorum olduğunu pekala anlıyordur.
Benim yazdığım çizdiğim her şey formda kayıtlı ve duruyor!
Grafiği açıp bakacaklar yeni gelenler. Bu adam burada ne yazmış , ne söylemişte senin gibileri çıkıp karalama kampayası başlatmış kafkas26 için diye.
Samimi olanlar böyle yaparlar.
Kimseden bir beklentimiz olmadı , Lakin siz şahsıma böyle saldırdıkça daha çok insanın sizi değil şahsımı takip edeceğinden hiç şüphem yok.
Bu seviyesiz ve çirkin saldırınızı kınıyorum.
Şahsımın hisse ile ilgili yapmış olduğum yorumlardan rahatsız olanlar engelliyebilirler.
Ama bunu yapmak yerine hala şahsıma çirkin iftiralar nezdinde saldırmalarıda dikkat çekici.
Ayrıca benim bildiğim Temel, Teknik ve Takas bilgileri yine beni ilgilendirir.
Formda hisse ile alakalı doğru düzgün tek bir bilgi paylaşmadan , haftada bir takas atıp yoruma açık bırakmak marifet olsaydı herkesin marifeti itifata tabi olurdu.
Burada boş beleş yazı yazıp bilgi paylaşan ben mi yoksa sen ve senin gibiler mi, bırak bunada takipciler karar versin.
Her zaman söyledim yine söylüyorum!
Yazdığım her şeyin arkasındayım ve hiç bir yanlış bilgi vermedim yatırımcıya.
Aksini ıspat eden raporları ile gelecek.
Bu ve benzeri ithamlara bundan sonra cevap verilmeyecek, formun kirletilmesine müsaade etmiyeceğim!!!
Kafkas, TekBorsa ya “kront”u kuppingercole da yeriyorlar diye muhalefet eden senmiydin yoksa? Geçen yılki raporu bu sene sanan???
Arkadaslar suzerek gecmis bilgileri okuyun.
Bilgi bilgidir sonucta ama.
ilk gartner yorumlarini biz burda yorumlarken, kimse yoktu.
2020 de Aa bide gartner varmis diyen kimse bizden daha iyi bilmiyor hisseyi.
Ytd.
ASUS_X00QD cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.